Video ⋅ Månedsfavoritter Juli ⋅ Sofia Saidana

5 tips til at holde motivationen!


1. Sæt dig mål. 

Men vigtigst af alt realistiske mål! Ikke noget med at fra imorgen SKAL du træne 3 timer om dagen 7 gange om ugen og den første dag du så ikke får det gjort føler du dig som en stor fiasko.. Det handler ikke om at gøre det hele på en gang. Det handler om at gøre tingene i et godt tempo hvor din krop og psyke kan følge med. Det vil gavne dig på lang sigt! Tro mig!

2. Lad vægten være. 

Ak ja. Intet kan ødelægge ens motivation mere end hvis den (satans) undskyld mig, vægt fylder HELE ens dag. Jeg snakker ofte med flere klienter som vejer sig mange mange gange om dagen og har man lige drukket vand ved vi at vægten allerede der nærmest er 1/2 kg højere oppe. Det er ikke vægten der skal styre dig eller dit humør. Lær at se i spejlet hvad der sker, betragt dig selv. Ikke bare for at se om du har tabt dig men også for at se om du gør gode ting ved dig selv, dans lidt, ryst dine former, se dig selv i øjnene og vid du er på vej. Lær at mærke når tøjet føles mere behageligt eller bare om du føler dig mindre oppustet. Og lad dig ikke slå ud af vægten uanset hvad den siger, det er ikke den som i sidste ende gør dig lykkelig.

3. Find noget som er sjovt!

Ad.. Nu skal jeg træne :-D Kender i den følelse? Hvis du nikker genkendende til det, er det måske vigtigt at du begynder at finde ud af hvad du har det sjovt med samtidigt med at du bevæger dig. Okay fair nok hvis svaret er ingenting MEN… Så find det som der er lidt meeeere sjovt end andet. Er det zumba? Boksehold? Spinning? Wing Chun? Trampolin, sjippetov eller power walk? I virkeligheden er det lige meget. For du vælger helt selv hvad der skal være din aktivitet! Og det der altid vil give mest motivation i længden er det som du har det sjovt med. Det kan også være at hoppe rundt i haven 30 min hver dag med dine børn.

Lidt er altid 100% bedre end ingenting!

4. Lad vær at tale ned til dig selv eller om dig selv! 

Intet kan gøre selvværdet eller selvtilliden laverede så de der mazarin tærter virkelig trækker, som når vi konstant fortæller os selv hvor grimme, fede, uduelige vi er. Ved du hvad, det skal stoppe! Er det vores vægt der skal fortælle om vi er gode veninder, gode mennesker, gode mødre, gode fædre, gode kærester eller om vi er tiltrækkende? Aaaarh det tror jeg vidst ikke lige. Intet er mere skønt end folk som hviler i sig selv, som står ved sig selv og holder af sig selv, og som kan se og anerkende de ting de gør for dem uden at det handler om de ting de ikke kan lide ved dem selv. Vid at du er dig uanset hvad du vejer og at ingen skal træde på dig! Du skal sige fra, passe på dig selv og holde af dig selv. Du ER det værd!

5. Saml på succeser. 

Vi er (de fleste af os) nok super dårlige til at sætte os ned og klappe i vores hænder når vi opnår noget som vi længe har ønsket os og alt for hurtigt er det glemt igen. Jeg øver mig meget på at fejre når der sker noget godt og når jeg opnår noget jeg har drømt om længe. Jeg er dårlig til at mærke efter omkring det og øver mig derfor i at gøre små gode ting for mig selv hver gang jeg opnår en af de ting. Fx som at have rykket en klient helt vildt. Eller have holdt et foredrag. Eller at have taget en beslutning der var svær, eller bare fået trænet en lang periode uden at slippe det. Fejr når der er noget at fejre og gør det for din skyld. Klap dig selv på skulderen så ofte du kan. For du er sejere end du lige tror!

Tøjet er fra h&m ❤️

Imorgen aften har jeg en video klar til dig om hvad jeg har gjort på det sidste som virkelig har sagt gang i mit vægttab. Det kan jeg bare mærke på mit tøj og min krop. Glæder mig til at vise dig den.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Video ⋅ Månedsfavoritter Juli ⋅ Sofia Saidana