Forkæl dig selv! Var det noget med en gratis tur på Baresso? Så har jeg et tip til dig.

Video – Jeg bliver stadig angst og nervøs for holdtræning! Hvad gør jeg så?

 

1 kommentar

  • Julie

    Kære søde Sofia,
    Jeg kan varmt anbefale crossfit Copenhagen! Jeg meldte mig ind for et halvt år siden og det er det bedste jeg har gjort! Alle de fordomme der hersker om Crossfit er slet ikke berettigede. Folk er SÅ søde og imødekommende og alle hjælper hinanden. Jeg træner ofte på WODs og så er jeg begyndt på nogle styrkehold. Det er vitterligt for ALLE! Trænerne er super gode til at lave skaleringer (der er sindssygt mange ting jeg ikke kan endnu), så alle kan være med :) Jeg mangler en træningsmakker så sig endelig til hvis du er frisk! Stort knus fra Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Forkæl dig selv! Var det noget med en gratis tur på Baresso? Så har jeg et tip til dig.