Waterproof Mascara review • Mac gør det igen! 

Mine 5 uundværlige beauty produkter når jeg rejser! 


Her får i lidt inspiration omkring mine must haves som jeg aldrig tager afsted uden! 
1. Min absolutte favorit hudpleje som rejsesæt (Jeg bruger altid den til normal/fedtet hudtype)

2. Faktor 30 solspray til ansigt og krop som beskytter i 10 timer og sørger for at du får en fin gylden kulør. 

3. De 2 smukkeste sommer farve læbestifter jeg ejer fra Mac går jeg aldrig uden heller ikke hjemme i Danmark. Brave og Twig

4. Denne hårolie med silkedråber har jeg både som rejse størrelse og almindelig str og den er også altid med mig! Selv hvis jeg er ude på café kan jeg sagtens finde på at tage den frem og give mine spidser en lille tur. Den dufter skønt og sørger for at dit hår får fugt, pleje og glans. Bruces varsomt :-D Bruger du for meget fedter håret så spar på disse lækre silkedråber! 

5. Denne børste er altid med mig! Jeg har næsten dem alle fra hele denne serie men denne er og har altid været min favorit! Bruger den både til bronzer og blush, den er silkeblød og uundværlig i min makeuppung. 

Vil du have mere inspiration til makeup pensler så se mit tidligere indlæg her

Kunne du lide dette indlæg og vil du have mere som dette, så tøv ikke med at fortælle mig det – Elsker at inspirere dig med mine egne bundærlige erfaringer :-* 

1 kommentar

  • Kirstine

    Skønt skønt skønt <3 Jeg vil også til at lave en liste over de ting jeg skal have med til Spanien <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Waterproof Mascara review • Mac gør det igen!