Paniiiiiiiiik

Ændring af planer, bliver hos Bloggers Delight

music festivaloutfits foroctober

Billederne fra dette shoot ↑ som i ser rundt omkring på mine platforme er jeg så glad for, de er taget af dygtige Mathilde Boe.

Det fede ved denne update er at jeg altid siger både til mine foredrag men også i min hverdag at der ingen fiaskoer er her i livet. Der er kun ting vi kan lære af, især når de planer vi troede var de bedste for os så viser sig ikke at funke. Hey, så ved man da bare det til en anden gang og endnu mere hvad der så evt kan ændres osv. Jeg vil her prøve at fortælle jer lidt om hvordan tingene hænger sammen når man blogger som jeg og mine tanker bag.

Hos Bloggers Delight er jeg Premium blogger. Det er jeg fordi jeg har mange læsere og derved tjener jeg penge på at blogge. Der var en som spurgte mig på min facebookside hvorfor der er “så mange” som flytter fra BD hehe det lidt sjove er at der også virkelig er mange konstant som kommer tilbage igen. Som jeg. Det synes jeg faktisk er lidt hyggeligt, det minder mig lidt om ordsproget “Ude godt men hjemme bedst”

Når man er en del af BD premium bloggere så får man en løn hver mdr ud fra hvor mange læsere man har haft så det gælder om at give kvalitet samtidigt med man holder gang i sin blog, jo flere læsere jo mere indtægt – Fordi der jo er bannere og reklamer som giver en lille smule for hver læser. Så i støtter mig faktisk rigtig meget ved at klikke ind og læse mine ting, TAK! BD har (så vidt jeg ved) omkring 1 million besøgende på deres platform månedligt, også mange firmaer som leder efter bloggere til deres brands, her ligger der kampagne indtægt. Der er et salgsteam bag BD som sidder og sørger for der er bloggere til de kampagner firmaerne efterspørger, fx fik jeg engang den fedeste kampagne for fitness dk med god løn hvor jeg i et par uger skulle gøre opmærksom på deres medlemsskab (Som jeg jo altid i forvejen gør fordi jeg er så stor en tilhænger i deres center) Det var fedt! For mig er det vigtigt ikke bare at sige ja til alt jeg får tilbudt at snakke om, men altid at holde fast i den tillid i viser mig. Jeg siger kun ja til ting jeg står 100% inde for. Det er også sådan at det er ulovligt at lave “skjult reklame” derfor vil i altid også kunne skelne mine indlæg og posts fra hvad jeg selv køber, til hvad jeg har fået løn for, til hvad jeg har fået i gave. Det er sådan at en gave jeg får også skal skrives som spons ligesom det skal hvis jeg har fået løn for noget.

Der er utrolig mange regler og det kan være lidt af en jungle, men det er egentlig for vores eget bedste jeg synes det funker fint, så ved læserne hvad de har med at gøre og derved kan de selv bestemme om de føler bloggerens ord er troværdige og om de vil prøve de omtalte ting selv. I starten synes jeg der var mange regler men jeg forstår det fuldt ud den dag idag for jeg kan også selv blive lidt bims i låget af at læse en masse opslag på instagram uden at kunne skelne, ikke fordi det behøver at betyde noget omkring meningen af det omtalte produkt personerne viser frem, det gør det fx ikke for mig, jeg har også mange gange rost produkter bare grundet god karma fordi jeg er vild med det meeen det er alligevel rart at vide generelt – Det virker både mere troværdigt fra bloggerens side men er klart også bedst for firmaet efter min mening når bloggerne skriver det er sponsoreret, ellers kan firmaerne faktisk også ende med at få en bøde. Jeg elsker sponsorater og jeg føler mig virkelig priviligeret og taknemmelig når jeg kan få løn samtidigt med at jeg brander noget jeg elsker.

Grunden til i måske kan se at der er en del der løbende rykker rundt som fx at sige op hos BD vil jeg give mit bud på. Platformen er fantastisk, man er en del af et stort fællesskab, det er et godt sted da mange firmaer leder efter bloggere til deres brands, der er arrangementer, facebookgrupper man kan lære meget af osv osv. For mig fik jeg det ikke rigtig brugt det her med at lære andre at kende og være social fordi jeg som de af jer der har hørt mine foredrag ved kæmper med en masse ting i min hverdag. Meget mere end man lige ved. Jeg går igennem en stor process og selvom jeg altid har været en meget social person har jeg holdt mig meget fra sociale arrangementer og for mange mennesker her det sidste år. Men det skal laves om nu, jeg vil også gribe livet når der er sociale arrangementer og møde de andre bloggere for det vil også kunne give mig en følelse af sammenhold. Hvilket man ofte mangler når man er selvstændig og arbejder online. Derfor sidder jeg jo også i mit lille kontorfællesskab inde på strøget for ikke at sidde for meget alene derhjemme.

Mange bruger også BD platformen som en god startup indtil de har læsere nok til at gå for sig selv. Jeg besluttede jo også at gå for mig selv, at få min egen hjemmeside med 2 seje it gutter som stod bag og ville sørge for reklamerne lå på min hjemmeside og gav indtægt. Grunden til jeg rykkede var økonomisk. Jeg er en ny selvstændig virksomhed og selvfølgelig er det vigtigt for mig at få så stabil en indtægt som muligt. Der er ingen balance i min indtægt endnu og det går hver mdr lige på et hængende hår, nogle måneder ikke. Det ved jeg er ret normalt i starten med sin egen virksomhed og min er kun 1 år gammel. Det vigtige er at man stadig bare blive ved og fortsætter den vej man gerne vil. Det kan være enormt angstprovokerende men jeg har tænkt mig at blive ved, jeg fortsætter og finder hele tiden på tiltag, for hvad er det værste der kan ske? “Dem der prøver er allerede nået meget længere end dem der ikke tør forsøge”

Nå men tilbage til flytningen. Mine læsere var der, jeg følte jeg havde mine følgere i ryggen og derved kunne gå videre fordi der jo går en sum af pengene til BD, dvs de får en procentdel af de penge der kommer ind via reklamer og bannere hvilket jo selvfølgelig er ganske naturligt da der sidder et stort dygtigt team bag. Derfor fik jeg en aftale med 2 it gutter hvor de skulle have en hel del mindre i fordelingen – Men allerede efter få måneder kunne jeg godt mærke at jeg troede jeg havde taget en forkert beslutning. Det følte vi faktisk alle 3. Men vi har lært en masse af det. Det er endt meget fredeligt og vi har besluttet at stoppe samarbejdet da det ikke funkede for nogen af os og i et par dage tænkte jeg over hvad jeg så skulle med min blog. Nogen gange skal man her i livet “miste noget” for så at finde ud af hvad det egentlig gav en, og jeg kontaktede derfor BD og er så glad for at være tilbage! Jeg kan se alle de positive ting ved at være en del af platformen, og jeg har lært en masse af dette.

Mit næste projekt udover min blog, min personlige vejledning, sofias lounge og foredrag er at jeg vil have mig min helt egen webshop. Hvor jeg kan få alle de firmaer ind med deres produkter som jeg er vild med. Her tænker jeg fx på Bodylab, Sukrin, tøj til lækre kvinder med former, fitness tøj, helsekost osv osv. Jeg havde jo min zircles shop men de er desværre gået konkurs :-( Og her var fordelingen imellem zircles, firmaerne og mig. SÅ at have min egen hvor det kun er mig og firmaerne der finder ud af det økonomiske tror jeg vil være en god ting for min virksomhed. For jeg har gang i mange ting ja, men i forhold til hvor mange kræfter jeg bruger på det vil jeg gerne skære lidt ned på det der ikke giver mig så meget hverken psykisk eller økonomisk, og mere op for det der kan holde det hele igang forholdvis nemt.

Jeg lærer hele tiden ved at have min virksomhed det er helt sikkert. Min blog er i fuld gang med at få en makeover, man skal være på fra computeren for at kunne se hvad der er sket med sidebar osv, jeg føler mig lidt dygtigt jeg har selv lavet det hele hihi. Billedet her ligger fx i min sidebar med ord som beskriver mig. Brugte hele dagen igår på design det tager virkelig tid men det er også hyggeligt og dejligt at kunne sidde med. Det havde jeg ikke muligheden for det nye sted, det med selv at kunne sidde og ændre skrifttyper og designe, så her har jeg fx lært meget om hvor vigtigt det egentlig er for mig at kunne lave om på ting selv fordi jeg konstant får nye design ideer eller ser noget der er flot og på den måde bliver inspireret. Så her har jeg også lært noget vigtigt.

På Onsdag har jeg møde med en mulig praktikant kandidat – Hun skal i praktik fra Januar gennem sin skole i 4 mdr, så kryds fingre for mig. Hvis hun er dygtig for min virksomhed og det jeg tænker jeg har brug for hjælp til og ikke mindst kan lære hende, og kemien er der så starter hun fra Januar og skal så i 4 mdr være en del af min virksomhed. Det vil blive en enormt spændende process og ikke mindst lærerigt både for hende og for mig selv. Det var lidt update herfra, min blog ligger stadig på domænet sofiaskamp.dk det er kun indtil jeg får flyttet det nye sofiasaidana.com hertil, der er stille og roligt ved at komme styr på de ting. Jeg er SÅ glad for at være tilbage hos BD og nu skal der gang i bloggen igen. Jeg har en hel liste med indlæg til jer og i kan godt glæde jer dejlige mennesker.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Paniiiiiiiiik