Endelig blev det tid!

Wauuuuuuw – Der er ikke et øje tørt!

img_4456

Sponsoreret

Har i også svært ved at holde nallerne for jer selv når fryseren er fuld af is?

Se, det kender jeg da kun alt for godt. Eller faktisk kender jeg mere det med, at gå ud og åbne køkkenskabet for at se om der er noget sødt jeg kan spise, og efterfølgende gøre det 10 gange i håb om at der skulle være dukket en matador mix op med nutella på :P

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan jeg har klaret at tabe mig så meget. Og et af de stensikre svar jeg altid giver, er at jeg stadig har haft plads til at være mig. Være et menneske. Være den Sofia der også har lyst til at spise de lidt mere søde ting, for hvem prøver vi at narre her, mange af os har vidst munden fuld af søde tænder.

Dét jeg har lært undervejs som har været en kæmpe hjælp er, at der sagtens kan være plads til det hele, det handler bare om mængderne. Og der hvor jeg bl.a har vundet en masse har været ved at lave sundere alternativer til de fede ting jeg før i tiden spiste konstant og hele tiden som fx Ben & Jerry x 2 bøtter dagligt… (oh yes, i did)

Men…. Ikke nok med at der er plads til liiiidt mere af de søde sundere sager liiiidt oftere, så kan jeg godt lide følelsen af at jeg stadig kan stå på benene, knappe mine bukser og ikke føler mig som en strandet hval i 3 dage :P

Og venner, jeg har simpelthen gjort mig den mest fantastiske oplevelse på det sidste, og det vil jeg rigtig gerne give videre til jer.

Jeg har haft æren af at smage alle varianterne fra Wauw is. Hold nu fast, en fryser fuld af lækre sager. Ikke bare lækre sager, men lækre sukkerfri sager, hvad mere kan man ønske sig ;-) (Selvom det dælme har været svært ikke at spise det hele på en gang hehe) 

Wauw, er ikke bare helt almindeligt, og endnu et sundt alternativt koncept…. Jeg synes faktisk det er ret interessant, at høre mere omkring historien bag. Toke fra Wauw, har selv fundet og sammensat ingredienserne i de lækre is.

Ikke nok med at jordbær isen er sukkerfri, nej nej. Den sukkerfrie marmelade som er sødet med stevia, smager som mormors jordbærgrød på en varm sommerdag. Vaniljen i vaniljeisen er hevet hjem fra Madagaskar, det er en helt naturlig økologisk bourbonvanilje fra naturens skattekammer #OMG.. Chokoladeisen er tilsat lækker 72% mørk chokolade som oven i købet også er tilsat lidt kostfibre.

Jeg blev ærlig talt grebet af historien om isen, og de ser så fede ud i designet. Har faktisk først lige opdaget dem for nyligt, og da min veninde i sidste uge kom hjem til mig for at holde is party og tage dette billede (jep hun stod lige over mig i sengen og balancerede så fint) så blev vi begge altså virkelig imponeret. Ja faktisk blev hun så imponeret over lakrids isen, som indeholder intens og smagfuld rålakrids, at hun gik på jagt efter den nærmest inden hun nåede hjem fra mig af. Hun har allerede tømt bøtten fortalte hun mig igår ;-)

I må seriøst ikke snyde jer selv for at smage de her, og læg lige mærke til hvor blød isen er når den kommer ud af fryseren, ikke noget med at stå og trippe i et kvarter før du og din familie kan hælde godterne op på tallerkenen, den er blød som smør – Haps. Og vi skal slet ikke ind på hvor meget is (eller hvor lidt) jeg har tilbage i fryseren nu :P Og hvor kan du så finde de her vidunderlige produkter som der er plads til at hygge sig med, til en god film, når du gerne vil forkæle dig selv. Det skal jeg sige dig.

De findes hos “Min købmand” “Kiwi”, “Spar” og “Meny” og så kan du læse alt om produkterne samt se hele sortimentet her. Waaaaaaaaauw is tror nemlig på, at de gode ting her i livet ikke skal gøres mindre gode, bare fordi man skruer ned for sukkeret.

Så op med håret, på med skoene, ned med isen, og god fornøjelse smukke. Husk du sagtens kan være sund uden at det skal føles som en straf.

 

 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Endelig blev det tid!