Angsten styrer mit liv.. #BagSofiasFacade 1

Mit bedste råd til dig som jeg lærte da min hud dagligt påvirkede mit selvværd

damn

Affiliate

Før i tiden fyldte min hud stort set alt i min hverdag fordi det på ingen måde var en fornøjelse at lægge makeup. Det var på ingen måde en fornøjelse at jeg følte alle kiggede på min hud fremfor at se mig i øjnene. At lægge så tykt et lag foundation for at skjule bumserne at jeg følte jeg havde en maske på var heller ingen fornøjelse. Mange tror når de prøver nyt hudpleje at de burde se resultater næste dag. Og det er svært at holde fast.

Jeg studerede på daværende tidspunkt til kosmetiker og jeg skammede mig så gevaldigt over at intet virkede, og min hud bare hele tiden var totalt bebumset. Jeg prøvede tusind ting, både at skære mælkeprodukter fra, at spise piller for det, at drikke samtlige sunde teer og hvad dælen jeg nu læste der var godt for huden og det blev bare værre og værre. Jeg blev ved med at købe ind i magasin for 2-3000 kr fordi ekspedienten havde løsningen til mig, jeg skulle bare prøve de og de produkter, kender i det? Jeg blev ikke gladere, heller ikke min hud.. Jeg blev kun fattigere haha ;-) Det var virkelig slemt, og jeg havde absolut ingen tålmodighed. Så min hud fik heller ingen ro. Jeg skiftede hudpleje mærker som folk skiftede trusser – Ja det er ikke engang lyv. Det stressede mig enormt, da det altid har betydet meget for mig at pleje min hud, og det er helt vildt hvad det kan gøre ved selvværdet når ens hud ikke er i balance. Jeg havde det så skidt over det! Og kunne absolut ikke gå nogen steder uden 10 lag makeup!

Udfordringen her var, at jeg ikke kunne finde ro ved noget hudplejemærke og derfor brugte jeg tusindvis af kroner konstant og stressede bare min hud endnu mere. En dag til et event mødte jeg manden bag Danish Skin Care. Mads Timmermann. Han kiggede på min hud, og spurgte om jeg kendte hans produkter. Det gjorde jeg ikke. Han fortalte mig at de var plejende, milde, effektive mod bumser, udarbejdet efter hvad forskning har vist virker. De indeholder ikke en masse mirakel-ingredienser eller hokus pokus tryllerier. Det de gør er at de tilfører præcis de aktive ingredienser, anti-oxidanter, vitaminer og mineraler, som din hud virkelig har brug for, så du altid vil have en smuk hud. Både nu, i morgen og i fremtiden.. Og så består hele sættet kun af 4 produkter.

Jeg tænkte bare #YEAHRIGHT haha, fortæller du mig Hr. Mads timmermann at jeg derhjemme har for 50.000 kr produkter stående med ca 30 produkter i hver serie og står i ca 30 min morgen OG aften uden at skidtet virker, at jeg så med kun 4 produkter på 4 min både får bumsefri hud, ensartet hud, og en ren og velplejet hud? Stop dig selv haha :P Jeg troede seriøst ikke på ham! Bund ærligt!

Det der så skete var at jeg fortsatte som jeg plejede, men kunne alligevel ikke helt glemme det Mads havde fortalt mig. For tænk nu hvis det passede, og han virkede virkelig som om han vidste hvad han talte om. En erfaren hudplejefreak kvinde som mig skulle sørme da lige se de produkter an, så jeg fik mig mit første sæt Danish Skin Care og lovede Mads at jeg ville give det 3 mdr, det tager 3 mdr ca at bruge et sæt så det var pludselig fuldstændig vanvittig billigt for et sæt med så aktive produkter til hele 3 mdr, fremfor hvad jeg var vandt til. Og i starten, så snød jeg. Jeg var så forvirret og utålmodig, at jeg brugte Danish Skin Care og alt det andet jeg også havde stående, men så besluttede jeg mig for aktivt at gøre en indsats, og give det præcis 3 mdr. I 3 mdr plejede jeg min hud morgen og aften.

Jeg vaskede den med den milde helt rene Clean Skin Face Wash. Så brugte jeg en vatrondel med en lille ært størrelse af deres mest solgte produkt Perfect Skin Power Treatment som erstatter alt hvad der hedder skrub/eksfoliering og masker, denne lille bandit er fuldstændig sindssyg, den gør huden så vanvittig jævn og fin at det halve kunne være nok, og den mindsker hudorme og porrer. Ja det lyder for godt til at være sandt, men denne satan, er vild! Trust me! Hvis man har sart hud er det godt i starten kun at bruge den en gang om dagen og ikke 2. Inden sengetid. Har man fedtet hud som mig kan den godt tåle lidt “gang i gaden” jeg bruger den morgen og aften. Efter step 1, og 2 jamen så er der kun enten dagcreme om morgenen og natcreme om aftenen. Så det er 4 produkter, men 3 steps.

3 måneder gik, og jeg begyndte simpelthen at kunne se min hud falde mere og mere til ro, og aldrig nogensinde har den haft det bedre. Jeg er så glad for at jeg lærte så vigtig en ting i denne process. Tålmodighed! Og som med alt andet ligesom vægttab, er det så nemt at blive forvirret af tusind meninger om hvad man skal og hvad man ikke skal, så igen handler det om at finde en man lytter til, og her valgte jeg at lytte til Mads, uanset hvor mange Magasin ekspedienter der i mellemtiden prøvede at give mig løsningen på mine hudproblemer. Jeg lærte også at det ikke er en flot hud der gør en glad. Men.. Det hjælper seriøst meget at få en flot, ensartet, sund og rolig hud. Og det starter en cirkel. For så bliver det fedt at lægge makeup, blive sminket af andre, købe en lækker foundation, eller gå ned i fakta med huden bar og bare have makeupfri dage hvor man kun  renser huden og smørrer den lækre dagcreme på. Og vågner man op ved siden af sin date/kæreste/mand osv behøver man ikke løbe ud og lægge krigsmaling en halv time før han vågner haha! Jeg er så glad for jeg gav det tid. Disse banditter herunder, og jeg har netop haft 3 års dag. Det sæt jeg altid bruger finder i lige her.

Jeg håber i kunne bruge min hudpleje historie til at blive inspireret til ikke at opgive håbet om en sundere hud. Jeg ved hvor meget det kan gøre ved ens selvværd og psyke og man kan bare føle sig så vanvittig utilpas. Gid det tid, giv huden ro, og husk masser af vand, frisk luft, rene makeupbørster og at fjerne din makeup før du sover.

kit-box

4 COMMENTS

 • Sussi

  Hvor er det dejligt inspirerende at du deler dine erfaringer med os, har selv to former for akne og har af egen erfaring lært at vedholdenhed er vigtigt (det har så taget mig ca 20 år at lære) . Har lige haft nogle dage uden pleje og blev belønnet med en ordentlig Børge på kæben. Skincares produkter findes de til kroppen, det er nemlig der det er værst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Er super glad for du kan lide at jeg deler mine erfaringer, jeg har godt nok også været rundt omkring når det kommer til hudpleje <3 Jeg vil anbefale dig Smooth Skin Treatment på de steder du er udsat på kroppen, den kan nemlig bruges overalt og er utrolig aktiv mod akne mm. Og derudover vil jeg råde dig til at smøre med en lotion uden kemi, desværre har DSC ikke endnu en kropslotion men jeg er sikker på det kommer en dag, men Smooth Skin Treatment og så en god Derma lotion vil gøre underværker for din hud på kroppen er jeg sikker på. Senere kan du evt bruge en god mandelolie som er super fantastisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sofia
  Syntes dit indlæg var rigtig interasant, kan godt føle at jeg konstant er teenager fordi jeg hele tiden får bumser. Så tænkte at de produkter skal jeg da lige se på, men desværre er prisen ikke SU venlig, øv øv, ville ellers gerne have prøvet det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Hej Pernille :-)

   Skønt du kunne bruge rådet.

   Jeg studerede også dengang jeg startede, og nu er det jo sådan at sættet holder i hele 3 mdr.
   Så det jeg gjorde var sat regne ud hvad det ville svare til pr mdr som er ca 300,- og det syntes jeg på alle måder var utrolig værdifuldt samtidigt med min hud blev pænere og sundere.

   Alt det bedste <3 Sofia

   Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Angsten styrer mit liv.. #BagSofiasFacade 1