Vind julelækkerier med Designers & Friends ♡

Kender du pyt knappen? My new best friend 2017 ♥

goals-for-2017

Puha. Jeg ved du kender det. Garanteret lige så godt som jeg. Alt det vi er så hamrende gode til at fokusere på, vi burde gøre bedre. De ting vi ikke skulle have gjort eller sagt, og vores bekymringer om fortiden, nutiden og fremtiden. Jeg er simpelthen så hård ved mig selv for tiden. Det har nok også noget at gøre med at December mdr jo er en hammer svær mdr for mig, da jeg altid er fyldt endnu mere op af savnet til min mor, lige som jeg ikke troede det egentlig kunne blive værre. Jeg er så god til hele tiden at fortælle andre hvor fantastiske jeg synes de er, hvor meget jeg kan se de prøver deres bedste, og at jeg tror på dem i medgang og modgang. Men inde bagerst i mit sind, har jeg for tiden meget meget svært ved at mærke at jeg selv synes jeg er noget. Og jeg har intet overskud. Men det vender når min webshop lanceres! Lige nu er det jo også en form for selvkærlighed at værne så ekstremt meget om min minimale energi så det forhåbentlig giver pote med alt det arbejde på min shop, og jeg så kan slappe lidt mere af efter. Det med at være ekstremt hård ved mig selv, det kommer og går i perioder, men det med at hamre os selv i hovedet som jeg ved mange af os kender til, er nærmest skræmmende så gode vi er til det ikke sandt? Var der pokalfinaler i det, så tror jeg mange af os var løbet med sejren, sørgeligt nok. Nu er 2016 snart gået, og i 2017 med start fra nu af, har jeg besluttet at min bedste ven skal være PYT knappen!

Kender du PYT? Pyt knappen er simpelthen (for mig) som at sige “Fuck it, let’s go” livet er for kort til at tænke mere over det, det, det og det. Jeg over analyserer en masse og har også ret så meget tankemylder (som forstærker min angst) og nåh ja, som ofte gør at jeg lider af ekstrem søvnløshed, så det med at kunne sige PYT, når jeg skuffes, skuffer andre, synes folk reagerer underligt, bliver sure, eller gør noget som jeg er uforstående overfor, noget går i stykker, osv osv så i stedet for at dvæle i det, så skal PYT simpelthen indprentes i mig! Mange år er gået med sorg og fokus på de forkerte ting, nu er det på tide med PYT og med at behandle mig selv som jeg fortjener. selvkærlighed hvor kliché agtigt det end lyder står også øverst på mit skoleskema i 2017! Ind med de mennesker som løfter mig op, som forstår mig og rummer mig når jeg har mest brug for det, kærlighed, sund mad fordi min krop fortjener det, træning som er sjovt for mig, alternative behandlinger, terapi, vejtrækningsøvelser (har så godt af dem), en bedre økonomi, mere ro og balance, rejser, mer af det der gør mig glad i låget lige meget hvad det er, og en større tro på mig selv.

PYT så! ♥ L E T S GO – Hvad er dine 2017 stikord? 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Vind julelækkerier med Designers & Friends ♡