Mine tips til at booste dit værd, og dit selvværd NU!

Følger Fredag part #2

img_8125

Til min store glæde har flere af jer efterspurgt Følger Fredag. Om ikke jeg havde lyst til at genoptage det igen, og jeg siger HELL YEAH, let’s do it! Jeg leder derfor efter mega seje inspirerende følgere/folk som har en historie de gerne vil fortælle..

Den må faktisk handle om alt mellem himmel og jord, den kan ikke være forkert! Don’t worry! Du ved jo selv hvor bredt min blog går i forhold til selvudvikling, vægttab, inspiration, drømme osv og det handler egentlig bare om at det skal inspirere andre! Skal din historie i Følger Fredag? Så send mig endelig en mail med emne overskriften “Følger Fredag” så udvælger jeg en hver fredag ♥ (Vi starter med 10 historier igen)

Billede/billeder skal lægges med fra start af, da det giver en god helhed når man læser en rørende/inspirerende/ærlig historie. Jeg vælger ud løbende og så vil du måske pludselig kunne inspirere en masse masse mennesker. Forvent venligst og med al kærlighed ikke svar på mail da det blot er en ekstra lille ting jeg vil læse igennem når jeg får tiden til det, det vil glæde mig at du kan glæde og inspirere en masse.

Send send send endelig din historie, eller noget andet du finder inspirerende til: info@sofiasaidana.com

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mine tips til at booste dit værd, og dit selvværd NU!