Følger Fredag part #2

Efter hypnosen mod min angst!

blog-1

Jeg ved mange af jer spændt følger med i hvordan mit intensive angst forløb hos den kære Mette Aalykke går. Mette er ekspert i angst, og er hypnose behandler både fysisk men det der særligt fangede mig var også at hun har det der hedder Hypnostreaming  som simpelthen er blevet uundværligt for mig! For kun 99,- pr mdr får man ubegrænset online adgang til en database med over 300 hypnosefiler indspillet af Mette. Og det betyder altså at hvad enten du lider af søvnløshed, overspisning, adhd, angst, mm. jamen så er der masser af lydfiler at vælge imellem som passer til dig.

Personligt har jeg brugt filen mod søvnløshed lige siden jeg opdagede den, og den hjælper mig enormt! Derudover er der rigtig mange filer som løfter selvværdet og selvtilliden og minimerer angsten, dem bruger jeg også dagligt. Lydfilen man kan lytte til hvis man har akut angst anfald er også en af mine favoritter! Hvorfor har jeg ikke opdaget den noget før spørger jeg bare lige om!!!! Er du mon som mig også ret sensitiv når det kommer til lyde, og de stemmer som ofte er på meditations filer mm? Så kan jeg fortælle dig at der her er ekstrem rolig afslappende musik i baggrunden på dem alle.- Det er så rart! Mette har en utrolig rolig, kærlig og positiv stemme som gør at man allerede der bliver mere afslappet. Jeg synes noget af det fedeste er at det er nemt og enkelt at vedligeholde, for når man som jeg i mange år har været plaget af angst går det jo desværre ikke “bare” væk på 2 min. Selvom det kunne være så rart!! Så at have mine høretelefoner og tlf lige ved sengen klar til at afspille filen mod søvnløshed hver aften, og en mod angsten hver morgen er guld værd for mig!

Jeg kan mærke jeg er mere rolig ovenpå lydfilerne og mit fysiske besøg hos Mette og jeg glæder mig meget til at dele det videre forløb med jer. Jeg lytter til 2 lydfiler dagligt. Det kræver en investering hvis noget skal blive bedre. Og der er ingen aftaler som er vigtigere end dem man laver med sig selv. Jeg har længe været træt af ikke at holde aftalerne med mig selv, det der med “Aaaah så var man lige for træt” “Jeg gør det fra imorgen” og hvad man nu ellers kan diske op med. Den holder bare ikke her. GØR noget ANDET end det du PLEJER, så vil du se andre RESULTATER.

I kan læse meget mere om Hypnostreamingen her, der er både lydfiler til børn og voksne, og kan bruges af alle i hjemmet. Min varmeste varmeste oprigtige anbefaling får Mette her med på vejen. Opdateres snart igen :*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Følger Fredag part #2