FØLGER FREDAG » Jeg var så usikker på mig selv!

Praktikantens Hjørne » Spirende inspiration

inspi

Hvad eller hvem inspirerer dig i hverdagen?

Hvordan holder du styr på de idéer du får i løbet af en dag?

Hvorfor er inspiration vigtigt?

 

Desværre varer det ikke længe nu før min praktik hos Sofia er slut. Noget som denne praktikperiode helt sikkert har givet mig med er, at jeg er blevet bedre til at holde styr på den inspiration og de idéer som jeg får hen af vejen. Tidligere kunne det tit blive en rodebutik i mine noter og i min kamerarulle, men nu har jeg helt sikkert fået et langt bedre overblik.
For hver uge der er gået i praktikken har Sofia og jeg knoklet med at finde ud af hvordan vi skulle koordinere vores arbejde bedst muligt. Vi har brugt redskaber og fremgangsmåder som fx. at tegne og skrive ting ned på papir, brugt to forskellige mailsystemer og forskellige kalendre og programmer hvor man kunne laver lister. Meget har vi været igennem allerede men ét program eller værktøj har været en sand vinder lige fra start. Jep, det er Trello. Fantastisk til at holde styr på alle opgaverne og hvornår de skal være ordnet. Så her er jeg da blevet inspireret til hvordan jeg holder orden i arbejdet og i alle idéerne fremover.

I forhold til mit kreative arbejde, så finder jeg selv rigtig meget inspiration til det ved at bruge tid i naturen. Det kan være de mest simple ting som hvordan farverne flyder ind i hinanden på morgenhimlen eller hvordan skyggerne falder på en træstamme i haven. Jeg har en meget visuel hukommelse og husker derfor bedst i fx farver og former. Dette fandt jeg ud af for mange år siden, og har efterfølgende brugt det så meget jeg kunne – også på min boglige uddannelse. Her betød det meget for mig at lave flotte og præsentable opgaver, forstå teksten gennem modeller eller måske farve den tekst jeg skulle huske.

Jeg kan bruge timer på at sidde og tegne og male ude i min have. Eller kigge på fx Instagram eller Pinterest igennem for gode idéer. Når jeg er blevet inspireret af noget, giver det mig også lyst til at øve mig i at udfordre mig selv og blive bedre. Det kan være som fx at tage et super godt billede, tegne en blomst eller øve mig i en ny kalligrafi.

Det er vigtigt at man bliver ved at at udfordre sig selv i livet. At man bliver ved med at opdage nye og spændende vinkler til ting som man ikke vidste i går. Det er helt sikkert en vigtig drivkraft i, ikke kun at være et kreativt menneske, men i det hele taget bare et menneske.

Hav en skøn dag derude!

Mireille ♡

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØLGER FREDAG » Jeg var så usikker på mig selv!