Jeg flytter til DUBAI • I’m moving to DUBAI


dubai

(English version below)
Hej venner.
Idag er en dag jeg håber i vil fejre med mig.
Idag er dagen hvor der kun er halvanden måned til at jeg river alle teltpælene op og flytter til Dubai!

Endelig!
Endelig har jeg besluttet det og det føles så rigtigt på alle måder!

Siden jeg mistede min mor har jeg arbejdet på at finde mig selv. Jeg har arbejdet på at komme ud af mit stofmisbrug og mit alkohol samt pillemisbrug. Jeg har kæmpet for at komme ud af min overspisning.
Jeg har knoklet røven ud af bukserne og jeg er kommet langt.
Men der har været noget som hele tiden har holdt mig nede. Forhindret mig i at blomstre.

Jeg bliver så utrolig påvirket af energier omkring mig. Og København. Danmark. Ikke et dårligt ord om dig kære Danmark. Der er værre steder end andre at være omkring dig.

Aarhus har behandlet mig godt. Jylland generelt. Men København. København har tynget mig. Mindet mig om dagligt hvad jeg har været igennem. Hvilke svigt der har knust mit hjerte, og igår da jeg kørte forbi mit barndomshjem hvor jeg voksede op og forbi den lejlighed hvor min mor døde i mens jeg sad ved siden af hendes hospitals seng, 15 år gammel og jeg ikke kunne røre ved hende fordi det gjorde ondt på hende, jeg kunne ikk sige undskyld til hende for alle de ting jeg fortrød for jeg ikke havde hjulpet hende med da hun var så syg og dagligt bliver jeg mindet om alle disse ting.

Jeg ved man ikke kan flygte fra hverken sin psyke eller sine problemer MEN jeg tror på og går ind for at befinder man sig et sted hvor tingene bare føles 5% bedre, så er det bare med at komme afsted!
Det sidste år har jeg arbejdet på at finde mig selv indenfor erhvervslivet, fundet ud af hvad jeg skulle og hvad jeg kunne med mit yderst skrøbelige sind.

I mange år var jeg bundet af systemet på hænder og fødder og måtte ikke forlade landet pga kontanthjælp og fordi jeg var for syg til at arbejde.
Men nu.. nu kan jeg gøre hvad jeg vil.
Og det har været alt slidet værd!

Jeg er ved at finde min rette plads i livet. Designe og støbe det liv jeg ønsker sammen så det passer mig med alt min bagage og jeg kommer tættere og tættere på for hver dag der går fordi jeg lærer noget af alt, og på den måde kender mig selv ret godt efterhånden.

Det sidste år har jeg været 8 gange i Dubai.
Jeg har grædt i stride strømme hver gang jeg skulle hjem til dk og ramt en depressions lignende tilstand i lang tid efter jeg kom hjem.
Det vil jeg ikke udsætte mig selv for længere.

Sommetider skal ting ikke forklares som sådan, man skal bare gøre det og go with the flow.
Jeg har fundet et fantastisk sted at bo (det hører i snart mere om, det er ikke fokus lige her i dette indlæg) og jeg arbejder nu på højtryk på at få mit visum – jeg har 70 dage at løbe på fra jeg flytter til at få det i stand så det får jeg!

Min shop, min forever business, det hele kommer med mig og mit lager forbliver her i dk, det samme gør min blog, så intet kommer til at forandre sig der.

Jeg er ved at bygge et netværk op i Dubai da jeg jo snart bor dernede fuldtid og derfor er jeg også begyndt at skrive på engelsk, udover dansk for sørme om jeg ikke skal lære en masse skønne mennesker at kende. Også når man er så langt væk fra det man kender.

Jeg håber i stadig vil følge med, som nogen af jer allerede har luret er jeg et meget gladere, inspirerende menneske når jeg er blandt palmer og sol. Og selv de dage hvor mit sind er helt sort, så er det ikke lige så slemt som når jeg er i Danmark.
Nu skal jeg jagte min drøm. Fra juli måned af. Flybilletten køber jeg lige om snart og så er datoen fast men ca start juli.

Glæder mig til at inspirere jer endnu mere direkte fra Dubai.
Og hvad er det værste der kan ske?
Ingenting! Eller jo faktisk. Det er at jeg vågner hver morgen i 5 år mere og får et stik i hjertet og tænker på hvor meget jeg ville ønske jeg var i Dubai lige nu.

Well. That ain’t gonna happen baby! 😂
Kys og tak for jer – Sofia

Ps. Fik igår lavet mit lækre chokolade hår, og jeg ELSKER det, i kender hende efterhånden, hende der er nøglen til mit sunde, lange hår – Hun gør det igen og igen → Helenlucca (facebook) – (Instagram) – (Booking)

img_2163


Hey guys. 
I’m so incredibly influenced by energies around me. And Copenhagen. Denmark. Not a bad word about you dear Denmark. There are worse places than others to be around you.

Aarhus has treated me well. Jutland in general. But Copenhagen. Copenhagen has burdened me. Reminds me daily what I’ve been through.

The people who let me down has broken my heart and Copenhagen reminds me of all the bad things everyday.
yesterday I drove past my childhood home where I grew up, and past the apartment where my mother died while I Was sitting next to her hospital bed, 15 years old and I couldn’t touch her because It was to painful for her. I couldn’t apologize to her for all the things I regretted because I didn’t help her while she was sick.

I know we can’t escape from our history. It’s a part of us and we can’t delete it. I don’t want to delete all the memories of my mom. Only the 4 years she was sick maybe. And all that happened after but I can’t. And I’m not trying to.
Although I do believe deep in my heart that if you are a place that feels good or right to you, and it helped you or lift you up with just 5% – GO for it! This life is about you and what makes you happy and filled up with good energy.

The last year has been about finding myself in my business, working on figure out what I should and what I could with my extremely fragile mind. And it’s going well, I learn something valuable everyday and now I’m on a more right path than I’ve been for a long time.

For many years I was bound by the system on my hands and feet and couldn’t leave the country because of social assistance and because I was too sick to work.
But now .. now I can do what I want.
And it has been worth the effort!

I’m about to find my right place in life. Design and build the life I want, that fits me with all my luggage and I get closer and closer each day, because I learn something of everything, and that’s why I know myself very well today.

The last year I’ve been in Dubai 8 times.
I’ve cried every time I went home to Denmark and felt so deeply depressed – every time I got home cause it felt so wrong!
Sometimes things doesn’t need to be explained more than a few words about why this feels right; you just have to do it for you, and go with the flow.

I’ve found a great place to live (more about that in another post, it’s not the focus point right here) and I’m working hard on getting my visa – I have 70 days to get it completely done from when I move so I’ll be able to do it.

My shop, my forever business, it all comes with me to Dubai. And I’ll still have my storage here in Denmark for all you amazing Danish people. My blog is also coming with me so everything will be the same, just from Dubai instead 😍

I’m currently building a network in Dubai as I soon live there full time, that’s why I’ve started to write in english also besides Danish.
It’s also really nice to get my English warm and good before I live there full time so it’s a win win situation for me.

I hope you’ll still follow me, as some of you have already told me, I’m a happier, inspirational person when I’m among palmtrees and sun.
And even on the days when my mind is completely black, it’s not as bad as when I’m in Denmark. And that’s a big thing for me!

Now I’m chasing my dream. From July.
I’ll buy the flight ticket soon, and then the date is final but around start July.
Looking forward to inspiring you even more from Dubai.

And what’s the worst thing that can happen?
Nothing! Or actually. It is that I wake up every morning for 5 years and get a thorn in my heart thinking about how much I wish I was in Dubai right now.

Well. That’s not gonna happen baby! 😂
Kiss and thank you for being you – Sofia 

Got this chocolate hair yesterday, from my one and only Helen, the girl behind my healthy and long hair → Helenlucca (facebook) – (Instagram) – (Booking)

img_2162

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • Nadia Christello

  Kære Sofia
  Virkelig dejligt indlæg, og er glad for at der findes mennesker som dig, der har været igennem så meget og nu har lært en masse, Du kan og vil videre med. Så inspirende! Du er en rigtig stærk person Sofia! Okay.! Har selv gået meget igennem, og har vel også et skrøbelig sind. Det svært at passe ind til tider mv.!
  Så kan virkelig sætte mig ind i dine tanker. Jeg synes det er for fedt du flytter til Dubai adios Danmark 😅👍!!! Man lever jo kun én gang, og tror på at man skal gøre de ting for sig selv der giver mening og gør en glad. Så vil ikke sige man flygter fra sine problemer. Du er bare kommet så langt med dig selv, at du ikke vil udsætte dig selv for dårlig energier mv. mere, så skal man også lytte til sig selv! Vil ønske dig held og lykke 🍀 Tingene skal nok lykkedes din vej. Det jeg ikke i tvivl om, du virker som en god person og et livsglad menneske. 😍Der som mig selv også skal være i balance og harmoni ✌💓🎶
  Stort knus fra Nadia 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Super sejt gået Sofia. Jeg vil ønske dig al held og lykke med dit liv i Dubai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hold kæft du sej at du tør og bare gør det !! du skal nok klare det med flyvende faner, OG få det endnu mere fantastisk !

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

test 2