Mindful Monday - En selvkærlig start på uge

🍀Fra psykiatrisk hospital til at leve drømmen i Dubai🍀

music festivaloutfits foroctober

Når jeg møder nye mennesker, hvad end det er nogle af jer eller ifm. Min virksomhed, og jeg fortæller om blot en brøkdel af min livshistorie, så kan de fleste slet ikke forestille sig hvordan jeg er nået hertil.

De fleste kan slet ikke tro at man kan gå fra at være indlagt på psykiatrisk hospital til at jeg i dag er en del af en verdensomspændende virksomhed og lever min drøm i Dubai.

Hver dag får jeg mails og beskeder fra mennesker som spørger hvordan jeg kan leve med dagligt angst og så alligevel kunne drive en virksomhed.

Jeg får henvendelser fra helt almindelige mennesker, som jeg selv, som gerne vil have “opskriften” på hvordan jeg kom fra ikke at ville leve mere til at udleve min drøm.

En af mine store visioner er at hjælpe andre til at udleve deres drømme, overvinde/bekæmpe angsten og gøre det der gør dem glade i livet, ved bla. At bruge min egen historie som inspiration og eksempel. 💜

Derfor holdt jeg i 2016 mit “Grib Livet”  foredrag rundt om i Danmark, som blev udsolgt på rekordtid. På det foredrag fortalte jeg min livsforvandlende historie og viste at man kan ændre sit liv og opnå sine drømme, uanset hvor langt ude man har været.

Nu kan Du se lige netop det foredrag LIVE online hjemme i din stue foran skærmen d. 17. September 2017 kl. 19-21 – Med alle up-to date nyhederne siden 2016.

Derudover vil der også være mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig.💻

Du kan købe din adgang lige her: http://shop.sofiasaidana.com/shop/griblivetlive-478p.html

Eller ved at betale 149 kr via Mobilepay her: 60609644 (Der står Anne på overførslen, da min Mobilepay er i gang med at blive ændret)

Jeg håber vi ses 💜

PS: Lige nu er der early bird pris på KUN 149 kr (normalpris 200 kr) – Just saying

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mindful Monday - En selvkærlig start på uge