Kære mor.

Hvad fanden sker der for jer?!?

img_4560

 

Jeg er simpelthen fuldstændig BLOWN AWAY over alle jer derude, som støtter mig på de mest sympatiske, næstekærlige og empatiske måder…. JEG ER MUNDLAM!!!

Hold nu kæft det er vildt så vidunderlige I alle sammen er, jeg kunne virkelig aldrig klare den uden at have jer. I giver så meget kærlighed til mig, at jeg slet ikke ved hvordan jeg skal gengælde det.

Til dem af jer der måske ikke ved hvad jeg snakker om, og hvorfor jeg pludselig skriver sådan et indlæg, så er det kort fortalt følgende:

Jeg flyttede jo til Dubai midt juli, som du sikkert ved og har kunne følge med i, og det har været en lidt turbulent start med en masse flytteri, nye ting at forholde sig til og samtidig skulle jeg drive min virksomhed. I midten af august fandt jeg endelig en mulighed for at leje et permanent værelse hos en skøn norsk kvinde fra d. 1.10, hvor jeg kan bo fremover, få ro på og finde ud af hvordan jeg kan udvikle mig selv og min virksomhed i Dubai.

Der sker så det, at jeg får afvide af den norske kvinde, at man altså skal betale 3 mdr’s husleje up-front og de skal falde d. 1.10… HOLY MOLY…. Det betyder at jeg skal skrabe 27.000 kr. Sammen på 1 måned, udover alle de andre udgifter jeg har ved at være her i Dubai osv. Vidste slet ikke hvordan jeg skulle kunne nå det, eller om jeg overhoved havde en mulighed for at nå det, og dermed sikre mig et permanent sted at bo, i stedet for dette nomadeliv…

Ydermere sker der det, at den lejlighed jeg skulle låne i 14 dage fra på fredag d. 15.9 til 1.10, hvor jeg kunne flytte ind hos den norske pige (Hvis jeg fik samlet alle pengene sammen), pludselig ikke er ledig alligevel, så jeg ville være hjemløs i Dubai fra på fredag.

ALT dette  gør at jeg simpelthen er ved at give op, min angst raser i kroppen, og jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv… JEG ER GRÆDEFÆRDIG :-(  

Alene i Dubai, uden min familie og mine tætte veninder, og så ovenikøbet måske som hjemløs, det kunne jeg slet ikke bære…

Alt dette deler jeg i en live video på Facebook i onsdags d. 11.9,- Du kan se den lige her:

https://www.facebook.com/sofiasaidana/?fref=ts

Midt inde i denne Live video, er der en der skriver, at hvis vi alle støttede med 20 kroner, så kunne det måske hjælpe mig lidt på vej… og så tager det ene det andet og folk vil bare gerne støtte, de vil have min mobilepay osv. Osv… og inden jeg får set mig om, så sender folk de mest kærlige beskeder på min mail om at de vil hjælpe, folk donerer penge via mobilepay.. Det er fuldstændigt vanvittigt og jeg er rørt til tårer… Så overvældet og føler mig mere elsket end nogensinde før.. Af alle jer derude som virkelig altid er der for mig og har hjulpet mig igennem tykt og tyndt..

Men smukke venner.. Det slutter ikke her….

For gudhjælpemig om der ikke sker det, at min fantastiske nye lager/pakke queen Tine (Af hjertet tak for at komme ind i mit liv skønne skønne kvinde)  starter en indsamling om tirsdagen d. 12.9 samtidig med, at hun stiller sit fotostudie og hendes tid til rådighed i 2 timer på lørdag d. 16.9 kl. 9-1, hvor i kan komme og få taget billeder og blot betale det i har lyst, mulighed og råd til… Pengene vil hun så derefter give til mig så jeg kan betale min 3 mdr.s husleje… JAMEN hvad giver i … har i hørt om noget mere næstekærligt end det.. Jeg brød fuldstændig sammen for åben skærm (Facebook live )… Det kan du se her:

https://www.facebook.com/sofiasaidana/?fref=ts (Du skal scrolle ned til den video hvor der står: Nu tuder jeg Tine!!!)

21752172_10212145727451375_4710819781342416487_n

Du kan læse hendes brev til jer og mig her fra Tine, som i al hemmelighed sammen med min assistent, har lagt dette post op på alle mine sider på Facebook: photo.php

Jeg er simpelthen så overvældet disse dage over hvor mange fantastiske mennesker der findes i denne verden, og jeg ville ønske at jeg kunne kramme hver og en og sige personligt TAK<3

Og for at det ikke skulle være mere end nok, så har min assistent og mine veninder sørget for at jeg kan komme hjem på lørdag til Danmark og bo, indtil d.1.10… Jeg er så vanvittig taknemmelig for de mennesker der altid er der for mig <3 

Så smukke dejlige venner, af hjertet tak for JER og for at vise mig at verden også er et dejligt sted at være, selv om man kæmper en kamp mod angsten og ensomheden <3

Jeg skriver/laver et helt specielt takke brev til jer alle efter weekenden, når jeg er landet i Danmark og har overstået mit Online Foredrag: “Grib livet” på søndag ( vil du med, så læs mere her: http://shop.sofiasaidana.com/shop/griblivetlive-478p.html ) 

 

Ha en vidunderlig dag alle sammen – og KYS NU DEM DU ELSKER <3

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Kære mor.