#FuckAngst! Sådan skriger jeg i min skrigepude!

En uforglemmelig dag.

Wauw… Er vidst det rette ord. Da jeg fyldte 30 år i August og sad i Dubai og blev fejret (hvilket jeg er sååå taknemmelig for) manglede jeg altså mine søde kære følgere, og derfor besluttede jeg at invitere til dansk børne fødselsdags meetup i kolde December som så var i Lørdags.
Og hold nu fast det var sjovt! Jeg vil virkelig gerne understrege at dette var lige hvad jeg trængte til! Grin, smil, hygge, nede på jorden helt igennem dejligt selskab! Jeg er kæmpe fan af jer!

Jeg fik de mest fantastiske gaver, og de smukkeste breve. Og så en kæmpe gigantisk tak til sødeste By Tine T for at vi måtte være i dit studie, og fordi at du sad den halve nat lige bagefter og redigerede billeder så vi alle kunne få dem hurtigst muligt. Du er en sand helt! Mangler i en pisse hamrende sød og sjov fotograf hvor i kan føle jer trygge så er det hos Tine pigen det sker.

Tusind tak til alle som kom, jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre dag, og en kæmpe highfive til nok min yngste følger Lykke på 11 år som var med, som synes jeg er sjov når jeg er live hihi ♥ Tak for jer!

2 COMMENTS

  • Hvor er kjolen du har på fra? <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

    Sikke nogle skønne billeder – er så ærgelig over jeg ikke kunne komme men det må blive en anden gang. ❤️ Ser ud til i havde en skøn dag 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

#FuckAngst! Sådan skriger jeg i min skrigepude!