Sunde pølsehorn

Jeg er besat!

Hej venner.

For nyligt blev jeg simpelthen kontaktet af Hunkemöller som gerne ville lave et samarbejde med mig. Som i nok godt allerede ved eeeeeelsker jeg at samarbejde med firmaer, men kun hvis det giver mening og værdi for begge parter, ellers synes jeg det bliver lidt ala fis i en hornlygte :-D

Det der med kimonoer anede jeg faktisk ingenting om, lige indtil min bedste veninde Anne som jeg i øvrigt i skrivende stund sidder i et fly med nu på vej mod Los Angeles (OMG) hun besøgte mig i Dubai, og havde pludselig fået en kimono fetish.

For mig var en kimono noget ala en smuk kinesisk dragt i silke, mere vidste jeg faktisk ikke om det!!!

MEN: Jeg er faktisk selv begyndt at eeeelske de fine kimonoer helt til ekstremer, vil faktisk sige jeg samler på dem nu og er blevet besat fordi de kan bruges til alt. De er yndige, smukke, fine og lækre! De kan bruges når man vil være fin hjemme, de kan bruges uden på almindeligt hverdagstøj for hvem bestemmer hvad og hvornår de kan bruges, det gør vi selv! Derfor er jeg gået i kimono mode her fra Hunkemöller, har allerede bestilt 2 af kimonoerne, og skal helt sikkert have nogle flere!!!

De er så lækre, bløde, og så skiller de sig også ud fra de andre synes jeg da de samtidigt både er classy og feminine!

Så jeg håber i kan bruge min inspiration, der kommer mere fra Hunkemöller samarbejdet, så glæd jer!

Hvilken af kimonoerne kan du bedst lide?

I får lige lidt links:

Kimono 1 – Lace Satin Kimono
Kimono 2 – Cap Sleeve Kimono
Kimono 3 – Ann Kathrin Zinnia Rose Kimono
Kimono 4 – Silke Kimono

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sunde pølsehorn