At være ukomfortabel! Månedsfavoritter Februar #Special Edition

Min ønskeliste

Samarbejde ♥ Hunkemöller.

Dubai har jo været i fuldstændig uendeligt lockdown (føles det som) i de sidste par måneder, ingen udgang, alt lukket, og heldigvis er vi ved at åbne meget mere op nu her i emiraterne takket være det store lockdown som jeg vidste var for det bedste men at være fanget i min lejlighed var virkelig en udfordring selvom jeg eeeelsker min nye dejlige lejlighed! Vi har nu ca 40 grader og må ikke gå nogle steder uden maske på, det er lidt klaustrofobisk for mig med de masker der, men jeg klarer den, og igen så ved jeg det er for det bedste. De sidste måneder har jeg virkelig savnet at købe en lækker Starbucks cappuchino med sukkerfri vaniljesirup hehe og at være ude at kigge på butikker og forkæle mig selv med nye lækre sager. Så jeg havnede i stedet for på Hunkemöllers hjemmeside.

Jeg elsker virkelig at kigge derinde og finder altid nogle nye lækre items som jeg forelsker mig i. Især deres flotte kimonoer er jeg helt forelsket i. Jeg bor jo i Dubai og dækker mig oftest lidt til på armene, der passer deres kimonoer perfekt ind. Egentlig er de meningen at de er til nattøj – at gå med derhjemme. Men altså jeg er helt vild med at have dem på når jeg er rundt i Dubai. De dækker mine skuldre og arme og passer perfekt til mine kjoler og nederdele. Jeg er fan!

 

Jeg har her sammensat nogle af mine yndlings items lige nu, som jeg helt sikkert snart skal have fingrene i!

 

Den sorte kimono er bare så enkel, feminin og klassisk. Den vil være helt oplagt til når jeg f.eks. skal til et event (når corona en dag er overstået). Så kan jeg style den med noget enkelt, klassisk, business tøj og de flotte blonder ud over. Du kan finde den her.

Den pink kimono er virkelig også fin, den kan jeg se mig selv bruge til alt! Når jeg skal sidde på min yndlingscafé og drikke cappuccino her i Dubai, eller til events. Du finder den her.

Den blomstrede kimono er så fin og sommerlig. Jeg har virkelig noget for blomster mønstre i øjeblikket. Kan slet ikke få nok, den her er virkelig mit næste item!

Den hvide tunika vil være fantastisk at have med på stranden! Lige at have løst ud over mig så jeg ikke føler mig helt bar, samtidig med at den er klassisk og enkel.

Maxikjolen er virkelig også fin! Den kan både bruges til en tur på stranden eller til en af de meget varme dage vi har her i Dubai hvor tøjet bare skal sidde helt løst. Med lidt ud over armene kan den virkelig styles flot.

Sarongen er endnu et tegn på at jeg bare elsker blomsterprint i øjeblikket. Den er bare så fin. Jeg kan lige se for mig at jeg ligger ved poolen og arbejder, med noget iskoldt at drikke og den her flotte sarong på!

Den lyserøde natkjole er simpelthen så sød. Jeg elsker at sove i natkjoler, gerne løse og luftige. Der passer den her bare perfekt.

Jeg mangler nogle nye træningsbukser. Jeg elsker at skifte i mellem dem, og der er jeg blevet rigtig glad for Hunkemöllers. Jeg synes at kvaliteten er rigtig god, og detaljerne er så fine. Jeg elsker at de er highwaist, så de holder styr på min mave. Detaljerne med dråberne er super fine.

Det var lidt af de items jeg fik forelsket mig i forleden dag. Jeg kommer helt sikkert til at skulle have nogle af tingene. Jeg går så meget stadig i det nattøj jeg bestilte (tjek her) at jeg nærmest bliver irriteret når det skal vaskes haha, jeg er bare en hjemmehygger for the win med hyggesokker og hele baduljen.

Jeg håber at I alle har det fantastisk! Jeg kan forstå at I har sommervejr derhjemme i disse dage, det lyder så skønt. Og så uden maske endda såvidt jeg kan følge med i. Nyd det nu og pas på Jer selv derhjemme.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

At være ukomfortabel! Månedsfavoritter Februar #Special Edition