Om vægttab, bodyshaming & sociale medier

Hjælp mig med at hjælpe Dubai’s gadekatte ♡

Kære skønne væsen.

For ca 4 måneder siden blev mine værdier kun endnu stærkere, jeg anede ikke jeg havde denne empati for Dubais hjemløse gadekatte der her i Dubai bliver behandlet som skadedyr, men nu har jeg udover at elske at hjælpe mennesker, inspirere, motivere, gøre en forskel, fundet mit andet life purpose.

De er overalt, bliver dumpet på gaden hver dag, selv katte der har været hos deres ejere i 4 år fordi flere end nogensinde før forlader Dubai og ikke vil betale for at transportere deres kære katte med til det nye land.

Vi vader i gadekatte hernede og det bliver værre og værre, jeg har selv taget 2 gadekatte ind, en af dem har lige fået amputeret sit ben da den blev kørt over og jeg render enormt meget til dyrelægen med dem da de er ved at komme sig

Jeg har så mange katte hernede jeg gerne vil hjælpe, katte som er blevet slået af mennesker fordi firmaerne ikke vil have dem foran deres bygninger, katte som er blinde, som har så meget øjenbetændelse og mider overalt at hvis ikke de kommer til dyrelægen mister de synet for altid.

Det er slemt, og jeg er så taknemmelig for at jeg arbejder hjemmefra for det gør at jeg kan hjælpe en masse hernede, tage mig af de katte der har brug for at blive hentet på mærkelige tidspunkter og kørt til dyrelægen, next step er at jeg vil have en bil fordi jeg gerne vil have mulighed for at hente kattene der lider og køre dem hen til deres foster familier som jeg så hjælper dem med at finde.

Hver gang man har hjulpet en kat, kommer der 20 mere der har brug for hjælp, og det bliver kun værre for hver dag.

Her er et lille throwback fra da jeg hentede lille Skittles, en gadekat der var blevet taget ind af en familie som så ikke ville have noget med den at gøre efter et par uger og ville dumpe den på gaden hvis ikke nogen tog sig af den, kan tydeligt huske hendes små bange utrygge øjne da jeg hentede hende, åh lille prinsesse Skittles! (Første billede er fra inden hun kom til mig)
Lige da jeg havde hentet hende blev hun diagnosticeret med en dødelig kattevirus så jeg gik gennem helvede med hende og grædende skulle give hende masser af sprøjter dagligt, for ellers kunne hun dø, jeg er så glad for jeg gjorde det selvom jeg var ved at løbe skrigende væk fordi jeg var så uerfaren og ikke anede hvad jeg lavede, jeg vidste bare jeg ville gøre en forskel!Derfor på opfordring af min søde følger Rie, vil jeg nu starte en donations kanal, hvor man kan donere alt fra 10,20,30 kr til lige hvad man har lyst til, som vil gå ind på en “Hjælp mig med at redde dyrene i Dubai konto” og jeg vil tage jer med på de forskellige projekter jeg er ude på hvor jeg får hjulpet katte – det kan også blot være en aften fodring af en masse gadekatte – faktisk har regeringen nu udstedt BØDER hvis man fodrer gadekattene, men det vil nu ikke holde mig tilbage, for de fortjener ikke denne skæbne, de fortjener nogen som tror på dem-

Det er virkelig en stor (hård) givende process for mig at hjælpe Speedy og Skittles, og det har kostet enormt mange penge so far, men det jeg får tilbage, den belønning det er at gøre en forskel gør at jeg hellere spiser havregrød og bruger alle mine penge på dyrene i Dubai, når mine regninger selvfølgelig er betalt. Vi render ca til dyrelægen en gang om ugen pt, de har virkelig haft deres udfordringer, men jeg gik ikke ind til det her for at det skulle være nemt, men for at hjælpe hvor jeg kan!

Og se lige Speedy før og efter! (De 2 første billeder er før, resten er efter han kom under mine vinger)

Speedy kørte jeg hele vejen til Abu Dhabi for at møde fordi jeg havde en følelse af at han havde brug for mig, han blev omtalt som en dræber kat og jeg blev bange første gang jeg mødte ham, kunne ikke røre ham eller åbne buret fordi han var så bange, han sad der med forbinding om sit ødelagte ben med knoglen stikkende ud og ventede på at være stærk nok til at kunne få sin amputation, men fordi han ikke spiste tog det laaang tid før han kunne blive opereret og pludselig var han klar, jeg var meget usikker da jeg tog ham ind, men blev ved med at føle at jeg skulle bevare troen på ham. Og se ham nu, det 3’benede mirakel, sødeste kærligste kat jeg nogensinde har mødt, han klistrer op ad mig og vil altid ligge tæt fordi han har været i så meget underskud af kærlighed og tryghed. Han manglede bare virkelig en der troede på ham, det fortjener vi alle!Jeg kunne sagtens lave en donation for en organisation hernede, men jeg vil hellere være den som sørger for pengene går til nogle gode ting, og tage jer med på rejsen, bag kulissen til dubais gadekatte mm. Jeg vil også tage ud og lave interview med fx en jeg ved der har ca 20 killinger hjemme ad gangen hun redder og hjælper og tage fodder med til hende som en gave fra jer. Køre ud og give fredagsguf til dyrene i nød, overraske mine ynglings nød organisationer hernede, og tage ud og hjælpe de lidende dyr til dyrelægen for jeg ser MANGE posts hver dag i de grupper jeg er i med små killinger der er ved at dø og skal til dyrelægen eller hjem på badeværelset og flaske fodres så de kan overleve. DET vil jeg gøre og i vil være med hele vejen.

Pengene vil gå til alt hvad der inkluderer at redde dubais katte og du kan donere lige hvad du føler for, alt tæller, og alt gør en forskel.

På forhånd tak.

Mobilepay:
+4591195171

Foretrækker du konto overførsel er dette også en mulighed:
Reg: 2343
Kontonr: 6275603870

Jeg vil rigtig gerne løbende lave en anerkendelse af alle der donerer og ikke bare lukker øjnene, men støtter op om de her små stakler i Dubai, ønsker du at være anonym så skriv det meget gerne i overførslen.

Du er så hjerteligt velkommen til at følge med i processen med Speedy & Skittles, at få dem på ret køl og min process i at hjælpe de forskellige gadekatte via min instagram og min facebook, lige her ♡ 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Om vægttab, bodyshaming & sociale medier