Livet banker på, men det er op til dig om du vil åbne døren, og leve det liv som du fortjener!

Har du lavt selvværd?

Angst for hvad andre tænker om dig?

Angst for at blive syg, eller for at være anderledes?

Har du svært ved at tro på du kan de ting du gerne vil?

Svært ved at tro på at DU kan få det bedre?

Måske har du det svært i din business?

Med din krop?

I dit parforhold?

Som mor?

Måske har du en fobi, ar på sjælen, en kæmpe trang til sukker eller andet du gerne vil have bugt med.

Måske du ligesom jeg blev træt og umotiveret efter at have prøvet mange forskellige behandlinger, til alt for mange penge, og alt for meget snak uden resultater. Så læs med her!!

Jeg prøvede for første gang tankefelt terapi dengang jeg var indlagt på psykiatrisk og de ville give mig elektro chok. Jeg havde en bekendt hvis mor gav mig en behandling hvor mit ubehag på 1 time gik fra 10 til 0, og så blev jeg udskrevet dagen efter UDEN at få elektro chok!

Siden da vidste jeg at jeg skulle have fingrene i tankefelt terapi, fordi det er noget der virker voldsomt godt. Og det er super effektivt, mere effektivt end noget andet jeg har prøvet, dermed også meget lettere at overskue for mange.

Jeg startede i terapi hos Lars Mygind fra Heilesen & Mygind hvor jeg lærte at bruge det på mig selv, MEN jeg opdagede hurtigt at med de fantastiske resultater jeg fik hos Lars som ingen andre før havde kunne hjælpe mig med, kunne jeg ikke lade være med at ville hjælpe andre og én klient, blev til én mere selvom jeg startede med at bruge det for min egen skyld.

Jeg har lavet så mange behandlinger nu, og vil gerne hjælpe så mange som muligt fordi jeg får så gode resultater med behandlingerne.

Og det giver bare så meget mening for mig!

Min normale pris for en session er 1000,- men lige nu kører jeg kampagnepris på 600 kr til de hurtige.

Jeg behandler både fysisk på mit kontor i Brøndby og online, så du kan være overalt i verden når vi giver den gas!

Skriv en besked til mig her for mere info, men pas på, du kan gå hen og blive gladere, meget gladere end du nogensinde før har været 😀

Glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at gribe det liv som DU fortjener!

Tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med vestens samtaleterapi. Behandlingen består i, at energibanerne (meridianerne), kendt fra bl.a. akupunktur, zoneterapi m.m. stimuleres med en let banken forskellige specifikke steder på kroppen, samtidig med at man fokuserer på sit ubehag. Du kan læse mere om tankefeltterapi her.


Udtalelser:

“Taknemmelighed er ikke nok at sige i forhold til min oplevelse med Sofia og hendes fantastiske måde at at have hjulpet mig med Tankefeltterapi.

Da jeg startede hos Sofia så vidste jeg ikke hvad jeg skulle forvente og havde et håb om at finde noget der kunne hjælpe mig til at blive glad igen. Jeg kom med ind af døren med massere af bekymringer over mit liv på mange områder.

Var stort set bekymret over alt i mit liv. Min økonomi, mit selvværd, mit job som leder ovs ovs. Jeg tvivlede så meget på mine egne evner så jeg kørte i ring.

Jeg vidste ikke hvad TFT var før jeg sad hos sofia. Det var en vild oplevelse første gang.

Jeg fik det allerede meget bedre efter 1 session og følte mig i de bedste hænder og enorm tryg. Jeg har fortalt Sofia ting jeg aldrig har snakket med nogle om,men det tør jeg fordi jeg ved at Sofia aldrig ville dømme mig.

Jeg har gået hos Sofia nu til 5 behandlinger og hold da op en vild forskel der er. Jeg har fundet “hjem” igen og hviler så meget i mig selv og mit liv i forhold til før jeg startede med at bruge TFT..

Jeg bruger det hver dag og har lært at bruge TFT i overflade irritationer og i de dybe ting der gør mere avs. Jeg er så taknemmelig at jeg lige netop fik hjælp hos Sofia, fordi hun er så dygtig og så god til at hun får en til at føle sig tryg hos hende og i hendes behandlinger.

Jeg har arbejdet med mig selv i mange år og havde aldrig troet at TFT kunne rykke mig så langt på så kort tid. TFT har givet mig et nyt syn på mit liv og føler mig så godt tilpas i alt jeg gør i livet nu.

TFT er blevet min livline og et redskab som man kan tage med sig overalt og det har jeg manglet.

Vil klart anbefale det til alle, da TFT har en fantastisk virkning. Sofia er meget dygtig og vil klart anbefale hende til alle. Hun er altid klar til at hjælpe og ved lige præcis hvordan hun skal hjælpe dig.”
– Mille Schoop 💞


“Jeg kontaktede Sofia mhbp Tankefelt terapi, da jeg havde hørt at det kunne hjælpe mig med nogle ubalancer i kroppen i forhold til et hårdt forløb med en alkoholisk mor i 10 år af mit voksen liv.

Sofia og jeg fandt sammen ud af, at jeg indeholdt en del vrede, jeg var godt klar over det, men havde svært ved at håndtere den. Dette gik ud over mine nærmeste kære, hvilket gjorde mig ked af det.

Efter en time hos Sofia med mange tårer og masser af ærlighed, fik vi løftet for flere af de ting som sad og nagende. Jeg kunne tydeligt mærke både under og lige efter behandlingen at mit bryst var lettet op. Jeg var ikke tung på samme måde i skuldre, havde ikke et pres på brystkassen og mit hoved var mere lettet.

De første timer efter mit besøg hos Sofia, var det som følelsen af at flyve og være lettet fra jorden. Og her godt 14 dage senere, kan jeg mærke at de tanker og situationer som gav ubehag, ikke berør mig mere. Jeg kan nemmere håndtere situationer hvor verden flyder over ifht min familie. Jeg er ikke en sur mor, jeg bliver ikke let irriteret. Men bedst af alt, jeg har fået redskaber der hjælper mig hver dag og jeg har fået vendt mine magneter, og fået ladet dem med positiv energi. Lige hvad jeg havde brug for.

Havde det ikke været for Sofia og TFT, så havde jeg stadig gået med en vrede jeg ikke kunne håndtere. For ærligt, jeg var en tikkende bombe og det var svært for mig at styre min vrede selv.

Nu kan jeg ligge låg på, være med i nuet og situation jeg står i, takket være en times behandling

Jeg takker Sofia og glæder mig meget over at jeg tog fat i hende, trods nervøsitet og uvidenhed.”
– Tamara Norvillo