Mit værste mareridt!!

En uge i Aarhus er gået og den sunde livsstil er i fuld gang..

11999077_818741101573174_561321304997432334_nHej venner. Håber i har sovet dejligt. Jeg er lige stået op og sidder og får mig en kop kaffe, nemlig min yndlings når det skal være instant fra Peter Larsen. Første uge i aarhus er gået, og jeg trives på værelset jeg har her tæt på Bruuns Galleri.. Det er også lidt en udfordring da jeg jo ikke kender sååå mange her, men dem jeg kender er helt fantastiske og virkelig gode til at lave aftaler med mig. Derudover øver jeg mig også på at være okay med at være alene, gøre ting der er gode for mig selv, og hygge om mig selv. Dyne har jeg fået anskaffet mig, dog uden betræk hahaha. Pude og lagen mangler jeg men skal bare lige have prioteret at købe det. Jeg skal til København på onsdag i ca 4 dage og ordne nogle ting og bl.a er det også min mors fødselsdag på Torsdag så der vil jeg gerne på kirkegården og lægge blomster. Jeg ved en del har spurgt ang den nyeste tatovering jeg har fået lavet og det er helt bevidst jeg ikke har vist den endnu, jeg vil nemlig gerne gemme den til på torsdag så får i den at se :-D Det har nemlig noget med min mor at gøre. Jeg arbejder bedre i Aarhus end i Kbh så jeg har fået lavet en del heldigvis, og desuden er jeg rigtig glad for at jeg er tilbage på den sunde livsstil, det gør mig bare gladere!!! Aarhus startede med at være “ferie” for mig men det kan man sku ikke blive ved med at sige i længden hehe, så nu har det været sund mad, og træning i fitness dk busgaden. Skal også lige have prøvet fitness dk i Frisko.. Nu spiste jeg godt nok is og tofifee igår (HAPS) men generelt får jeg spist som jeg gerne vil og er tilbage i træningsmode heldigvis! Lejligheden er ret hyggelig her og jeg har så småt fået sat nogle små præg på køkkenet som fx dette i kan se på billedet, hehe typisk mig. Der er pukka te, mandler, vitaminpiller, universal te, kaffe, og isis müsli. Småt og godt :-D

Jyderne er simpelthen så hjertevarme, imødekommende og super søde. Uanset hvor du befinder dig, bare når du går ind i en butik er de simpelthen så søde. Det er helt fantastisk.. Der er mange der spørger mig hvad der er med mig og aarhus, jeg kan ikke rigtigt svare på det, udover at jeg pt har det bedre herovre, og jeg får en masse god energi som jeg ikke gør i Kbh, og nogen gange skal man bare handle på det der føles rigtigt, selvom alle andre muligvis ikke forstår det…

Hvad skal i lave idag ? Jeg har ikke helt besluttet det men tror jeg vil få lavet nogle blogindlæg, og tage mig et lang bad og bare være søndagsagtig.

Ønsker jer en skøn dag ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Heidi

    Der er food festival på tangkrogen, det skulle være MEGA godt og inspirerende….

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mit værste mareridt!!