Makeuptutourial // "Makeup på budget" Video

Så er det satme nuuuu!!!!!!!!! Det er mig en stort glæde at præsentere…….

544933_805700206160791_8124427513458198497_n

Denne flotte fyr, nemlig M A T H I A S H A A S T R U P (og neej Mathias jeg har nu efter et par smuttere lært at det ikke udtales “Haaaaagstrup” MEN “Haastrup” som i “TAASTRUP” HAHAHA :-)

Han er min HAMRENDE dygtige nye personlige træner! Det der gør at jeg føler Mathias er skræddersyet til (mig) er at han selv har tabt 35 kg!!!!!!! Arhmen altså… Se lige en FORSKEL!!! Og at han har lige den tilgang til tingene som jeg personligt selv har og elsker. Det er vejen frem! Han er holistisk og synes på ingen måde at et vægttab “bare” er et vægttab… Jeg er vild med det! 

12189072_991714344226042_1447569294250194925_n

Udover at Mathias bliver min nye træner fra den 23 November hvor jeg skal back in business og tæskes 2 gange pr uge i det ekslusive Vesterbronx Gym hvor denne herre holder til , så er Mathias også den der fremover tæsker mig på videoerne inde i Sofias klub hvor der jo hver måned lægges en træningsøvelse ind. Jeg har længe villet igang igen men simpelthen haft så travlt med at hjælpe jer med at være sunde især inde i klubben så nu skal jeg dælme sparkes igang og jeg glæder mig så meget!!!!!!

Jeg håber på at kunne nå endnu tættere på mit mål end nogensinde før, men husk at et mål ikke altid handler om vægt. Og ikke altid er noget du bare lige kan gøre 1, 2, 3. Jeg synes faktisk det har været helt fint at stå stille noget tid og bare fokusere på arbejde, det er jo en kæmpe omvæltning for mig, og meget grænseoverskridende også. Intet er rosenrødt her at all! Og så bare at prøve generelt at spise sundt. Og så når psyken er klar igen tager man endnu en stor portion motivation ind og SPARKER RØV! Etaperne lærer/har lært mig en masse, og jeg kommer tættere og tættere på hver gang. Jeg ville personligt meget hellere for alle foretrække denne vej hvis de også har noget med psykiske aspekter med i deres vægttab/overspisning mm, end at man bare kører lige igennem, for det er for de færreste hverken sundt eller holdbart især ikke fordi der er så mange ting der spiller ind. Havde jeg ikke arbejdet med mig selv psykisk undervejs ville jeg jo veje 120 kg igen allerede nu. For mig har det VIGTIGSTE været at arbejde med selvudviklingen og det er også derfor jeg brænder så meget for at give det videre til jer.

Man kan jo diskutere om det er smart at starte så tæt på December haha (nej nej nej) meeeeeen December er alligevel en super hård måned for mig, når alle familiehygger og alt det der, og når man ikke kan lade være med at tænke på de ting i livet som en del tager for givet men som man hver dag ville ønske man havde så hvorfor ikke lægge fokus over på arbejde, træning og folk der gør mig glade som mine følgere og klubmedlemmer. De eneste 2 dage jeg vil holde “fri” er juleaften (ved dog ikke hvor jeg skal holde jul endnu men det finder jeg ud af) og så er det den 28 December hvor der er KÆMPE julefrokost for Sofias klub. Okay og så måske også lige nytårsaften. Men at holde fri betyder ikke at man skal overspise!!! Hell to the no to the HELL NO! Haha, det betyder man skal NYDE lækker mad og stadig kunne trække vejret, og det er mit mål! Det er nu fast at vi skal holde den inde på mit kontor midt på strøget og vi skal lege pakkeleg, danse og hygge for fulde gardiner med julemad.

Jeg er KLAR til at give den en giga skalle. Jeg er en person som hele tiden gerne vil prøve noget nyt, på den måde bliver jeg en masse erfaringer rigere og kan give en masse viden videre til jer. Så Mathias BRING IT ON! Let’s DO THIS!

1653461_752830171491307_7223648932982028295_nJeg er klar til de sidste kg!!! Og jeg er klar til at knokle som aldrig før! 23 November går det løs, og jeg glæder mig til at opdatere DIG omkring det. Mathias jeg er din største fan! Det er sjældent man ser en træner der virkelig er så meget inde i tingene og jeg synes det er SÅ sejt at du har smidt 35 kg, arbejder med det du elsker, og din gode energi glæder jeg mig til at være en del af. Fedt du også lige sprang til med det samme da jeg manglede en træner til at lave videoer inde i klubben hvor jeg fik tæsk. Du kan argumentere for alt du gør, og du under andre at skinne. Der er jo ikke et øje tørt. Vi ses den 23.!

Tak fordi du læste med og rigtig god dag.

Glæder mig til du skal lære Mathias at kende. Du kan følge ham her:

Instagram:

Facebook:

Hjemmeside:

Er dine drømme vigtigere end dine undskyldninger?

11781775_946270642103746_2321936315768899753_n

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

  • Rikke

    Hej Sofia. Super fedt du skal starte i VB gym.. Træner der selv to gange om ugen med personlig træner, så måske vi ses :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      Jeg glæder mig også mega meget! Så må du endelig komme over og få en krammer hvis du ser mig søde Rikke <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Skal jeg gøre :) jeg er der kun 2 gange om ugen… Og ellers træner jeg i fitnessDK :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Makeuptutourial // "Makeup på budget" Video