Jeg græd & græd da jeg fandt ud af hvad jeg skal juleaften. Har ingen ord!

At blive kaldt buttet og en diskussion starter – Nu har jeg sku smidt tøjet!!

10295704_870265169754100_1263899582356320892_n

Hej kære følger. Idag startede en debat på instagram da en følger på en sød og pæn måde skrev at hun synes jeg var så fin og buttet og at det var så flot at jeg accepterede hvor jeg var med min krop og vægt pt – Altså det med at jeg har taget på på det sidste grundet en dårlig periode og stress (som jeg jo også har blogget om). Og herefter skrev flere følgere at “sofia da absolut ikke er buttet” osv osv.

Først vidste jeg ikke helt hvad jeg egentlig tænkte fordi det egentlig måske først gik op for mig der at folk faktisk har en mening om hvordan jeg ser ud hehe. Når det er sagt skulle jeg lige tygge på den der “buttet” (for hvad synes jeg egentlig om det hehe) og herefter smilte jeg over hele femøren. Både til dig søde følger som skrev det i den bedste velmenende tone. Men også til jer andre som med det samme gik ind og “beskyttede & passede på mig” I skal vide jeg ikke tænker noget andet om jer end at i er dejlige. Og jeg er hverken stødt, skuffet, sur, trist mm. Det har jeg slet ikke energi til. Jeg vil hellere rumme. Og selvom jeg ikke har mulighed eller ressourcer til at svare alle, hvad enten det er på mail, facebook kommentar eller instagram skal i vide jeg læser ALT. Jeg elsker (for det meste) at læse de ting i skriver til mig da jeg som jeg har sagt tusind gange før synes jeg har verdens dejligste og varmeste følgere.

Jeg vil dog gerne besvare hele denne debat med et HEEEEEEEY – this is me, just as I am, dette billede blev jeg inspireret til at tage lige efter diskussionen begyndte for at vise jer alle hvordan jeg ser ud lige nu, denne dag, sidst i December. Jeg anerkender mig selv for at have tabt så mange kg. Og jeg vil skam stadig gerne længere ned, men ikke der hvor mine former forsvinder, for jeg elsker former, rundhed & sundhed. Jeg synes man kan være så smuk som tynd, og så smuk som tyk, og så smuk som midt i mellem og der hvor jeg gerne vil være er ca 65 kg. Jeg satte i tidernes morgen mit mål på 60 kg fordi jeg synes det med at smide halvdelen af sin vægt bare lød pisse sejt hehe. Og jeg klager slet ikke over der hvor jeg er nu. Og om du vil kalde det buttet, tyk, tynd, er egentlig helt op til dig. For jeg har det bedre i min krop på en helt anden måde end for 1 år siden. Men det betyder ikke jeg er færdig. Jeg er bare ikke der hvor det er det aller vigtigste for mig. Det vigtigste for mig er at arbejde med mig selv psykisk, da jeg har en kæmpe kæmpe omgang LORT så at sige med i bagagen, det sætter altså sine mén. Men jeg træner, forsøger så vidt muligt at spise sundt, og så elsker jeg at hjælpe jer med både vægttab og træning, samt selvudvikling. Intet er lyserødt her. Jeg har det bedre end før, men jeg har stadig lidt vej endnu, det kommer når det kommer. Og så har jeg også lært med tiden at jeg egentlig gerne vil være der vægtmæssigt hvor min krop og min psyke bare har det godt! Så er det ikke tallene der er de vigtigste! Jeg kæmper som alle andre, og prioterer der hvor der skal prioteres. Og hver ting kommer til sin tid. Det nytter ikke at tvinge det frem hvis dit hovede ikke er med. Og ved i hvad, hver morgen når jeg tager mit tøj på i en str Medium, tænker jeg på hvor vildt det er at jeg kan passe det. Så på trods af jeg ikke er der helt endnu hvor jeg gerne vil være (men heller ikke alt for langt fra) så har jeg ikke travlt, og jeg viser hellere end gerne dig mit sande jeg den dag idag. Og det er ikke som i “synes i så jeg er buttet eller ej” for det er lige meget! Budskabet her er smadder vigtigt for mig, og derfor fik jeg simpelthen lyst til at skrive dette, tynd, tyk, buttet eller ej .- Det er ikke sagens kerne, sagens kerne er hvordan du har det i dig selv – Og dette billede havde jeg sørme ikke turde lægge ud før i tiden. Jeg er kommet langt, jeg har lang vej igen, men jeg kæmper med næb og kløer med det ene og det andet og klarer hver ting så godt som overhovedet muligt :) Vi mennesker, er ikke perfekte! Men så længe vi gør det bedste vi kan, kan vi ikke gøre mere.

Vær gode ved hinanden, sæt pris på de ting du har opnået her i livet, og anerkend dig selv for at turde drømme, og ikke mindst at turde kæmpe for de ting du gerne vil.

Tak kære følgere som startede den lille debat, for idag at have givet mig lysten til at tage dette billede, samt modet til at lægge det op og inspiration til dette indlæg. Og tusind tak fordi i i den bedste mening passer på mig, det er værdsat og hvad kan jeg sige, jeg er vild med jer!!

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • Lise Lotte

    Ja tak! Dette opslag gav mig endnu mere selvtillid. Tak for dig og dine ærlige tanker. Tak tak tak ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, hvorfor skal vi overhovedet kategorisere kroppe i begreber som “tyk”, “tynd” eller “buttet”? Hvad med bare at være os selv med de kroppe vi nu har. Og du ser skøn ud. Punktum :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg græd & græd da jeg fandt ud af hvad jeg skal juleaften. Har ingen ord!