At putte/pakke sig ind - outfit

Jeg skar i mine håndled & sniffede en masse stoffer! Men så..

10392137_894643607316256_6870286144203212242_n

Life isn’t about waiting for the storm to pass – it’s about learning to dance in the rain.

Mit navn er Sofia Saidana. Eller som mine venner udtaler mit efternavn ‘SEJdana’ :-)
Jeg er halv tuneser & halv dansker, 28 år, uddannet kostvejleder & brænder for selvudvikling, samt at få mennesker til at vide de gør deres bedste & se at de kan mere end de tror. Jeg ønsker at de skal #gribelivet.
Jeg har levet et liv som ingen fortjener. Et liv som dagen idag gør det til en daglig kamp bare at være til – Som barn led jeg massivt af angst & ocd. Jeg var overfor min mor ligesom en jaloux kæreste, hun måtte ikke gå nogen steder for jeg vidste at hun ville blive kørt ned eller dø fra mig. Jeg ringede til hendes arbejde 20 gange om dagen (mindst) for at tjekke om hun var i live.
Jeg startede allerede meget tidligt til psykolog & da jeg kom i bedring som 12 årig fik min mor konstateret kræft & jeg mistede hende som 15’årig. Mit værste mareridt!!
Systemet svigtede mig, jeg røg på krisehjem, for senere at få min egen pusher, bestille 5 drinks af gangen i byen for at være sikker på jeg blev påvirket nok til at ligge ude på diskotekernes toilet & tage stoffer. Betalte ikke husleje, betalte ikke regninger. Lånte derimod penge & var pisse ligeglad med alt & alle så længe jeg fik min cocktail af stoffer som antidepressive piller, MAD (spiste pizza, pasta osv for over 400 om dagen og kom i gæld til pizzariaer, alkohol & når det blev toppet med ekstra salt tog jeg en kniv og skar i mine håndled.
Lod fyre misbruge mig. I alle former & afskygninger. Også når jeg ikke ville. Kunne ikke sige stop. Jeg var jo pisse ligegyldig! Hvem skulle elske mig.! Kørte bil rundt påvirket & vågnede op med folk jeg ikke anede hvem var.
Elektrochok, psykiatrisk hospital, massive svigt – You name it.. Jeg har været hele møllen igennem! Min forlovede hoppede også oven i hatten ud foran et gennemkørende tog.

Det var et spørgsmål om liv eller død, og en dag tog jeg en beslutning om at hvis jeg skulle overleve det her – var det nu eller aldrig. Og her startede Facebooksiden sofia’s kamp fra 120 – 60 kg.
Jeg vil gerne fortælle dig HELE historien – om hvordan mit liv sejlede – om hvordan jeg overlevede, om hvordan jeg har tabt mig over 50 kg & om hvordan jeg klarer den idag, hvilke tanker, værktøjer jeg gør brug af og meget mere vil jeg sørge for du får med hjem. HELE mig! Både omkring sundhed, relationer, selvskade, misbrug, vægttab, selvudvikling – Jeg giver dig hele pakken.
Køb din billet til mit foredrag her inden det er for sent. Jeg vil passe godt på dig, give dig 2 hamrende ærlige timer, og ikke mindst glæde mig til at se dig ♥ Det har været noget af det mest grænseoverskridende jeg har gjort, men samtidigt også det fedeste jeg har prøvet!

Vær helten i dit liv – jeg ventede i mange år på at nogen skulle gøre det for mig. Det skete ikke. Så jeg har taget sagen i egen hånd!
Når jeg kan kan du også! #griblivet #sofiasaidana

hej

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Anonym

    Respekt for hvad du har opnået og for hvor stærk og sej du er.

    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

At putte/pakke sig ind - outfit