Sådan går det med min træning.

Hair ◊ Correction ◊ Balayage

13119020_944646568982626_3284594368380292240_n

Som i kan læse her  fik jeg for nyligt en (for mig) ret stor hår forvandling. Jeg gik fra mørkt til denne lækre karamel balayage af min balayage veninde og frisør mester Helen Lucca

Helen havde godt fortalt mig at nu når jeg skulle ned i solen i Abu Dhabi kort efter ville solen garanteret komme til at trække pigmenter ud af håret og at vi så kunne finde en tid når jeg kom hjem. Og ganske rigtigt (så klog som hun er) trængte mit hår til en opfrisker da jeg kom hjem så det fik jeg her forleden, jeg fik lidt spil i, og jeg er vild med at det minder mig om flødekarameller hahahah what’s not to love ja jeg spørger bare :-D

Jeg er super glad for mit hår, og jeg elsker at følge med hos alle jer der får forvandlinger hos Helen, hver gang jeg er dernede møder jeg en følger det mega hyggeligt ♥ Elsker mit hår!!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sådan går det med min træning.