Jeg er slet ikke i tvivl!

Basica. Uundværligt under mit vægttab.

IMG_4257.JPG

Basica Aktiv er for mig uundværligt for kroppen fordi jeg binder en del væske, og det er især godt under vægttab.

Basica indeholder hurtigt omsættelige basiske mineraler i citratform.

Det er sødet med stevia og smager mega godt af citrusfrugt og kan nærmest nydes med et par isterninger i en varm sommerdag også :D

Jeg drikker et glas Basica morgen og aften, der følger en lille måleske med som du tager en af og fylder glasset op med vand, det bruser herefter lidt og så er den ellers drikkeklar.

Basica hjælper til at opretholde din syre/base balance, er glutenfrit og laktosefrit, godt for fordøjelsen, stofskiftet og blodomløbet.

Det er helt sikkert aktiv du skal vælge fremfor den almindelige variant, denne smager så meget bedre. Har prøvet begge varianter.

Jeg har brugt dette produkt meget længe i mit vægttab da jeg som nævnt binder væske ret meget, og det kan også gøre det svært så at tabe de sidste kg.

Det kan vi ikke have vel! :D

Jeg køber min Basica fast hos den søde og skønne Gitte Høj, der er også mulighed for råd samt vejledning og hendes shop er fyldt med godter til det sunde sind og krop.

Hav en skøn aften.

Sofia ❤️❤️❤️

3 COMMENTS

 • malene

  Hej Sofia. Jeg har nu købt dette produkt og glæder mig til at prøve det:-) men på pakken står der kun at man må tage en måleske 1 gang dagligt, tager du mere end anbefalet eller deler du dagsrationen op til 2 gange dagligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kilsmark

  Jeg har også problemer med væske i kroppen, så vil gerne prøve dette produkt. Hvor kan det købes i Jylland?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Det link jeg har sat ind hpå Gitte Høj har webshop så der kan du købe det over og ellers er det bare med at søge online :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg er slet ikke i tvivl!