Afprøvning af viljestyrke!

Jeg har brug for jeres hjælp!


Venner venner venner.
I ved jeg har så mange søde tænder (haha det rimer jo lige ved og næsten)

I weekenden er det tid til cheatmeal/nydelsesmåltid – jeg regner med det bliver lørdag!
Jeg tænker pizza og Ben&Jerry – MEN i er så gode til den slags! Hvad vil I anbefale?
Hvor skal jeg prøve at spise? Eller hvad skal og må jeg bare smage?
Og nej det skal ikke være salat ;)

På forhånd tusind tak.

kys, kærlighed & god karma

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

10 COMMENTS

 • Emma

  Hej Sofia. Har fulgt dig længe, men aldrig givet mig til kende – så nu har du min første kommentar ;-) UDEN tvivl jeg ville vælge en rigtig klam snasket pizza med ekstra dressing og pomfritter til! Og så ville jeg købe to jumbosnegle fra 7/11! Det er de bedste i verden – især efter en tur i mikroovnen! Og så ville jeg nok også købe blandselvslik og en B&J – skal man “cheate”, skal det ikke ske halvt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Uha, hvis jeg skal anbefale noget helt særligt, så skal det være nutellaerne, du kan få hos Frederiksberg Købmanden på Gl Kongevej. De findes i mange varianter, men min favorit er hvid chokolade med macadamia nødder!! Uhmhttp://www.frederiksbergkoebmanden.dk/product.asp?product=163

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elise

  Jeg ville helt sikkert vælge en Frappe fra Mac Donalds

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er en kæmpe suhi fan, så jeg ville uden tvivl vælge dét til aftensmad!

  Til dessert er jeg mest til chokolade, nødder, tørret frugt i stort set alle afskygninger.
  Jeg har fundet mine favoritter i Urtehuset på Frederiksberg, hvor man kan købe små daddel-barer, hjemmelavede popcakes (dadler, nødder mm overtrukket med chokolade), raw cookies mm.
  Ellers er jeg kæmpe fan af VitaBoost´s glutenfrie muffin (kan købes i Torvehallerne)

  Håber det giver inspiration! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Tofte

  PASTA!!! Gerne i fløde og/eller gorgonzola sauce. Det er nok det jeg savner mest ved min diæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  jeg ville helt sikkert aflægge et besøg hos en sushi fidus.
  også ville jeg spise gammeldags isvaffel.

  kender ikke rigtig nogen steder i kbh. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pedersen

  Chips og dip er det jeg savner Aller mest. Men køber det næsten aldrig, for kan ikke lade være med at spise hele posen når jeg først har åbnet. Så det vil jeg nok vælge. Eller en kæmpe portion frozen yoghurt. Behøver personligt aldrig mere ha softice eller gammeldags efter frozen er opfundet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg spiser sådan set aldrig B&J, men nu har jeg smagt en, som bare er verdensklasse! Den der hedder Hazed&Confused er GULD! Den har en midte af hasselnøddecreme, hasselnøddeis på den ene side og chokoladeis med chokoladestykker på den anden.. Guf, siger jeg bare! God fornøjelse ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej
  Når du nu planlægger både ‘usundt’ aftensmåltid og dessert, så kunne det måske være en idé at lave pizza’en selv, og så tage B&J til dessert. Personligt ville jeg havde lavet en pizza selv, droppet desserten og så måske hygget mig med lidt lakrids senere kombineret med en god film eller lignende. Er stor fan af lakrids, fordi det er en naturlig råvare og smagen bliver længe i munden. Håber det hjælper :)
  KH Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Sofia.
  Når det kommer til B&J er min All Time favorit, “fish food”!!! Ved ikke om du kender den, chokolade is med marsmellow og små formet fisk i mørk chokolade, der knaser lækkert.
  Hvor jeg bor har vi sådan en ægte italiensk pizzaria og deres vegetar pizza er simpelthen den jeg fortrækker, selvom jeg på ingen måde er kødfornægter. Den har så meget lækker intens smag og jeg får altid lidt ekstra hvidløgs olie på. Ja det ville være mit bud, keep up the good work, du sgu’ for sej og dejlig stædig!!! Kh. Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Afprøvning af viljestyrke!