Hornsleth. Min nye yndlingsbar i Aarhus! Vi ses i weekenden!

4 tips til at være Sommer’sund på farten!

11692600_789420941171857_6285118623152565788_n

Jeg holder meget af at spise ude, faktisk spiser jeg reeeet meget ude, jeg har i 2 år brugt hver dag på at forberede mad/diæt osv, og har på det sidste prioteret at få noget godt og sundt, men ude så man kan få stillet sin “jeg vil også ud og hygge” følelse, SELVOM man samtidigt vil tabe sig og være sund, holde sig på den gode sti. Jeg giver derfor 4 bud på hvor du kan få et måltid morgenmad/frokost på farten som er nærende, og stadig fedtfattigt uden at dine bukser efterfølgende skal knappes op :D

1. Vivaldi’s kyllingesalat uden dressing og bacon gør jeg meget brug af, den er lækker, frisk og mættende! (Som i kan se på den anden tallerken overfor, var min veninde knap så sund den dag haha, det er deres Sct Tropez Sandwich, den er ikke for sjov, den er SÅÅÅÅÅ lækker!) Se mere om Vivaldi her.

2. Æggewrap med bønner på Papirøen! Også kaldet “Copenhagen Street Food” Mit første besøg forleden, papirøen ligger ved operaen og du kan sejle derover med havnebussen fra Nyhavn, og ligge i en liggestol med en kold vand og se lige over til nyhavn, det er simpelthen så hyggeligt. Du kan læse mere her.

3. Coffee shop (Den gamle Riccos’s kaffebar) på hjørnet af fiolstræde, når du kommer fra Nørreport – de laver den lækreste morgenyoghurt med musli, og så kan du selv vælge om du vil have siruppen over eller ikke, hertil en americano med skummet minimælk. (Desværre kan jeg ikke finde nogen hjemmeside på den)

4. Græsk yoghurt med granola, mynte, jordbær og ingefærsirup på Wolfie, hertil en iskaffe lavet på espresso og minimælk. Læs mere om Wolfie her.

Håber i kunne lide indlægget og tak fordi i læser med. Fortsat god dag :)

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hornsleth. Min nye yndlingsbar i Aarhus! Vi ses i weekenden!