Jeg er rædselsslagen!

Jeg dør lige langsomt….

11737895_792624694184815_2892751250607465384_nWow, er vidst det HELT rette ord at bruge mens jeg dør en smule langsomt af lykke… Sidder netop på Baresso efter en mega dejlig weekend med fuld knald på i Aarhus natteliv. Skal arbejde videre på mit kommende projekt og var virkelig desperat efter at få en giga latte helst i en spand, da jeg faldt over denne æble/kanel grød. Den er lidt ligesom den opskrift på overnight oats jeg har fortalt jer om nogle gange hvor jeg har lagt 1 dl havregryn i blød natten over sammen med mandelmælk og vaniljepulver i køleskabet. Denne er bare også med mandler, chiafrø, tranebær og æblestykker, omg den er vild!!!! Og så mener jeg kun den kostede 22,- og faktisk mættede den helt enormt. Baresso, godt træk siger jeg bare! Godt træk! Mega anbefaling herfra, jeg håber i får en fantastisk dag. Kys fra mig, københavneren der pt nyder Aarhus gode og varme energi.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

 • Janni Nielsen

  Uhm det lyder lækkert, Sofia! Når du laver den der overnight oats, hvor meget mandelmælk bruger du så cirka? Kun lige sådan at grynene er vædet igennem eller så meget, at de “sopper” i mælken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Uh jeg tror jeg bruger halvanden dl mandelmælk til 1 dl havregryn. Det skal soppe lidt men stadig så det kan trænge ind i løbet af natten. MUMS! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg er rædselsslagen!