Adidas is gone Wild!

Så er der fut i fejemøjet :-)

Yihaaaaaaaaaaaa – Som jeg har nævnt omkring titusinde gange så er og bliver dine hænder dit visitkort, og for mig er det altså et super vigtigt visitkort. Jeg kan IKKE klare at rende rundt med grimme, knækkede slidte negle og jeg har i mange år ville starte med at priotere at få ordnet mine negle og ikke mindst få lange pæne sunde velholdte negle.

Og så bookede jeg tid hos “Nails By Paw” Han er 3 gange danmarksmester i negle og han er MEGA dygtig uanset hvilken form for negle du ønsker dig. Jeg har 2 gange nu fået forstærkning af egne negle dvs hvor han lægger akryl ovenpå og former og krearer dem som jeg ønsker og så vokser de bare derudaf, knækker ikke og ser bare FANTASTISK UD!!!!!

Sidste gang fik jeg lavet “Forstærkning af egne negle med fransk kant” som i kan se her.

Denne gang ville jeg gerne prøve noget nyt. Jeg har været SÅ GLAD for de franske og vender helt sikkert tilbage til dem, men jeg har stalket alle Paw’s billeder på hans instagram som du i øvrigt kan finde lige her. Og der faldt jeg pladask for disse negle som jeg nu har fået lavet :-*

12009630_820938191353465_1749348859281695691_n

Jeg er fuldstændig solgt når det kommer til rosa farver, dette er en sart rosa med håndlavet blomster på ringfingrene. Arhmen der er ikke et øje tørt! Jeg elsker dem!!! Og læg lige mærke til hvor lange mine negle er blevet på det her billede siden sidste gang? Weeee! Og jeg elsker at uanset om jeg snakker med folk, skal vise dem noget på min tlf, eller lave videoer, så skal jeg slet ikke tænker over om mine negle nu er noget jeg skal skamme mig over, for den sidder bare lige i skabet HVER gang! Mine negle var stadig super flotte igår da jeg kom ind hos Paw, selvfølgelig var de vokset en del HELDIGVIS og derfor skulle de opfyldes men for pokker hvor er det sjældent set med så lækre og holdbare negle…..

Du kan se mere til Paw’s lækre banditter af henrivende negle på hans facebook lige her og booke tid samt se priser lige her. Paw laver både negle i København og Aarhus :-D

It’s like an addiction, og jeg gør det FOR MIG! Fordi jeg fortjener det! ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Adidas is gone Wild!