Protein'chocolate morgengrød ♡

Vil du med til mit hamrende ærlige foredrag?

11193345_759158964198055_2325024229135100741_n

Tiden går og den 7 Januar 2016 kommer nærmere og nærmere.

Næsten 100 billetter er solgt og på trods af de mange forhindringer jeg har overvundet so far, ville jeg lyve hvis jeg sagde at jeg ikke var ved at kaste op af alle de sommerfugle der sværmer rundt i min mave når jeg tænker på denne dag!

Men for pokker, hold nu fast hvor jeg glæder mig!

Dagen hvor alt skal ud, dagen hvor jeg lægger alle kort på bordet og serverer et powerforedrag uden lige, med alt hvad dette måtte indebære lige fra OCD, og angst siden jeg var 5 år fordi jeg var så bange for at miste min mor, til at jeg mistede hende som 15 årig da jeg kom i bedring, senere til selvskade, og usunde forhold uden lige fordi jeg bare ville have en der elskede mig, til stofmisbrug, til massive mængder piller på psykiatrisk afdeling og en afhængighed fordi jeg ikke ville ud i livet og være alene igen. Til en forlovede der begik selvmord og hoppede ud foran et tog, til elektrochok tvang hvis jeg på nogen måde ville blive rask (sagde de)

Fra svigt, til krisehjem, til stofmisbrug, til madmisbrug, til at starte en blog og snakke højt om dette, til at folk tror de kender mig men i virkeligheden kender de ikke halvdelen af mig. I promise!

Alt skal ud, alt skal vendes, og jeg vil fortælle en masse om hvordan fanden jeg har tabt mig samtidigt med jeg har overspist (for hvordan foregår det lige) ?? Jeg vil fortælle alt om hvornår mit vægttab blev sundt, jeg vil fortælle dig hvordan du kan slippe ud af ensomhed, og gå efter dine drømme selvom det er mega mega angstprovokerende, og jeg lover dig at du vil gå fra mit foredrag som et helt nyt menneske med et nyt syn på livets kanter og former.

Jeg håber inderligt at vi ses!

Skynd dig at købe din billet lige HER før det er for sent.

Kærlighed og god karma fra Sofia ♥

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Dina

    Øv er dine foredrag udsolgt ? Ville hellers gerne have været med 👍🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Protein'chocolate morgengrød ♡