Video - Hvordan ser 200 kcal ud i forskellige madvarer? Det viser jeg her!

Sagen opklaret! Var det en bluse eller nederdel?

img_0977-1.jpg

Dette er sjovt! Efter sidste meetup på bakken hvor jeg havde denne “bluse” på blev der diskuteret flittigt om dette var en nederdel eller en bluse. Midt i min livevideo da en følger skriver at det rigtigt er en nederdel bliver jeg en smule chokeret hehe. MEN som jeg siger skal man gøre hvad man har det bedst med og om det er at bruge denne som en strømpe eller en pyjamas vil jeg helt sikkert opfordre til det hvis det selvfølgelig er det man har det bedst med ;-)

Jeg modtog forleden dette billede på min mail som en følger fik lyst til at vise mig, hun tog det personligt med sin mobil da hun gik forbi butikken og kom til at tænke på vores lille forvirring. Jeg var færdig af grin! Men altså, jeg tror det er en bluse thi hi ♥ Tak for billedet Line :-D

IMG_9192

2 COMMENTS

  • Prøv at lav et indlæg hvor du sætter tog billeder op mod hinanden, hvor det ene har du den på som nederdel og det andet har du den på som top – og så kan vi læsere stemme hvilken vi synes er pænest og hvilken vi tror “er det rigtige” :p

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, fin er den i alt fald (:

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Video - Hvordan ser 200 kcal ud i forskellige madvarer? Det viser jeg her!