Omg Bambi lashes in the making

Water, Water, Water

img_4757

(English below)
💦 Drikker du nok vand?💦
Måske har du ligesom jeg svært ved at få drukket de anbefalet 2 liter vand om dagen, og ofte erstatter vandet med en anden væske, såsom danskvand, the, kaffe eller sodavand når vi føler tørst.🍷🍾

Det er ikke den bedste idé, da de fleste andre væsker faktisk er vanddrivende, og dermed mister vi hurtigt den væske i kroppen igen, hvilket kan føre til væskemangel.

💧 Vidste du at vand er godt for mere end blot at still tørsten når vi sveder og har det varmt?💧

Vand er med til at styrke vores evne til at fokusere og opretholde energi i løbet af en dag, og er vi i væskemangel så sløves hjernen betydeligt, og vores koncentration bliver forværret – Så drik et par store glas vand, når du er ved at miste fokus.

Du kan hurtigt se på din hud om du drikker nok vand. Hvis du har meget tør hud, selv om du øser på af diverse cremer og olier, ja så kan det skyldes at din krop har brug for vand. Fugtigheden i huden skal først og fremmest komme indefra, før du bruger penge på dyre cremer.

Rigeligt med vand hjælper din krop til at udnytte madens kostfibre bedre, så du undgår forstoppelse. Fibrene i maden behøver vand for at fungere i dit tarmsystem. Nogle fibre opløses i vandet og danner en geléagtig masse, som gør fordøjelsen bedre. Andre kan ikke opløses, men suger alligevel væske til sig, når de passerer gennem din tyktarm.

⭐️ TIP:⭐️
Et godt tip for at huske at drikke mere vand er at sætte elastikker på din vandflaske.
Så har du en ½ liters flaske så skal du altså fylde den flaske 4 gange for at få de anbefalet 2 liter vand. For at huske dette så sætter du 4 elastikker på flasken og fjerner enhver gang du har fyldt flasken op, og vupti, når der ikke er flere elastikker på flasken, ja så har du nået dagens mål for vandindtaget – SMART IK?


💦 Do you drink enough water? 💦
Perhaps you, like me, have trouble drinking the recommended 2 liters of water a day and often replace the water with another fluid, such as tea, coffee or soda when we feel thirsty.🍷🍾

This is not the best idea, since most other liquids are actually water-borne, and thus we quickly lose the fluid in the body, which can lead to fluid shortage.

💧 Did you know that water is good for more than just stopping the thirst when we sweat and feel warm?💧

Water helps to strengthen our ability to focus and maintain energy during a day, and if we are in a fluid shortage, the brain is significantly bleeding and our concentration is getting worse – drink a few large glasses of water when you are losing focus.

You can quickly look at your skin if you drink enough water. If you have very dry skin, even if you apply a variety of creams and oils, yes, it may be because your body needs water. The moisture of the skin must first come from within, before spending money on expensive creams.

Plenty of water helps your body to better utilize the dietary fiber of the food so you avoid constipation. The fibers in the food need water to function in your intestinal tract. Some fibers dissolve in the water and form a gel-like mass which improves digestion. Others can not dissolve, but still suck liquid when they pass through your colon.

⭐️TIP:⭐️
A good tip to remember to drink more water is to put elastics on your water bottle.
If you have a 1/2 liter bottle, so fill the bottle 4 times to get the recommended 2 liters of water. To remember this, put 4 elastics on the bottle and remove each time you have filled the bottle and wup, when there are no more elastics on the bottle, yes, you have reached the current target of the water intake – SMART RIGHT?

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Omg Bambi lashes in the making