Tropisk Aftensmad / Kikærter, bønner og grøntsager i chili'kokosgryde.

Til de søde tænder / Sunde aftenlækkerier.

11156177_800783280035623_7513605624483456142_nDer skal ikke meget til for man føler at man får stillet den søde trang, ihvertfald ikke for mig – det gælder om at være kreativ og vælge nogle søde madvarer, fremfor at vælte sig i Ben&Jerry (Taler af erfaring) Og selvom der er en del frugtsukker i at spise en hel bakke nektariner er det stadig bedre end at tømme en 7-eleven. HUSK altid, ligegyldigt hvad andre siger, HVAD HJÆLPER DIG? Hvad gør sådan så du har et bedre alternativ og du dermed slipper for gigantiske sukkerrus’ture der herefter forårsager både hovedpine, 3 kg ekstra på maven, samt alt for stramme bukser. HUSK der altid vil være tusind forskellige meninger, men de hjælper ikke dig – det der hjælper dig er at du prøver forskellige ting af og vælger det som funker for dig. Det er nøgleordet til at spise med måde, trust me!

Igår stod den på hygge med mørk chokolade, mandler, nektariner, abrikoser, vandmelon og nescafe varm kakao med min søde følger og nu veninde Nicole. Det var SÅ lækkert! Jeg blev ikke oppustet, sukkerhøj eller andet og det gælder om for mig at tage de sunde valg uanset om jeg spiser lidt meget af noget eller ikke, det gør en forskel, og hellere spise for meget af noget din krop kan arbejde med og har godt af fremfor crap som om din krop var en skraldespand. Tag de gode valg, det vil gavne psykisk og fysisk!

Rigtig god aften.

Xx Sofia.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Virkelig fornuftige ord Sofia! Jeg synes tit der kan være en tendens til at shame andres sundere valg netop i retning af; det er frugtsukker, det er kulhydrater osv.. Men jeg kan selv også fint spise tørret frug, frisk frugt og mørk chokolade om aftenen uden at blive hverken sukkerhøj eller have svært ved at sove efterfølgende :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Tropisk Aftensmad / Kikærter, bønner og grøntsager i chili'kokosgryde.