A piece of heaven

Kærlighed og Bowlingkugler.


3Igår var en af de sjoveste aftener, og jeg vil så sent glemme den. Nærmere betegnet aldrig! 13 helt igennem fantastiske klubmedlemmer og jeg var ude og spise, bowle og da vi er i fuld gang med at “blive tæsket af ene hane i flokken Kenneth som var en HAJ til bowling” siger Mie til mig med sine store smukke øjne “Sofiaaaaa, efter spisning og bowling er meetuppet så slut?” HAHAHA jeg smilte og sagde “NEJ hvis i er klar er jeg klar” og vupti så tog vi et smut på min gode vens vandpibe cafe da den havde længe åbent.
Buffet og vandpibe er måske ikke de 2 sundeste ting videnskabeligt set, komisk nok. I Sofias klub laver vi mange ting, mange enormt sunde ting. Daglig motivation. Men det at være sund kan være mange ting. Jeg synes det er sundt at skeje ud engang imellem og være “blot et menneske” og bare have det PISSESJOVT!
Og hold op hvor blev der grinet igår.
Det må være et tegn på at mine medlemmer er afslappet omkring mig for hold nu op hvor blev (stakkels) mig dog kørt på igår hahaha! :P
“JAAAA øøøøh Sofia du skal ligesom ramme keglerne”
“JAAAA øøøøh Sofia jeg tror du skal tage en snak med din matematiklærer og få dine skolepenge tilbage”
HAHAHAHA HALLO, jeg kan regne og jeg kan ramme kegler, så har vi vidst slået det fast ;)
Jeg havde en FEST!
Folk kommer langvejs fra, helt fra Vordingborg bl.a har vi den dejlige pregnant mamma, Camilla – Jeg er rørt over du kører så langt hver gang. <3
Fremover vil der fast være klubmeetup hver mdr i Kbh, Aarhus og så en ekstra by hver mdr, denne mdr er det Odense.
Næste mdr bliver Esbjerg, Vejle, eller Herning mm. som ekstra meetup.
Jeg er så taknemmelig! Jeg bliver så rørt over den gode feedback. Idag taggede skønne Stine mig som har tabt 15 kg siden hun meldte sig ind i klubben 1 August og viste dagens morgenmad som er fra månedens kostplan i klubben og fortalte på sin instagram hvor højt hun elsker klubben.
Sig mig.. Er i klar over hvor højt jeg elsker jer? Vil du være en del af klubben? Det håber jeg <3

Have makeuptutourials, kostplaner, træningsplaner, meetups, livechat, konkurrencer, rabatter & fordele, “månedens gæst”, månedens afsløring, månedens inspiration, månedens træningsvideo, månedens liveopskrift for kun 99,-pr mdr? Du kan som noget nyt også betale mindre end 99,- (Faktisk spare en HEL del) hvis du binder dig for 3,6 eller 12 mdr – Du kan finde info om hele pivtøjet og tilmelde dig lige her. Når du er tilmeldt vil du få tilsendt login og få adgang til hele universet, så er det ellers bare at gå igang. Næste uge er der meetup i Aarhus og Odense.

Jeg glæder mig! :D

Jeg vil opfordre alle til at tro på jer selv, find ud af hvad der gør dig glad, ingen skal nøjes. ingen fortjener at nøjes. Og dem der prøver er allerde nået langt længere end dem der ikke tør forsøge. Jeg håber vi ses i Sofias Klub.

Tak for igår kære mennesker, og tak til alle der følger med, liker og kommenterer. Det hele gør en kæmpe forskel for mig og mine drømme. Og når mine drømme er at hjælpe jer, er det så ikke bare en giga win win ? :D

Jeg tror på D I G <3

Tak til Big Bowl​ og Café Luma​ for mega god service :*

God aften.

Møøøøøøøøs

2 6 5 7 9 10 4 1 14 15 13 12 11

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A piece of heaven