Nøgen på Amager. Min frygt bestemmer ikke. Endelig gjorde jeg det!

A piece of heaven

12106699_838254592955158_5557884787309020914_n

Jeg ELSKER te! I alle former, i alle farver. Dog drikker jeg kun naturlig urtete uden alt muligt gejl tilsat! Og her kommer TEA BY BOHEA ind i billedet! Det er god karma te, det er MATCHA te i lange baner, det er det vildeste mest fantastiske koncept og det er mig en stor glæde at fortælle dig at du som medlem i SOFIAS KLUB får 10% ved shopping. (Se mere under rabatter og fordele i klubben hvor din kode vil stå) Har du mon hørt om Matcha te? Du kan læse mere om det lige her  – Matcha indeholder så mane gode ting og vitaminer det er både godt for krop, sjæl og hjertet! Som at spise et grønt te blad, din krop vil takke dig! Mit mål er at skære liiidt ned på kaffen, og liiiidt op for matcha og dens fantastiske egenskaber! Jeg er dykket ned i dette hav af te herligheder og jeg elsker hver og en. #Fordidinkropfortjenerdet Der er så meget lækkert at vælge imellem, mange lækre teer, men jeg er også virkelig vild med koppen som du kan se på billedet! Smarteste kop ever, der er låg til og så en lille si nede i også som du kan putte din løse te/julete mm i, og så bare ud med sien når teen har trukket og på med låget hvis den skal holde sig varm længere.! Det er klasse!


I LOVE tea! In all forms, in all colors. I’m only drinking natural herbal tea. And here’s my new favorite TEA BY BoheaIt’s good karma tea, it’s Matcha tea, it’s the craziest most amazing concept and it’s my great pleasure to tell you that you, as a member of Sofia club will get 10% when you shop. Have you heard about Matcha tea? You can read more about it right here – Matcha contains so many good things that’s good for your body, soul and heart! It’s like eating a green tea leaf, your body will thank you! My goal is to cut down on coffee and a little up for matcha and its amazing properties! #Becauseyourbodydeservesit

 

matcha-green-tea-set-450x297

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Nøgen på Amager. Min frygt bestemmer ikke. Endelig gjorde jeg det!