På Torsdag går turen til Aarhus ♡

Powergrød med kokos, granatæble & mandler

12510284_884363071677643_1140187128462566280_nImorges lavedede jeg den mest fantastiske grød jeg længe har smagt! Den vil jeg virkelig anbefale alle at prøve.

Du skal bruge:

35 g af “Den flade maves grød” Haha jeg bliver nødt til at sige at din mave altså ikke på 1 dag bliver flad af denne grød! Men den indeholder en masse sunde, nærende & lækre ting bl.a hirse, boghvede, hørfrø, mandelsplitter og er økologisk og glutenfri. Købes i helsemin.

200 g skyr 0,2 %

1/2 æble

Topping:

Granatæblekerner ( eller andet frugt, jeg har købt mine spiseklar fra fakta i en lille bøtte)

Frisk kokos (kan undlades)

10 mandler

Frosne hindbær

Fremgangsmåde: Kom de 35 g korn i en lille gryde sammen med 1,5 dl vand, 1 tsk kanel og det halve æble i små terne, smager super lækkert at koge sammen med og kog så det hele til grød.

Herefter ligger du grøden i den ene side af din tallerken/skål og de 200 g skyr i den anden side, og lægger den topping på som du godt kunne tænke dig. Jeg brugte lidt kokostern, granatæble & hindbær.

Og succesen må og skal gentages imorgen! Haps! Grød og skyr virker måske som en underlig blanding… Lige indtil du har smagt det, jeg kan virkelig ikke få armene ned over det!

God fornøjelse!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Ditte

    Hej Sofia, jeg tænkte at det ville være rigtig lækkert hvis du på alle dine opskrifter havde kcal indhold med så er det lettere at forholde sig til

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

På Torsdag går turen til Aarhus ♡