Sommerfesten i billeder og ord • #GribLivet

Jeg kan slet ikke beskrive hvor dejligt det er at være ‘nøglen’ til en masse nye bekendtskaber når det kommer til Meetups både indenfor og udenfor Sofias lounge. Nogen bruger Meetups som et frirum. Hvor man ikke skal være andet end lige den man er lige denne aften uanset om man har det godt eller dårligt. Andre bruger det til at få udvidet deres netværk. Alle bruger det forskelligt, alle er super forskellige og så alligevel så ens. 

Det var desværre ikke så mange som kunne være med da jeg åbenbart (skyd mig) havde lagt sommerfesten samtidigt med Roskilde festival haha – Det havde jeg på ingen måde tænkt over. 

Men vi fik hygget og grillet, faktisk ikke kun kød, pigerne blev enige om der skulle skumfiduser til og så noget med at klappe det sammen med en oreo haha! 

Jeg spiste min mad fra sund take away som var farsbrød med noget kål’æblesalat og stoppede der, jeg var mæt og havde faktisk bare trang til Pepsi max og dejligt selskab. 

Vi holdte det i min gård, og det var virkelig en succes. Vi havde en helt ny med på holdet ved navn Louise, hun var fandme Nice! Sejt du kom Louise! 

Undervejs havde jeg lavet en quiz ‘tip en 13’er’ hvor vi skulle se hvor godt de egentlig kendte mig :D Da jeg jo ser Mette privat og hun på nogen områder havde forspring sørgede Julie, Anne og jeg (da vi lavede den sammen) for at finde på en masse spørgsmål som man kun kunne gætte sig frem til fx ‘hvad synes Sofia er det flotteste ved hende selv’ osv :D Så hvad tror du jeg synes er det flotteste ved mig selv?

Meeeeeen der var tæt løb det var dog Mette der løb med præmien den bandit! De lækre Bodylab godter jeg havde fundet frem blev der kiggede misundeligt på, jeg håber du er glad for præmien Mette :) 

Alt i alt en fantastisk aften i dejligt selskab fyldt med kærlighed og god energi. Jeg er fan. Ses vi til min fødselsdag den 2 september? Det håber jeg, du kan læse om begivenheden på facebooksiden under begivenheder

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *