Beautyvideo • Lips and Liner

Jeg vil ikke mindes om min fortid..

Sponsoreret

Det her med selvudvikling, er sku en sjov cocktail. At være på så grundig en “rejse” er virkelig noget lærerigt noget, ikke engang diverse kloge bøger, ville kunne have lært mig de ting om mig selv som jeg ved idag, hvis ikke jeg havde prøvet det på egen krop. Derfor er min filosofi jo også, at man sagtens kan være en suuuper dygtig behandler/psykolog/psykiater/kostvejleder whatever you want to call it :-D Selvom man ikke har prøvet det selv, det her med at være så langt ude, og skulle kæmpe sig tilbage til livet, og haft det så svært som ingen ord kan beskrive. Man kan sagtens være super dygtig, ved at have læst alle disse ting uden selv at have været der. Sagtens! Og de mennesker er bare guld værd! Men for pokker, jeg har også mødt ekstremt mange i mit liv, som ikke anede hvad de talte om, kender i det? Hvor jeg bare har siddet og råbt og skreget af fx psykologer, fordi de bare ikke forstod mig! Mest af alt var jeg nok frustreret over at jeg kæmpede for at prøve at sætte ord på, de ting jeg havde brug for hjælp til, og hvis ikke min behandler forstod det, hvad f***** skulle jeg så stille op :-O

At gå gennem livet som jeg har gjort, har givet mig ar på sjælen, uden tvivl. Og jeg tænker på min fortid hver dag. Samtidigt husker jeg hele tiden mig selv på, at ja selvfølgelig ville jeg ønsker jeg hade været alle de ting foruden, men jeg er i det mindste glad for at min historie ikke er “spildt” så at sige, i og med jeg har dedikeret mit liv til at inspirere folk til at kæmpe for de ting de gerne vil, og ikke mindst at fortsætte kampen, og tro på bedre tider, selv når man føler sig helt alene. Det er jeg rigtig glad og taknemmelig for at jeg har muligheden for at gøre, og så lærer jeg konstant en heeeeelt masse om mig selv. Min hjerne får så meget hjerne gymnastik at det halve kunne være nok :-) Jeg har været igennem mange perioder i alle de år hvor jeg intet fodfæste havde, og hvor jeg var enormt selvskadende, og opgivende. Jeg fik lavet piercinger stort set overalt, vi snakker navle, tunge, bryst, madonna, under læben, sternum (mit ar over brystet) osv osv. Sikke noget rod! Derudover var jeg i en perioder hvor jeg syntes tatoveringer skulle være overalt. Men ikke bare tatoveringer, vi snakker stjerner, og bogstaver (Spørg mig ikke hvorfor) Jeg synes stadig tatoveringer er flotte, men jeg synes ikke stjerner og bogstaver (oftest) er særlig pæne :-) Nok mest fordi det er en del af min fortid, og på ingen måde noget jeg dyrker længere, altså stjerner og bogstaver, hehe. Og især ikke fordi de piercinger jeg fik lavet dengang, har jeg jo fjernet, det er slet ikke mig eller den jeg er/var, mere.

Jeg har faktisk kun min navlepiercing tilbage, af en helt særlig grund. Jeg kæmpede som 14 årig en brag kamp, for at få lov af min mor, til at få denne her seje navlepiercing som min veninde Maria havde :-) Min mor var enormt meget imod det, og jeg kæmpede min r** ud af bukserne og fik langt om længe overtalt hende til at jeg måtte få en navlepiercing i fødselsdags gave, Maria, min mor og jeg tog sammen ind og så fik jeg den lavet, en meget stor dag for mig. Min mor var ved at besvime, da jeg fik lavet den haha, og alligevel gav hun mig lov, fordi jeg sååå gerne ville. Det betød meget for mig. Kort efter døde min mor, og derfor kan jeg bare ikke nænne at fjerne den, fordi det var så sødt, og sjovt, og ja, jeg samler på alle de betydningsfulde ting fra min mor, som jeg overhovedet kan. Og historien er både sød og sjov.

Jeg har ofte snakket om det her med at acceptere sig selv, og også sin historie, og det synes jeg fuldt ud man skal, for den er jo en del af ens indre, en del af den man er blevet, og den har ofte lært en en masse. Men at kigge dagligt på mit store ar over brystet, pga en gammel piercing, som jeg i min selvskadende periode valgte en nat at klippe ud af huden med en neglesaks, er ligesom rigeligt for mig at se på dagligt! Så derfor går jeg hos Undo-it og får fjernet et par af de tatoveringer som jeg allerhelst vil .. undvære (pænt sagt) Det gør ondt, i de 10 sekunder det varer at blive laset, rigtig ondt. Av av. Men det er virkelig også det værd, jeg har nu været der 5 gange og der er så meget af mit forfærdelige “S togskilt” look a like S som er falmet, og jeg kan ikke vente til det hele er pist væk.

img_5122

Jeg får også laset 3 stjerner væk, som jeg har på hoftebenet. Dog er de et ret hmm lad os bare kalde det privat sted, ihvertfald den ene, så det er ikke noget jeg har lyst til at vise billede af – I ville nok blive skræmt haha. Men jeg havde altså også en stjerne periode, hvor jeg både fik lavet 3 stjerner på hoftebenet, men også 3 stjerner på læggen (Gang i den) Det er skønt at få ryddet ud, både på kroppen, men også i sindet, da jeg har mere end rigeligt at tænke over, hele tiden. Derudover er stjernerne på hoftebenet blevet fuldstændig deforme grundet min overvægt da jeg vejede 120 kg, og så fik jeg dem vidst nok også lavet af en fuld tatovør, som jeg måtte overtale til at tatovere mig, fordi han var sikker på, at jeg havde det så dårligt med mig selv og min overvægt, at jeg ville fortryde. Tragikomisk alligevel. Jeg har fortrudt, men ikke pga min overvægt.

Jeg har valgt at gå hos Undo-it fordi jeg synes de er så professionelle, her i Kbh ligger de sammen med Hamlet privathospital, som i nok kender. Og så er jeg så tryg ved deres personale, som altid spørger ind til hvordan jeg har det, og får taget godt imod mig, inden det går løs med laseren. Faktisk stod en skøn følger i receptionen for 2 gange siden da jeg var der, og hun var simpelthen så sød! Har både gået i deres klinik i Aarhus og nu Kbh, og når man skal lases, og modtage sådan en form for behandling, er det bare nøgleordet for mig at være tryg. Kan kun sige, priotér at få lavet behandlinger som dette, et ordentligt sted, for det kan virkelig ikke betale sig andet! Ligesom min grimme permanente eyeliner som jeg ikke ville betale 6000,- for og så fik lavet på istedgade (også i min periode i ved nok) til 1400,- og som aldrig går væk fordi der er brugt forkert tryk, samt blæk, og som nu intet godt gør, når jeg ikke har makeup på spørger folk mig om jeg har blå øjenskygge på haha, fedt mand! Ps. Kan virkelig anbefale den sukkerfri chai latte fra 7-eleven, den smager fantastisk på en kold og blæsende efterårsdag.

Har du mon noget fra din fortid som går dig på dagligt?

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Beautyvideo • Lips and Liner