Give your anxiety the finger

My Dubai home

img_4309

(English below)

Hej venner. Jeg ved mange af jer gerne vil høre mere om hvor jeg skal bo her i Dubai, hvilket jeg godt kan forstå.
Jeg har valgt at gemme det til når jeg var kommet godt herned fordi der har været så meget andet jeg lige skulle have styr på, men nu vil jeg gerne dele det med jer – Dog er der stadig ikke helt klarhed omkring det hele endnu.

Men here we go..

Jeg bor hos min fantastiske mentor som er blevet som en far for mig, Kim og hans søde dejlige skønne kone Sophie samt deres 2 børn Brooklyn og Paris indtil 1 September.
De bor i det fantastiske kvarter The Villa, som ligger ude i ingenting langt fra alt haha, men her er dælme hyggeligt og der mangler ingenting her (de har også en biograf her i huset) det rimelig crazy.
Det er et hus hvor der altid er gæster, mad nok, og massive mængder kærlighed, og min mor havde også altid et åbent hjem, det passede altid helt fint når mine veninder ville lbive og sove og jeg har altid virkelig godt kunne lide det med et hjem der altid indbyder folk til hygge og kærlighed, med hjerterum til alle.

Hvad skal der så ske fra 1 September tænker i nok?

Mens jeg bor her hos Kim og Sophie går jeg all in på enten at finde et værelse midt i Dubai, tæt ved stranden og med pool i bygningen. Det koster omkring 5-6000 for et værelse hernede, men det har jeg regnet ind i mit budget.
Den anden tanke jeg leger med er at booke long therm stay på Hotel 121 hvor jeg boede sidste gang hvis i kan huske det. Primært fordi der er alt jeg har brug for på det hotel. Gym, sødt personale, pool, restauranter, supermarked i nærheden, og man er ikke alene selvom man er alene, hvis i forstår. Jeg har lært dem at kende og jeg kan rigtig godt lide energien derhenne. Det fede ved 121 som jo er i Abu Dhabi er også at det ligger 4 min væk fra min stamcafe Mugg & Bean hvor mine søde venner arbejder. Det koster ca 10 danske kr i taxa at komme fra Hotel 121 til Mugg and Bean, i Abu Dhabi er det helt vildt så billige taxaerne er.
Mugg & Bean ville så fungere lidt som mit daglige kontor, hvor jeg også kan sniksnakke lidt med mine venner og så ville jeg tage til Dubai i weekenderne. Nu må vi se, det er ihvertfald de 2 muligheder jeg tænker på.

Jeg skal nok sige til når det er mere fast hvad jeg gør, jeg synes det er så hyggeligt i kan lide at følge med.


Hey guys 

I know many of you have been eager to hear more about where I´m going to be living in Dubai, which I completely understand. 

I chose to keep it to myself, until I had settled in properly, because there has been so many things, I have had to get under control before sharing it with you all. 

Now I´m ready to share it- however, some things are yet to be sorted out completely

BUT, here goes: 

I´m staying at my amazing mentor, who has become like a father figure to me, Kim and his lovely and sweet wife Sophie, and their 2 children, Brooklyn and Paris, until September 1st. 

They reside in a gorgeous neighbourhood called “The Villa”. It´s located in the middle of nowhere, and far away from everything haha. 

But, I promise you, it´s so cosy and I have everything I need (they actually have a cinema in the house as well!) It´s pretty crazy!

This is a house with constant company, enough food, and massive amounts of love. My mother also always had “an open door”, and it fitted perfectly when my friends would like to have a sleep over, and I have always appreciated a home filled with love and heart space for all.

So what´s happening after September 1st, you´re probably wondering? 

While I´m staying at Kim and Sophies, I´m going all in on maybe finding a room in midtown Dubai, or close to the beach, with a pool in the building. The cost for a rented room is approximately 5-6000 danish kr, or what amounts to somewhere around 900 $. But I have calculated with this cost in my budget. 

The other possibility I´m toying around with, is booking a long term stay at Hotel 121, where I stayed the last time, if you guys remember. 

Primarily because they have everything I need at that Hotel. A gym, nice staff, pool, restaurants, a supermarked close by, and you´re not alone, even though you are alone, if you know what I mean. :) 

I have gotten to know them, and I truly like the energy over there. The cool part about Hotel 121, which is located in Abu Dhabi, is also that it is only four minutes away from my go to café Mugg & Bean, where my dear friends are working. 

The price for cab faire, from Hotel 121 to Mugg & Bean, is only 10 danish kr, or 1.5 $. It´s unbelievable how cheap the cabs are.

Mugg & Bean would function a little bit as my day to day office, where I´m also able to chitchat with my friends, and on the weekends I would go to Dubai. We´ll see, but those are the 2 things I´m contemplating about at the moment. 

I´ll let you know, when I figure it all out, I thinks it´s so nice that you guys like to follow my journey. 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Give your anxiety the finger