Syndige hjemmelavet romkugler// #Lørdagslækkerier #Saturdaysnacks

Mindful Monday – En selvkærlig start på uge

 

mindful-monday

(English below)

Mandage er ikke altid den dag vi har mest energi eller overskud, selv om vi lige har haft weekend, derfor gør jeg altid lidt lækkert for mig selv om mandagen.

Jeg snoozer den altid om mandagen, gør du også?

Uuuuhhh.. Det er godt nok svært at hoppe frisk ud af sengen om mandagen, hvis man ikke virkelig elsker sit arbejde – hvilket jeg gør – Meeeen mandage er bare ikke min favorit.

I dag har jeg en fuld kalender, med både Skype møde med min assistent i Danmark, skrive lækre og inspirerende blogindlæg til jer, mødes med en skøn kvinde ang. Et kommende nyt samarbejde og planlægge min 30-års fødselsdagsfest som er i næste uge (uuhh jeg glæder mig..)

Når arbejdsdagen er overstået, tager jeg et ekstra laaaangt bad, hopper i mit hyggetøj – f.eks. Tights & Top (pssttt… der er 30% rabat på toppen lige nu – just saying).

Så smider jeg mig på sofaen med en lækker kop the og en god netflix serie – min yndlings lige nu er Suits… (OMG.. har du set den, det er en kickass serie, der bare liiige får dagen til at syne lidt bedre).

Jeg slutter dagen af med at putte mig under min dyne (minder mig om at næste gang jeg er i Danmark skal jeg vidst bestille det her Sengesæt i bomuldsatin  som efter sigende skulle få mig til at sove som en drøm – Men hvis du er i DK så kan du bestille det lige hjem til hoveddøren og ovenikøbet få 50% rabat ).

 

Så er det godnat og sov godt – Og en ny dag kan begynde…

Hvad gør du for dig selv, for at gøre mandage lidt ekstra gode?

(Dette blogindlæg indeholder Affiliates )


Mindful Monday – A self-loving start of the week

Mondays are not always the day we have the most energy or profits, even though we have just had a weekend, so I always make a little delicious for myself on Monday.

I always snooze it on Monday, are you doing that too?

Uuuuhhh .. It’s hard to jump freshly out of bed on mondays, if you do not really love your job – which I do – Buuuut Mondays is just not my favorite.

Today, I have a full calendar, with both Skype meeting with my assistant in Denmark, writing delicious and inspirational blog posts for you, meet with a beautiful woman about a forthcoming new collaboration and plan my 30th birthday party next week ( Uuhh I’m looking forward to that ..)

When the workday is over, I’ll take an extra long bath, jump in my kitchen – for example. Tights & Top (pssttt … there’s 30% off the top right now – just saying).

Then I throw myself on the couch with a delicious cup of tea and a good netflix series – my favorite right now is Suits … (OMG .. have you seen it, it’s a kickass serie that only makes the day look better) .

I finish the day to put myself under my duvet (reminds me that the next time I’m in Denmark I would like to order this Bedding in cotton satin that would make me sleep like a dream – But if you’re in DK then you can order it and get it right at your doorstep and get the 50% discount).

Then it’s goodnight and sleep well – And a new day can begin …

What do you do for yourself to do a little extra on a Monday?

( This blogpost contains Affiliates )

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Syndige hjemmelavet romkugler// #Lørdagslækkerier #Saturdaysnacks