Hjælp mig med at hjælpe Dubai's gadekatte ♡

Put Sparkles On It – Makeup Workshop med Sofia

 

Føler du ikke din makeup holder i løbet af dagen?

Måske din hud hurtigt bliver shiny, din eyeliner opløses af dine øjenlåg, og din pudder lægger sig i små kager?

Føler du dig generelt forvirret i makeup junglen?

Føler du det hurtigt bliver for kompliceret når du ser dygtige makeup artister og trænger du måske til noget lidt mere jordnært, så er du kommet til det rette sted.

FOR DET HER BLIVER HELT NEDE PÅ JORDEN, STEP BY STEP.
Jeg har haft en passion, besættelse, kært barn har mange navne, for makeup og beauty siden jeg kunne gå 😀

Jeg er typen der ikke kan sove når jeg har fået ny makeup pensel (tæt på ihvertfald) af begejstring 😄
Makeup for mig er lidt ligesom kunst. Du har et tomt lærred hvorpå du kan male, forme, gøre lige præcis hvad du har lyst til, en verden af muligheder. Elsker min morgenkaffe og at gøre mig klar foran spejlet, nogle gange på 10 min, andre gange bruger jeg flere timer, fordi det virkelig gør mig glad. Elsker at fortælle om det, og ikke mindst at guide, men i et helt stille og roligt tempo, hvor alle kan være med.

Denne workshop er ikke for eliten, men for dig der er begynder eller let øvet.
I min live makeup workshop lærer jeg dig at:

♥ Lægge en super lækker smuk blød glow makeup live sammen med mig. Jeg guider dig lige fra at pleje din hud så makeuppen ligger bedre til at lave et fuldendt look og få det bedste ud af det du har derhjemme

♥ Lave en holdbar makeup, altså en makeup der holder hele dagen hvis ønsket

♥ Forstå og lave skygger (det famøse contour) så du kan få smallere ansigt, bredere ansigt, hvad end du ønsker

♥ Pleje dine øjenbryn som er ret karakteristiske ved en persons ansigt, så hvordan kan du nemt og gratis holde dem pæne hjemme fra stuen?

Blive klar til julen, julefrokoster, nytår mm.

Lave kick’ass læber med lipliner samt hvilke farver der er gode til hvilke hårfarver osv samt hvilke læbestifter der faktisk får tænderne til at syne hvidere og hvilke man helst vil gå udenom, og hvordan du tegner dine læber op så de syner enten mere eller mindre fyldige 🙂

….Og så laver vi selvfølgelig også en konkurrence undervejs hvor du kan vinde et award vindende beauty produkt!

Du kommer bare med det makeup du har, men der er blevet ønsket at man evt kunne få en liste over hvad der ville være godt at have (og igen du behøver ikke have noget af det) Og billigt er heeeeelt fint.

 • Foundation
 • Pudder evt en transparent en
 • Øjenskygge palette
 • Solpudder
 • Evt blush
 • Evt noget til læberneTHATS ITBEGRÆNSET ANTAL PLADSER, 20 PLADSER I ALT, NÅR 20 BILLETTER ER SOLGT LUKKES TILMELDINGEN.

  Makeup workshoppen løber af stablen Onsdag den 9 December kl 20-22, du får hele 2 timers live læring, makeuplægning step for step med mig, (og dig) gennemgang, hygge, grin, konkurrence, og live Q & A, for kun 100 kr.

  Snup din plads nu for der er kun 20 pladser i alt!
  Bliv klar til julen, med en makeup der sidder lige i skabet!

  Sådan sikrer du dig din plads nu! S
  1: Registrer dig her via dette link
  2: Overfør 100 kr til mig på mobilepay 91195171

  Jeg glæder mig til en vanvittig hyggelig og magisk aften med dig!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hjælp mig med at hjælpe Dubai's gadekatte ♡