(God)morgen i min mave.

Kom dine svagheder i forkøbet inden du bliver angrebet af kage! (Taler af erfaring hehe)

Madforberedelse, hvor vigtigt er det?

Uha for mig på en skala fra 1-10 må det blive 15 :D
Jeg har lært mig selv vanvittig godt at kende undervejs i mit vægttab, så godt at jeg næsten (uden at gøre det til en dårlig undskyldning) kan forudsige hvad der vil ske hvis jeg kommer afsted uden madpakke.
Heldigvis er det den dag Idag utrolig nemt at købe sund mad på farten, eller som jeg vil kalde det ‘Fast food to go’ :D
Ofte står den på en hurtig pakke fiskefrikadeller fra Levevis og en lille bakke cherrytomater, evt lidt mandler til hvis jeg er kommet afsted uden mad.
Eller 1 kyllingespyd fra 7-11 samt nogle sukkerærter.
Holder også meget af salaterne fra et af mine yndlings spisesteder Wedofood. Og 42Raw. Sååå lækkert!
Det bliver heldigvis nemmere og nemmere at spise ude selvom man er igang med vægttab, eller for den sags skyld vil holde sig sund, men men men er jeg ikke forberedt med min mad ved jeg personligt at jeg er ekstra udsat/sårbar for en tur i 7-11 og her mener jeg ikke en ‘sund tur’ men mere en ‘nu falder Sofia lige tilbage i sine 6 donuts ad gangen mønstre. Og måske en lille familiepizza efter ;)
Og det kan vi jo ikke have. !
Spiller min søde tand mig et puds holder jeg meget af at spise en Raw Bite på farten som også kan fåes i 7-11.
Jeg er dog allermest tilhænger af for mit eget vedkommende at lave madpakke enten aftenen før eller om morgenen inden en lang dag på farten. Det er en priotering men en jeg rigtig gerne laver, da jeg hellere vil bruge tid i køkkenet end tid i skammekrogen med maven fuld af kiks og kager hehe.
Det er så dejligt nemt lige at tage frem og spise sin medbragte mad og så skal du slet ikke ud i alle de valgmuligheder og kan du mon klare den Idag osv osv.
Jeg havde juice med inden jeg skulle træne med min træner Tahi Wilson, herefter frokost til at spise lige efter træning spækfyldt med gode proteiner og fedtstoffer, og så et mellemmåltid til senere på dagen.
Min mad bestod Idag af..
Inden træning.
Rødbedejuice lavet af:
 • Rødbede
 • Gulerod
 • Citron
 • Ingefær
I min elskede juicer fra Highonlife.
Giver super god energi og vitaminer.
Frokost:
 • Ærter
 • Hvidløg
 • Rødløg
 • Gulerødder
 • Timian, paprika, urtesalt, peber
Steges sammen i ca 10 min
Hertil 2 kogte æg og 1/2 avocado
Mellemmåltid:
 • 1 pære
 • 10 mandler
Til aftensmad tid er jeg hjemme og vil lave mig noget lækkert at hygge med.
Kend din styrke, kend dine svagheder – vær god ved dig selv og forebyg altid nederlag der hvor du kan.
Vi samler nemlig kun på succeser!
Rigtig god dag.
Sofia ❤️

3 COMMENTS

 • Rutsje

  Har netop smagt juice fra Highonlife.dk – MUMS !

  Vil du afsløre hvilken juicer du har købt ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie

  God ide med flere madpakker, det vil jeg prøve at blive bedre til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie

  God ide med flere madpakker, det vil jeg prøve at blive bedre til

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

(God)morgen i min mave.