Sådan plejer jeg min hud på kroppen dagligt. – Sofia Saidana
KONKURRENCE! Jeg skal deltage i mit FØRSTE løb, nemlig THE COLOR RUN og du skal da meeeeed.

Sådan plejer jeg min hud på kroppen dagligt.

11150499_756913784422573_6734436658439804628_n

Produkter: RECHARGE Ionic Bodybrush//WILD Body Oil//DIVINE Body Lotion

KARMAMEJU er et fantastisk varmt og ærligt mærke, og jeg er vild med deres koncept “NO BEAUTY WITHOUT TRUTH”.

De tror på at det er muligt både at se ud og føle sig som sit absolut bedste, samtidig med at vælge en bæredygtig naturlig hudpleje. De bruger kun de fineste kvalitet æteriske olier, og den højeste kvalitet af rene og naturlige, dynamiske, aktive ingredienser – omhyggeligt blandet til at hjælpe din krops medfødte evne.

Undervejs i mit vægttab har jeg prøvet en masse forskelligt på godt og ondt – alt i alt er det generelt super vigtigt at tilføre din krop masser af fugt dagligt, samt fjerne døde hudceller ved eksfoliering/tørbørstning så din hud konstant kan forny sig – Det vil du blive super glad for, både hvis du er igang med vægttab og ønsker en så pæn hud som muligt men også bare hvis du vil have en sund glød, blød hud og være lækker og frisk som en baby :)

Jeg har “RECHARGE” børsten, som vi kommer nærmere ind på længere nede. Den detoxer og samarbejder så fint med “Wild” Body Oil 03, og derudover har jeg “DIVINE” Bodylotion 01.

For det første dufter de HIMMELSK! Ingen tvivl om det. Jeg er simpelthen ikke god til hudpleje uden duft når det kommer til min krop. Og sådan er det bare!

Derudover er det altid vigtigt for mig at mine produkter er drøje i brug for ellers kan jeg nemt tømme en flaske på en uges tid, jeg er STORFORBRUGER af lækkerier når det kommer til beauty. Vi ved jo efterhånden godt hvilken beauty nørd der gemmer sig i mig. Jeg kan blive helt høj hvis jeg ved jeg skal ud og have en ny creme/makeup osv. Typisk kvindeting tror jeg.

Mange af jer der har set min hud efter at have tabt 55 kg kommenterer ofte at den er flot når man tænker på hvor stor og udvidet jeg/den har været – og i har helt ret. Jeg har ikke meget løs hud, jeg er selvfølgelig også stadig ung MEN det kunne være meget værre. Så de dage jeg kigger mig i spejlet og tænker AARGH, så ved jeg at det kunne være MEGET værre! Og de strækmærker der nu er, samt spor efter vægttab er en del af mit festfyrværkeri, nemlig en del af min historie, mine sejre – og hvad jeg har været igennem.

Jeg tror på det er fordi jeg har gjort en dyd ud af at pleje min hud DAGLIGT undervejs i mit vægttab at min hud er som den er. For det har jeg.!

11193348_757707431009875_6080492885044238588_nMan kan nå ret langt ved at skrubbe, tørbørste, pleje – hjælpe huden godt på vej når den skal “strammes” ind eller bare plejes generelt.

Jeg er en erfaren kvinde når det kommer til hudpleje, om det er ansigt, eller krop – jeg har prøvet det hele.

Og jeg vil kun give min hud det bedste af det bedste, derfor er der altid en grund til at jeg bruger det jeg bruger. Intet er tilfældigt :)

Dagligt gør jeg således for at give min hud ren forkælelse, der er 2 trin så det er både nemt, hurtigt og enkelt. Holder meget af mine plejerutiner så jeg bruger hellere end gerne tid på det.

1 gang dagligt – Om aftenen eller morgenen inden bad tager jeg min RECHARGE børste og tørbørster hele min krop godt igennem nedefra fødderne og op, dog ikke i ansigtet eller på brystet da vores hud er ekstra fin og sart der. Husk at gøre det opad og ind mod hjertet, for at sætte gang i blodgennemstrømningen og blodcirkulationen, mindske appelsinhud, fornye din hud og udskille affaldsstoffer. Denne børste er GENIIAL!

Efter tørbørstning og efter bad smører jeg mig ind i enten WILD Body Oil, eller DIVINE Body Lotion – om dagen fx efter fitness bruger jeg fast body lotionen, og om aftenen efter at have tørbørstet smører jeg mig ind i den forfriskende og plejende body olie.

Det er simpelthen som at smøre slik på din hud, man er blød som en baby og jeg har faktisk fået at vide her på det sidste hvor bløde mine ben pludselig er. En anden sag er hvem der dog har mærket på mine ben haha, den lader vi være lidt endnu ;) Det er efter jeg har haft smurt mig ind i DIVINE Body Lotion jeg har fået komplimenterne. Av for pokker det er vidunderligt.

KARMAMEJU, jeg vidste i ville leve op til mine forventninger og mere til. Er helt ekstatisk over det, og prøver at spare heeelt vildt på produkterne for jeg kan da se en stor afhængighed komme snigende :D Jeg gør jo ikke noget halvt her ;)

Udover det har jeg deres “CALM BALM” salve som fungerer som en allround salve – har den altid med mig i tasken, og kan bruges til læberne, neglene, sår, rifter, barnenumser, ja der er ingen grænser.

Næst på min ønskeliste er deres Mist, jeg elsker Mists – og at have sådan en med mig rundt i tasken, også til en varm sommerdag er en afhængighed.! Har tænkt mig at prøve enten “WOW” Hydro Mist eller “KISS” Hydro Mist.

Jeg håber inderligt i kunne lide dette opslag – jeg gør en dyd ud af ærlighed og god karma, er derfor kun interesseret i at formidle de ting jeg oprigtigt er begejstret for videre. I vil altid kunne finde opslag omkring hudpleje af krop og ansigt under kategorien BEAUTY, og selvfølgelig også en masse andet lækkert BEAUTY relateret.

Hav en fortsat god aften, og husk at skønhed også kommer indefra, alt andet er bare en bonus.

Sofia ♥

 

 

 

 

 

 

*Sponsoreret, læs mere herom*

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • I must say it was hard to find your site in search results.
    You write awesome articles but you should rank your blog higher in search engines.
    If you don’t know 2017 seo techniues search on youtube: how to rank a website Marcel’s way

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig godt indlæg! Jeg synes vores hud er noget af det vigtigste vi har – det afslører alt om hvem vi er! Jeg skriver faktisk selv blog omkring hvordan du behandler din hud bedst! Tjek det ud hvis du vil!

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE! Jeg skal deltage i mit FØRSTE løb, nemlig THE COLOR RUN og du skal da meeeeed.