God fredag !

★★ Et sundt alternativ til aftenhygge med god samvittighed til både dig og dine børn ★★

Godaften ♥

Når det kommer til søde tænder om aftenen må jeg erkende at det altid har været min svaghed. Og derfor bliver jeg lige stolt hver gang jeg tager gode valg fremfor at vælte mig i alt det skidt og møg jeg plejede at gøre før i tiden.. HVER DAG!

Jeg synes det er en sejr hver gang du vælger de gode ting for din krop og giver den noget den kan arbejde med fremfor at fylde den til den råber “hjææælp” hvis den altså kunne råbe. Vores krop kan faktisk tale til os på mange måder.. Jeg har sagt det før, men jeg kan tydeligt mærke forskel når jeg spiser fx 1 Ben & Jerry, 1 mazarin tærte som sagtens kunne være lig samme kcal indhold som dette. Men det vilde er at der er forskel på det du indtager, og at 1 kcal ikke bare er 1 kcal, ihvertfald ikke når det kommer til hvordan din krop tager imod det, fordøjer det og hvordan du selv har det bagefter. Tænk over det og ros dig selv hver gang du tager bare et valg som er sundere for dig, fx næste gang du er ude at handle. Du vil ikke vågne og have det som om du har fået tæsk med et rundboldbat hehe, men stadig kunne tænke klart, passe dit tøj og beholde dit gode humør. Det er faktisk ret imponerende hvad alt det sukkergejl kan gøre ved os. Og jeg kan tydeligt mærke forskel når jeg tager et sundere valg, fuck om man spiser “for mange kcal” det er ikke altid det det handler om, hellere for meget af det her, end snickers, marabou og ritter sport :-) Og dine børn vil også have meget bedre af dette, det er så hyggeligt at sidde og snacke løs på frugtfade mm, stik evt små tandstikker i så de kan gå og nappe til det mellem disney sjov og disney channel hihi. På fadet ser i riskiks med chokolade fra urtekram. Hindbær, nødder “sødt og saltet” samt friske figner og mango fra BAZAR VEST hvor jeg var i forgårds. Et marked her i Aarhus som er helt fantastisk med de lækreste frugter og grøntsager. Sidder netop og spiser mangoen som i øvrigt var gul og ikke almindelig grøn/røde som i supermarkedet. Fandmeeee god :) Det er ikke sidste gang jeg har været der! Fignerne købte jeg udelukkende fordi de minder mig om da jeg var i Tunesien som lille hvor jeg jo er halvt fra, jeg købt også kaktus frugter men dem kunne jeg ikke helt forstå meningen med med de der sten tingester i, nogen der ved noget om dette? OG hey hvad er DU igang med at se på netflix?

12047008_827066787407272_2393844470170356938_n

Hav en rigtig dejlig aften.

Xxx Sofia ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Ditte

    Du er SÅ skøn Sofia! Jeg er selv binge eater, men for første gang i mange år, så har jeg 4 ugers binge-fri dag imorgen :D Du er en kæmpe inspiration – jeg er SÅ glad for, at du deler så meget <3
    Tak fordi at du er dig – selvom, at jeg aldrig har mødt dig, så sætter jeg virkelig pris på alt din tid og kærlighed, som du sender ud til alle os der følger dig. Tak, tak, tak!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

God fredag !