New Hair ♥

#STÆRKEREENDCANCER / Videochallenge til dig!

LinusPro Nutrition & Power Addict Dk har lavet den FEDESTE støttesag som jeg SELVFØLGELIG vil støtte op om!!! Nemlig #STÆRKEREENDCANCER!

Jeg har derfor hevet ambassadør for LinusPro Mathias Haastrup som i snart hører mere om & min seje følger Filippa Retbøll med mig i fitness og lavet denne challenge! Jo flere penge vi kan donere ved at gøre små (og store ting) jo bedre! Husk at ALT tæller! Jeg har mistet verdens dejligste mor til kræft! Det er det værste jeg nogensinde har prøvet! Jeg kan love for jeg vil gøre alt resten af mit liv for at støtte op om Kræftens Bekæmpelse og alt der støtter forskning & bekæmpelse af cancer! #FUCKCANCER!

Jeg vil opfordre ALLE til at lave en video og uploade på diverse medier jo flere jo bedre! Giv den gas! På forhånd tak, bare tak! Sidst i videoen og nederst i indlægget kan du se hvordan DU gør ♥ #KNÆKCANCER Du kan læse ALT om indsamlingen hos Power Addict lige her.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

New Hair ♥