Hurtig start på dagen. – Sofia Saidana
5 lækre is under 200 kcal du sagtens kan nyde i solen med god samvittighed, også under vægttab ♡

Hurtig start på dagen.

 Idag er jeg faktisk ikke i humør til at lave en ordentlig omgang morgenmad der tager for lang tid. Jeg er træt og har småtravlt da jeg har en trænings aftale i vente og så skal jeg ellers bruge dagen på at filme løs til Sofias Lounge. Jeg kogte 2 æg imens jeg rendte rundt og pakkede taske osv, og så smed jeg 35 g havregryn med lidt vand i 2 min i mikroovnen og vupti havregrød it is. Toppede med Sukrin og kanel samt lidt banan skiver. Så er jeg klar til dagen med en god bund. 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 lækre is under 200 kcal du sagtens kan nyde i solen med god samvittighed, også under vægttab ♡