God energi skaber god energi

Jeg skylder hende her en kæmpe tak!

img_5512

Jeg har med tiden lært at indholdet i det man laver gælder for 80% dvs at man altså kan komme utrolig langt selvom man hverken har det lækreste kamera, de mest professionelle lamper eller det dyreste photoshop program, så længe indholdet er godt og meningsfuldt. Og det synes jeg jo mit er.

Men • • •

Alligevel er det svært ikke at tænke over ens billede redigerings evner, især når man blogger og arbejder fuldtid online som jeg, så må jeg altså sige det fylder mere end man lige tror. Og jeg følger sååå mange som er virkelig gode til det med billeder! Jeg har haft spurgt en masse hvad de gør, har derfor også ofte oplevet en del, at folk ikke har haft så meget lyst til at dele ud af præcis hvad de gør når jeg så har spurgt ind. Hvilket også er helt okay! En ting er at jeg ved hvilke apps man bruger, men når jeg så sidder med de apps ved hånden, hvad dælen skal jeg så haha! #BambiPåGlatIs

Jeg kan på den ene side mega hamrende godt forstå man ikke vil give de præcis værktøjer især hvis man selv har brugt lang tid på at finde ens egen stil. Det har jeg jo også selv, og det er jeg for den sags skyld stadig igang med. Og på den anden side har jeg også lært meget omkring det med at være iværksætter, at jo mere jeg giver og hjælper andre, jo mere kommer det tilbage til mig igen. For hvis der er noget som er værdifuldt for alle, er det at få en hånd når der er behov for det. Jeg bliver glad af at hjælpe, og det sidste år har jeg hulpet og hjulpet og ofte tænkt “men nu har jeg faktisk også brug for jeres hjælp” og så er det også vigtigt ikke at have hjulpet fordi man så tænker “nu skylder du” men fordi man har lyst, og som jeg jo tror på er god karma en cirkel som man får igen på den ene eller anden måde men ikke nødvendigvis af den samme person i samme omfang. Som Justin Timberlake så fint siger “What goes around comes around”

Og her kom Camilla Rigmor :P Boooom! Hende har jeg fuldt i ihvertfald et år fordi jeg synes hun simpelthen laver de fedeste farverige billeder. Camilla er også blogger, og er faktisk ved at flytte til London nu. Hun har noget seriøst sejt hår synes i ikke? Jeg skrev for nyligt til hende og spurgte om hun kunne have nogen som helst lyst til at mødes og hjælpe mig, give mig nogen af sine fif til det med fede billeder, og det havde hun! Det var helt mærkeligt at mødes lige pludselig, især fordi jeg har fulgt hende på afstand det sidste år (haha det minder mig om det mine følgere ofte siger til mig)

Så her forleden var jeg ude at få en kaffe med Camilla, og sikke klog jeg blev, hun serverede alle hendes værktøjer lige der bum foran mig, bare fordi hun tror på at man kommer langt ved at hjælpe, og det er dælme noget jeg værdsætter!!!! Jeg håber i vil lægge mærke til at der løbende sker lidt mere med mine billeder forhåbentligt på den gode lidt mere prof måde ;-)

Derfor vil jeg bare sige TAK Camilla – tak fordi du tog dig tid til at lære fra dig, og fortælle mig om alle dine fif og guldkorn. Dem vil jeg få SÅ meget glæde af, og det gør det så meget sjovere at tage og redigere billeder, end jeg allerede synes det er i forvejen :-) Jeg håber jeg kommer til, at lave lige så flotte billeder som dig, for dine er virkelig flotte!

I kan se C. Rigmors lækre billeder samt følge hende her på hendes Blog, instagram og facebookside

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

God energi skaber god energi