Praktikantens Hjørne » Forkølet fotoshooting & flot design

At få et afslappet forhold til mad kræver hårdt arbejde!

img_0007-2Slut med forbudt here | Pocahontas bracelet here | Pearl bracelet here 

 Og det er bestemt ikke noget man kommer sovende til hvis man som jeg har lidt af overspisning i mange år. Det er så nemt den dag idag at blive ekstremt hurtigt forvirret fordi alle har en mening til hvad der er rigtigt og forkert både i forhold til sundhed men også i forhold til vægttab. Uanset hvad jeg selv som kostvejleder mener, jamen så vil jeg aldrig prøve at pådutte nogen af jer noget, for hvad får i lige ud af det? Jeg vil gerne fortælle mine holdninger og mit syn på ting for at inspirere jer og så kan i jo tage det til jer i kan bruge af det, men at pådutte andre hvad der er rigtigt og forkert det holder bare ikke en meter.

Så selvom du lytter til andres råd, så sørg altid for at have dig selv med. Måske skal du prøve mange ting af for at finde ud af hvad du synes, og hvad der er det rigtige for dig, fx bare det at finde den måde at leve på i forhold til sundhed kan være svært, jeg vil bare så gerne råde jer til ikke at tage alt ind, men at mærke efter inde i jer selv hele tiden. Ens syn på hvad der er rigtigt og jo måske ikke rigtigt for dig. Og hvem afgør i denne verden hvad det rigtige er? Det er jo fuldkommen individuelt.

Jeg vil af mit dybeste skatkammer (hjertet) anbefale jer at læse Slut med forbudt. Jeg læser aldrig bøger. Som i aldrig. Jeg er simpelthen ikke interesseret nok i det – Men denne åbnede jeg en dag efter at den faktisk havde ligget i min skuffe lidt for længe. Og 2 dage efter var den læst helt og aldeles igennem ned til mindste detalje! Morten Elsøe, og Morten Svane står bag, og deres syn på det med sundhed og vægttab er simpelthen virkelig lige præcis det jeg har brugt så mange år på at få arbejdet ind i mig selv. Vild med det!!!

Jeg har tidligere skrevet et par ord om bogen, lige efter jeg havde læst den, prøv at se her, jeg var helt oppe at køre over den haha:


#ThenThisHappened 💎 Bedste og stort set også ENESTE bog jeg har læst i flere år fordi der skal MEGET til at fange min interesse og dermed også min koncentration 📓 Læste denne på max 24 timer vil jeg tro ⚖️
Slut med FORBUDT er bogen som giver dig friheden tilbage når det kommer til sundhed og vægttab! No bullshit, kun 100% ærlighed så du kan leve livet samtidigt med at du taber dig! Og spiser kage… 👀🍰
Her får du:
– Ingen kulhydratfobi
– Ingen sundhedsstress
– Ingen urealistiske kure
Tværtimod får du:
– Forståelse for at være sund uden at være fanatisk
– Du får masser af viden om hvordan du taber dig samtidigt med at du rent faktisk tillader dig selv at spise MAD
– Et liv hvor du kan spise kage uden at tage på (YES PLEASE)
#MortenSvane & #MortenElsøe står bag denne fantastiske bog som jeg virkelig nød at læse!
Den er letlæselig, let at forstå og så giver det de skriver bare mening på alle måder! Kan varmt anbefale jer at læse denne!  🍀 FORBUDT er hermed SLUT 😎☝🏼

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Praktikantens Hjørne » Forkølet fotoshooting & flot design