Nu 4 kg lettere og har tabt over 20 cm!

Så er der serveret!

img_9387

Jeg kom i fitness!

Eller…

Det vil sige…. ikke helt 🙈

Jeg kom ‘kun’ derop i morges hvor jeg var gået forgæves meeeen for lige at opdatere jer som lovet kom jeg ikke afsted igen senere på dagen for jeg var ærlig talt alt for træt da klokken var 17 efter at have løbet rundt hele dagen – Bedre held imorgen 😆

Til gengæld har jeg afkalket bruser + kaffemaskine, vasket tøj, handlet ind, arbejdet, og nu har jeg smækket benene op efter et varmt bad, mens jeg nyder duften af de lækre lavendel røgelses pinde jeg har købt med hjem fra Abu Dhabi, med en lydløs tlf  mmmmmm, det godt. For nu skal jeg have ro. Og se 13 going 30 på Netflix 😆

Idag har jeg for første gang længe lavet pitabrød – ganske simpelt og billigt at lave, men smager fuldstændig genialt.

Fyldet består af ærter, tun, hytteost og krydderier. Nærende og proteinrigt. Bruger grov pitabrød og fryser resten af dem ned. Det er så lækkert som madpakke også og man kan putte alt fyld i stort set. Og børn (mange børn) elsker dem!

img_9388

facebook     instagram     youtube    email  
(Affiliate link) Danish Skin Care saved my skin! I've used it everyday for 4 years now! Find your kit here gorgeous or watch my skincare rutine video here.
437b7ab9d5
   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Nu 4 kg lettere og har tabt over 20 cm!