Månedsfavoritter - November 2015 (Video)

At være ved at bryde psykisk sammen…

12189674_847514482029169_340549656107458722_n

Nå men øøøøøøh.. Igår spiste jeg en hel kasse donuts. KÆMPE gigantiske lækre DONUTS fra The Donut Shop. I stedet for at drikke mine sorger og frustrationer væk, sniffe dem væk, græde dem væk, bruge alt for mange penge som jeg gjorde før i tiden så åd jeg til min mave krampede… Igen-Desværre (som jeg jo godt vidste) gik mine frustrationer ikke væk af den grund. Det blev egentlig bare værre…

Jeg har det svært… Jeg har det MEGET svært… Jeg er ikke glad! Og jeg er så træt af at alle altid tror jeg har det godt fordi jeg er så hamrende god til at sætte en facade på, det er virkelig hårdt!! Men efter alle de svigt er det sådan jeg passer på mig selv, jeg ER en entertainer type og det kan virkelig være svært. Meget svært, for det er ikke noget jeg gør bevidst! Jeg kan ikke vente med at lægge ALLE kort på bordet til mit foredrag til Januar og når sandhederne er ude kan jeg blogge om dem og snakke om dem. Man skal høre det hele på en gang for at forstå det, man skal ikke høre lidt her og lidt der.. Jeg føler mig mere alene end nogensinde efter jeg blev selvstændig. Samtidig har jeg ikke overskud til at se en masse… Så holder mig for mig selv.. Folk var så glade på mine vegne op til lanceringen af Sofias klub.. Jeg var sikker på at det bare ville blive for fedt! Og jeg ville have så meget støtte. Sandheden er… Jeg får angst når folk melder sig ud, derfor står Shah min bedste ven for opsigelserne. Jeg er bange for at gå konkurs. Ikke fordi det er lige om hjørnet og man ved aldrig hvad der sker, men… Ja… De kloge siger at det er normalt at i starten er folk helt vilde for at se hvad man har gang i, og så skal den herefter finde et stabilt leje. Men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg føler hele tiden jeg ikke gør det godt nok. Jeg elsker min klub, og til meetupsene spørger jeg altid om der er noget jeg kan gøre bedre og de søde piger siger at jeg skal fortsætte med lige præcis det jeg gør. Jeg sover ikke, jeg spiser ikke godt, jeg tænker konstant, jeg er bange for at det går galt for hvad skal jeg så? Jeg lover jer at det hele vil give mening til Januar når sandheden kommer ud. Jeg kan ikke arbejde som andre mennesker, jeg har aldrig haft flere haters end jeg har nu.. Det er nærmest dagligt nu at folk skal skrive et eller andet ondt til mig hvor jeg bare tænker “seriøst er i helt væk, hvordan fanden kan i tænke sådan om mig, kender i mig ikke?” ! Det er super hårdt når ens brand er en selv og når det bliver personlig kritik..

Mange har kunnet forholde sig til mig.. Og min kamp.. Og efter jeg blev selvstændig tror jeg at det for nogen har været svært for så kæmper jeg jo ikke mere. Men sandheden er, jeg kæmper som aldrig før. Jeg skal ikke sættes på nogen piedestal, jeg er ikke glad, min fortid gør mig skør, og jeg er så bange for hvad fremtiden vil bringe. Når det hele bliver for meget spiser jeg stadig.. Som igår.. 2 kæmpe sandwich og en kasse donuts…

Mine følgere gør mig altid så glad.. Men pt føler jeg som sagt at en del hater, jeg føler at en del har haft svært ved “nåååå hun har givet og givet gratis i 3 år og nu skal man pludselig betale for noget, hvad er nu det” Men heeey. Sandheden er, hvorfor vil jeg gerne gøre noget med business og mine følgere sammen?? Fordi jeg vil bruge ALT min tid på at hjælpe, fordi jeg ikke brænder for noget andet her i livet og FORDI at jeg ikke kan give og give og give mere. Jeg ville aldrig med god samvittighed kunne tage og tage fra jer uden at få noget igen – og vide at jeres batteri snart var brugt. Og så blive sure eller fornærmet når i så faktisk prøvede at få noget igen så i kan leve af det og gøre det endnu mere. Det er ligesom om uanset hvad jeg gør er det ikke godt nok. Jeg har aldrig haft så mange hadefulde kommentarer, jeg modtager ofte pisse negative mails og jeg er træt. Bare træt… Jeg ved det er sådan det er at være en offentlig person, jeg ved hvad jeg er gået ind til så det behøver i ikke nævne for mig… Men jeg siger også at jeg har svært ved det, fordi jeg ikke bare kan lægge det væk pga min historie.. I er som en familie for mig..

Jeg har ikke den samme gnist mere, og jeg føler mig alene. Ser nærmest ingen mennesker fordi jeg ikke har overskud til at lade som om.. Tit oplever jeg at mennesker ikke har overskud til at være sammen med mig for lang tid af gangen når jeg har det skidt, men når jeg sætter min facade på er det helt anderledes, derfor er jeg også pisse hamrende udmattet når jeg er alene igen fordi jeg har brugt så meget energi på at “lades som om”

Og.. Hvis jeg bare er sjov at følge når jeg er gratis og man kan tage og tage gør det mig faktisk super trist. Det var noget andet hvis jeg sagde “fra imorgen af koster det penge at følge mig ” men min klub er til dem der vil have endnu mere. Og jeg skal lære at jeg ikke altid skal please, jeg kan ikke gøre alle glade og sådan er det. Men hvorfor har jeg så svært ved kritik og det at føle at jeg ikke er god nok, eller at folk er utaknemmelige? FORDI jeg ikke har oplevet andet i mit liv end svigt, svigt, svigt. Jeg vil så gerne hjælpe og være der, men jeg har brug for at få anerkendelse igen – hvem har ikke det ? Jeg synes mange af jer er super søde til at hjælpe mig med at besvare når folk kommer med spørgsmål som “hvad er det på billedet” selvom der er tekst til.. Eller “hvor kan jeg købe den” selvom der er link til. Jeg er meget taknemmelig og tak til jer der hjælper. For lige pt er min energi på ca nul..

Jeg snakkede med en sød følger omkring hvad likes egentlig betød for mig.. Og jeg vil ikke lyve, likes betyder noget. Hvis jeg bloggede i 2 uger uden at folk likede eller anerkendte at de kunne lide det jeg gjorde, så ville jeg stærkt overveje at stoppe..

Jeg personligt liker når jeg vil støtte op om folk, og det synes jeg egentlig er det mindste man kan gøre, men det er min mening for uanset hvor meget vi vil kan vi ikke løbe fra at det betyder noget at folk kan lide det vi gør. Jeg får energi til at blive ved når jeg møder folk der kan lide det jeg gør, det er såre simpelt. Og når folk hater, ikke rigtigt liker længere, og jeg kan se for hvert opslag jeg laver unfollower en del, hvordan kan man så “ikke føle” at man gør noget forkert hvis man er en super super sensitiv sjæl..

Jeg elsker det jeg gør, men frygten holder mig nede og jeg skal lære at håndtere det. Så tror man det er rosenrødt fordi jeg nu er selvstændig vil jeg gerne sige NEJ DET ER IKKE AT ALL! Jeg er smadret, kvæstet, ked af det – Der skal ingenting til før jeg græder, og bliver ked og det er pisse svært at stå med det hele selv. Men har man ikke penge til at betale sig fra ting så er det simpelthen at starte et sted, holde ud, og vide at man gør det bedste man kan uanset hvordan det går… Og læne sig op af dem der så tilbyder deres hjælp selvom de er meget få.

Jeg glæder mig som sagt til at alle sandheder kommer på bordet til Januar. Du vil komme ind under huden på mig som aldrig før, og alle brikker vil falde på plads. Hvis man tror man kender mig nu – så skal man vide at man kun kender 10% – Desværre :( Men mine lidelser kan hjælpe andre, så er de ikke gået til spilde, og det er jeg taknemmelig for..

Havde egentlig bare brug for at komme ud med det her. Jeg møder så meget negativitet konstant at jeg faktisk er ved at blive skingrende skør… For er der noget jeg ikke er god til, er det negativitet, pessimisme, utaknemmelighed og at folk har så pisse travlt med at pege fingre af hinanden her på de sociale medier. Jeg har ikke haft nogen i mange år, mit liv var lort og lagkage indtil jeg begyndte at blogge og stoppe med selvskade, stoffer, og alt det andet shit. Blev dopet med piller hver dag i TRE år så jeg ikke kunne mærke noget og ikke kunne mærke jeg havde det mega skidt HVER dag og bare ville dø. Nu har jeg været medicinfri i 3 år, men til gengæld kan jeg mærke ALT i min krop og ALT der gør ondt og det skal man også håndtere!!! Der er en grænse for hvor meget man kan holde til, og jeg er en fighter, men jeg er samtidig sårbar af H til fordi min fortid har givet mig så mange hug.

Sidder her med kvalme og skriver dette meget ærlige indlæg. Jeg er faktisk rigtig nervøs for at dele det og har lige fået Shah til at læse det igennem, han ved om nogen hvad jeg går igennem og hvor skidt jeg har det da jeg ringer til ham hver dag og han skrev til mig at jeg skulle vise jer det og at vi nok skal klare det.

Ved egentlig ikke hvad mit formål med det er, men jeg tror det er at fortælle jer at jeg stadig er den samme, jeg har ikke forandret mig, og at jeg ikke skal være på nogen piedestal selvom jeg er en smilende “glad” pige som alle altid opfatter mig, så er der så meget mere bag facaden. Jeg har enormt meget brug for at komme væk lige nu men sjovt nok har jeg jo stort set ingen familie jeg lige kan tage til.. En følger skrev for nyligt at jeg var velkommen på færøerne, måske jeg pludselig spontant beslutter at gøre det. Jeg har ondt i maven konstant og trykken for brystet. Jeg savner min mor! Jeg savner en person der kan holde om mig og elske mig ubetinget uanset hvad jeg gør, og bare give mig en masse kærlighed! Jeg blev tvunget til at blive voksen ALT for hurtigt! Jeg er på mange måder stadig et lille barn der ville ønske en plejefamilie tog mig til sig, selvom systemet sagde nej dengang. Alle svigtede, og det er det sværeste for mig at bearbejde.. Tabet af min mor og hele min families svigt!!!!! Igen i år ved jeg ikke hvor jeg skal holde jul, og jeg er bare træt af at stå alene mens alle hygger. Hver gang folk vil være der for mig som et “lad os redde Sofia og være her for hende projekt” ender det altid med de ikke kunne klare mosten og forsvinder igen.. Mit liv i en nøddeskal… Svigt, svigt, svigt!

Jeg vil altid gøre alt hvad jeg kan for at passe godt på dig. Og JEG svigter dig IKKE! Igennem 3 år har jeg været her HVER dag. Og jeg håber også at du vil passe godt på mig, så jeg kan blive ved med at gøre det jeg elsker. Jeg beder ikke tit om særlig meget, men jeg vil gerne bede om at du tager godt imod dette, jeg ligger allerede ned, så føler du for at sige noget dårligt må du egentlig gerne bare unfollowe ♥ Som Shah skrev: Kærlighed er stærkere end had! Og jeg elsker jer der får en masse ud af det jeg gør!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

40 COMMENTS

 • Luba

  Hey.. Læste dit opslag forleden i klubben.. Du skal bare vide du er ikke alene. Jeg kæmper sammen med dig! Og ensomhed er ikke godt for en. Er sikker på at du finder en kæreste på et tidspunkt som kan være alt det du har savnet. ))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Kære Sofia
  Jeg kender dig ikke og har ikke set din blog m.m. før i dag. Jeg blev meget berørt af din fortælling og også lidt bekymret for det pres du er udsat for. Jeg arbejder til daglig som Socialpædagog på et krisecenter og er midt i en fireårig psykoterapeut uddannelse. Jeg tror på, med hele mit hjerte, at det altid er muligt at begynde en ny fortælling og hvis du har brug for hjælp, vil jeg gerne tilbyde dig et samtaleforløb gratis. Kontakt mig på privat@tulippa.com hvis det har interesse. Jeg ønsker dig alt det bedste! Kærlig hilsen Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sofia
  Jeg kan på ingen måde sætte mig ind i, hvad du har gennemgået. Andet end at når jeg læser dette, får jeg lyst til at holde om dig og give dig et varmt knus.
  Jeg har fuldt dig passivt længe – næsten helt fra starten, fordi jeg synes du er inspirerende at følge. Men nøøøj hvor du giver! Og nu gør du det igen!!! Det gør helt ondt i mig at se, netop fordi jeg er på samme måde, dog præget af et helt andet miljø og opvækst. Samtidig undskylder du også for dig selv, og det skal du på ingen måde gøre. Jeg vælger at skåne mig selv for dette socialemedie ræs, netop fordi jeg vil ikke begynde at måle mig selv ud fra likes, kommentarer osv. Det er ikke et sundt miljø, men et meget falsk miljø, og jeg tror ikke, at det er et godt miljø for dig :( Helt sikkert tror jeg, du har fået nogle oprigtige venner ud af det, men er de startet på de rigtige grundlag? For i mine øjne er et venskab, hvor man begge giver, begge støtter hinanden og begge lytter. Måske ikke lige meget i alle perioder, men sådan er venskaber, man rummer hinanden. Og sådanne venskaber fortjener du! Du er et dejligt givende menneske, og du skal have det samme tilbage. Og jeg tænker på om venskaber gennem facebook, kan give det? Jeg ved det ikke, tvivler bare.
  Jeg synes det er så sejt, det du har gjort! Og igen bruger du dig selv. Jeg synes det er “farligt”. Jeg er selv nyuddannet lærer, og her bruger man også sig selv, men jeg er ved at lære at skabe et professionelt JEG, selvfølgelig er det stadig mig, men et professionelt jeg, hjælper mig til at skåne mig selv i møder med kollegaer, forældre mm. Måske til tider en facade, kan man kalde det. Præcis som du nævner?? Og så spørger jeg, hvorfor er det så forkert, at du gør det? Du bliver da nødt til at gøre det samme Sofia. Selvfølgelig er det en balancegang, men du skal fandme passe på dig selv! Alle vil ikke dig det bedste, selvom du altid selv har de intentioner over for andre! Det må DU da om nogen have lært! Pas nu på dig selv! Og det er okay at skabe dig et professionelt jeg, og det betyder ikke, at man ikke må bruge sig selv eller være sig selv, men du har brug for et skjold mod alle de hates! Nogle mennesker har brug for træde på andre for at klatre op ad stigen! Og de skal ikke bruge dig Sofia! Og du skal ikke redde alle! Jeg tror især, at det er dem du har stødt på det sidste. Hvor du på din måde har lavet opslag om, hvor hårdt du synes det er at være ny selvstændig, fordi du ønsker at folk kan relatere til dig og få indsigt i, at du også kæmper. Men sådan tager alle det ikke Sofia. De ser det som en, der piver og har ondt af sig selv i alt “sin succes”. Mens de tænker “jeg har det fandme også svært, jeg går sgu på arbejde hver morgen, hvorfor skal hun ikke også det? Osv” Jeg ved godt det ikke, er det du mener, men søde Sofie du kan ikke hjælpe alle. De vælger selv, hvordan de vil modtage det, og så længe dine hensigter er på det rette sted, så kan og skal du være ligeglad med det. Og jeg ved godt, hvor svært det kan være.
  Til slut vil jeg nævne, om du har mulighed for at gå til psykolog eller om du har eller gør det? Jeg tror det kan hjælpe dig meget. Du har brug for nogle redskaber.
  Lige en sidste ting ;-) Jeg synes du skal have i tankerne! Jeg har valgt mit job, lærer, ud fra, hvad jeg har oplevet i livet, og at jeg ønsker at gøre en forskel. Præcis som dig! Og nu er din klub blevet dit job. Og Sofia – dit job skal ikke definere, hvem du er! Mit job definerer ikke, hvem jeg er. Selvom mit og dit liv måske har bragt os her til, så er vi mere end blot vores jobs!
  Alt held og lykke.
  Knus og varme tanker, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Christensen

  Kære Sofia ❤️Du er en kæmpe inspriation og du er bare så sej det skal du vide. Jeg har meldt mig ud ikke noget som helst med dig at gøre. Jeg er førtidspensionist så pengene er der desværre ikke så mange af. Syntes din klup er mega godt. Kan godt forstå det er svært ind imellem. Har læst din historie. Rigtig god weekend til dig. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ved du har gjort gode ting for så mange, så ærligt talt fis på dem der ikke synes du fortjener det.
  Det vigtigste er om du synes du fortjener det?
  Jeg har selv tabt 50 kilo, og en grim dag tænkte jeg ‘jeg burde også have lavet sådan en side om mig og tjene penge”
  Lige med det samme ringede klokken oppe i hovedet på mig “Du ved godt hvorfor du ikke lavede sådan en side, Line, og det er fordi du ikke turde og fordi det er ikke sådan noget du er god til!”
  Nogle gange tror jeg du glemmer hvor du kommer fra (IKKE ment i forhold om du er blevet snobbet) men jeg ser dig HELE TIDEN glemme at belønne digselv for de utroligt mange sejre du har, ikke fået, men TAGET!

  Du siger du er entertainer, og det tror jeg godt på. Men den pige jeg så for 5 år siden og den Sofia jeg ser nu er en der har taget et næsten umuligt spring. Det er ikke altsammen facade, der er så meget styrke i dig, måske du ikke ser det lige nu – men jeg har har også være der. Min poison var bare 2 plader marabou, en ben & jerries og en pose chips (dem i den mint grønne pose)
  Jeg kan ikke forstille mig min kamp og så oven i hatten lige køre sådan en social media side med alt der hører til.
  Jeg uploaded ET selfie igår til min facebook og var lidt nervøs omkring det.

  Ja, nogen gange melder folk sig ud. Nogle gange melder folk sig ikke ind. I forhold til kurer – jeg har være på omkring ni…. tusinde. og jeg har droppet dem alle igen. Fordi JEG ikke var motiveret. Ikke fordi skemaet var dårligt. Der var bare engang jeg ikke ville, eller ikke kunne. Så, det handler ikke om din klub :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   og, jeg holder heller ikke jul – jeg kan simplethen ikke overskue det, men vælger istedet at gøre dagen til LINE DAG! I år laver jeg roastbeef og ser star wars. Jeg prøver ikke at give dagen for meget betydning, og bare forkæle migselv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Sabine

  Sender knus og tanker..!!
  Jeg kæmper i øjeblikket selv lidt og selvom jeg ik ønsker det for nogen, er det på en måde rart at vide at man ik er alene..

  Og så har jeg et helt vildt tilbud til dig..!! Du er velkommen til juleaften hos mig og min familie.. Du har sikkert fået 1000 lignende tilbud men her har du så lige et til..☺️ knus, knus og atter knus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katia

  Hej sofia, har nu fulgt dig, tror 2 år!
  & du er en inspiration i sig selv, en kæmpe gave til alle der har det svært, den der tør vise sandheden frem, & ikke kun de gode dage❤
  Kan slet ikke sætte mig ind i hvor svært den “lille pige” i dig har haft det altid! Må være så frygteligt at vokse op i så meget svigt!
  Se folk gang på gang opgive, men have de bedste intentioner , ville ønske jeg kunne tage den lille pige, med de brækkede vinger, i armene & ikke give slip.❤
  Du af alle fortjener noget medgang, sårene fra barndommen er med dig for altid. & virkelig stærkt at du holder dig oppe!
  Sender så meget kærlighed i din retning ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Sofia ❤️ vil blot skriv en kommentar til dit indlæg, en tekst som i min verden, har en meget værdifuld og enkel betydning, den symbolisere dig og er din rejse, og minder mig om dig og din kamp

  I am the wilderness locked in a cage
  I am a growing force you kept in place
  I am a tree reaching for the sun
  Please don’t hold me down
  Please don’t hold me down

  I am a rolling wave without the motion
  A glass of water longing for the ocean
  I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
  Release me
  Release me

  I am the rain that’s coming down on you
  That you shielded yourself from with a roof
  I have the fire burning desperately but you’re controlling me
  Release me
  Release me❤️

  Gør som du altid har gjort! Befri dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej Sofia. Sender en masse <3<3<3 din vej, for du gør det simpelthen så godt og fortjener det så meget! Det er så stærkt at du åbner op og viser sårbarheden. Det er så vigtigt. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Blom

  Søde Sofia.

  Ingen mennesker er altid sjove, glade og på toppen hele tiden. For mange år siden var jeg altid den søde, omsorgsfulde, kloge kvinde, mor til 4 børn, aktiv i en kirke, arbejde og læste enkeltfag ved siden af. Efter mange år med for meget at lave, ingen Berit-tid og en mand der rejste meget, begyndte jeg i løbet af et par år at få det dårligere og dårligere. Til sidst blev jeg indlagt på psykiatrisk afdeling i 3 måneder. Dér besluttede jeg, jeg vil ikke længere lade som om. Jeg bliver nød til at være ærlig – mest af alt over for mig selv. Det var super hårdt, jeg blev skilt, jeg mistede de fleste venner, og måtte langsomt begynde at bygge mit liv op igen. Det er 15 år siden, vejen har været svær, men jeg ved med mig selv, at jeg nu lever et ærligt liv og i perioder bliver jeg nød til at trække stikket ud og lade op. Men nu elsker jeg at leve -de fleste dage Fat mod, du er ung, du har været utrolig meget igennem, du kommer også igennem det her og så er du endnu engang blevet lidt mere viis på, hvad der er vigtigt for dig i dit liv.

  Kærlig hilsen Berit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Burke

  Åh, søde dejlige Sofia. Hvis vi dog bare kunne give dig en kollektiv krammer og vise at det nok skal gå.. Fyr op for Taylor Swift og “shake it off”, for du fortjener mindst lige så meget glæde og lykke i livet, som du ønsker for andre.
  Jeg misunder din styrke, dit mod og din sjæl – også selvom det er kommet for en helt ubeskrivelig og urimelig pris!
  Kæmpe karma-krammer og et kindkys, fra fyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kære Sofia!

  Tak for dit hudløst ærlige indlæg. Hvor kan jeg se mig selv på mange punkter!
  Det er røv hårdt at være selvstændig! Jeg er det selv og den evige frygt for om der kommer penge på kontoen til den 1, eller om der er penge til regningerne! Men jeg tror på dig! Du skal tro på dig selv! Jeg kan mærke helt ud igennem skærmen at du brænder for det! Man lærer at være selvstændig, man lærer af de små bump på vejen! Giv det tid, giv dig selv tid!

  Du skal nok klare det, og nej Intet er værd at bryde psykisk sammen over, men så meget som du er i kontakt med dine følelser, så skal du nok rejse dig!

  Pas på dig selv Sofia!!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hej Sofia
  Jeg har fulgt dig i noget tid, men jeg skriver eller liker sjældent noget – men det er ikke fordi jeg ikke synes om det du gør eller skriver – jeg har slet ikke tænkt på det på den måde! Men jeg synes i hvert fald at du er super sej, og du fortjener virkelig alt godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Åh søde Sofia! Jeg ville inderligt ønske at jeg kunne sige nogle magiske ord her og nu der kunne gøre at du fik det godt – for jeg synes så inderligt at du fortjener alt det bedste i verden! Jeg begriber ikke hvordan folk synes at de får noget som helst ud af at hate på andre – især folk de ikke engang kender! Det er så unfair at du skal påvirkes af andre folks ligegyldige kommentarer :-(
  Jeg vil blive ved med at følge dig – du er så hudløst ærlig og jeg har den største respekt for dig! Dine opslag gør mig glad og giver mig håb for min fremtid!
  Sender dig en masse positivitet, god karma og en ordentlig omgang knus din vej – som du lille plaster på dit gigantiske sår xx ❤❤❤❤❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sofia, søde, dejlige dig. Tak for alt hvad du giver og jeg ville ønske jeg kunne være medlem af din klub, men det er i mit liv ned prioriteret. Men jeg sætter pris på det du gør, og jeg glæder mig over at andre kan støtte din forretning. Vi skal alle leve og ikke bare overleve.
  Husk at passe på dig, du er desværre dig nærmest, og kun du kan sige til og fra.
  Mange knus og kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Sofia.
  Jeg har fulgt dig på Facebook temmelig mange år – det var helt tilfældigt jeg faldt over siden og har fulgt med siden.
  Jeg vil egentlig ikke sige så meget andet end at jeg beundrer din ærlighed. Det har helt sikkert været med høj puls at du har trykket “udgiv”.. Måske du har prøvet mindfulness – det benytter jeg selv med effekt.
  Så ja… bare tanker herfra til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise lefoli levin

  Søde Sofia. Ja jeg kommenterer langt fra ofte på dine indlæg og ærligt så læser jeg ikke hvert eneste fra ende til anden, men jeg liker altid når jeg ser dem.
  Pga dig har jeg selv oprettet min egen side efter jeg fødte i sommers om min egen kamp og har også min egen blog sp ved hvad du mener med at man ønsker folk skal like osv. Og puha, jeg synes mit liv var hårdt men det er intet i forhold til dig. Elsker din ærlighed og glæder mig til dit foredrag i januar som jeg har købt billet til.
  Ved godt andre sikkert skriver det samme men du er velkommen til at holde jul med mig og min familie i Nordsjælland. Ved hvordan det er, ikke altid at vide hvor man skal holde jul og med hvem. og juleaften skal man ikke sidde alene.
  Du er så pisse sej og klart du ikke altid er på toppen, og f*** dem der ikke kan se hvor sej du er, for det er vi så mange andre der godt kan se.
  Kram fra Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sofia.
  Kærlighed er stærkere end had, og lad aldrig haterne ødelægge dit kærlige væsen og din kæmpe omsorg for andre.
  Jeg er også startet op med egen virksomhed. I 20 år har jeg givet folk mine billeder, fordi jeg elsker at gøre andre glade. Give dem billeder af deres fantastiske børn eller fotografere til deres bryllup. Nu har jeg startet virksomheden op og fået et deltidsjob ved siden af, fordi jeg ville satse på at lave billeder.
  Men det dræner og er ikke sjovt og givende som før. Jeg fyldes af,” jeg er ikke dygtig nok ” tanker,og “hvor er jeg urimelig for at ville have penge for det nu. ”

  Jeg ville ønske det kunne være let, for det er stadig mit hjerte og ønske om T give andre noget, der driver mig.
  Men det er noget andet, når der kommer salg med indenover.
  Kære Sofia. En masse kærlig omsorg og styrke i din retning. Du gør det så godt og jeg håber inderligt at du tør tro på det og får anerkendelse så du forsætter.
  Jeg vil følge dig på ig, selvom jeg meldte mig ind i din klub, men det handlede ikke om siden, men at jeg med min BED ikke havde overskud til at bruge den.
  Kh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bak Rosendal

  Skønne pige, skønne skat Jeg forstår dig, jeg har faktisk igennem skærmen kunne mærke der var noget galt, synes jeg at jeg kan hver gang. Vi er mange der er der for dig og ved det er pisse svært og rammer sindssygt hårdt, når man er følsom og nogle ikke kan lide det man gør! Du må ALTID være hos mig selvom du er helt helt nede og jeg vil ikke ønske din facade eller andet, vil støtte og give dig omsorg. Du er en vidunderlig kvinde og du er familie❤️ Kender det alt for godt det med at æde, spise sig ud af det. Men du har formået at gøre det, fremfor stoffer og alt andet endnu mere farligt. Jeg tænkte lige, øv spiser hun donuts uden mig Aj en lille joke som nok ikke var til her men jeg vil dig enormt gerne og det er fordi jeg kan se bag om facaden også selvom du ikke tror vi kan. Men nok fordi vi er flere der har den følelse indeni engang imellem. Du er så skide sej og bliv ved med at tro på dig selv Jeg tror på det skal nok gå min pige ❤️❤️❤️ Du kan altid skrive til mig også i dine svære tider

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MF

  Kære skønne Sofia <3

  Det lyder somom du kunne trænge til en god kop kaffe i det jyske og en rigtigt god og tryg peptalk ;) <3 no judgement bare fred og være dig.

  Er du I kolding en dag – så står min dør altid åben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ines C.

  Søde Sofia! <3
  Jeg ville have skrevet privat til dig, men jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle smide beskeden. Så jeg gør det lige her! :)

  Jeg blev virkelig trist over at læse dit indlæg, for det må virkelig ikke være særlig nemt for dig. Jeg synes det er vildt flot, at du er så åben omkring det, så folk ved hvordan du har det. Ofte er det nemmest, når man har fået luftet lidt ud for sine følelser. Der vil sikkert også være negative kommentarer til dette indlæg, for du nævner at der er meget hate for tiden. Men lad os håbe at folk ejer noget empati og nogle følelser og lader vær, for det er virkelig en stor og følsom ting at dele. Noget som ikke alle er i stand til.

  Jeg tror overhovedet ikke, at de grimme ord har noget med dig at gøre, for jeg mener at disse folk ikke engang ville sige sådan noget til dig, hvis de sad foran dig. Bag skærmen føler man sig stor og anonym og kan kaste med alt, for at få det bedre med sig selv. Så går det desværre ud over folk, som har succes med noget. Og JEG synes du har succes, uanset hvordan du har det! Du kæmper hver eneste dag, ikke kun for dig selv, men for alle andre også, og selvom jeg aldrig har mødt dig, er jeg pisse stolt af dig. Jeg ville ikke kunne klare halvdelen af de ting du har været igennem, og stadig stå oprejst, kæmpe hele tiden og give så meget af mig selv hver eneste dag. Jeg synes fandeme, at du er en gave.. Det er ikke din pligt at redde folk, men du gør det alligevel, fordi du er et godt og varmt menneske. Og det skal man ikke tage for givet. Mennesker som dig, findes der ikke mange af, og det er de negative kommentarer et bevis på. Og jeg håber inderligt, at du vil tage alle de positive ord til dig, når du sidder og går alle kommentarerne igennem.

  Jeg er sikker på at din mor ser ned på dig og er lige så stolt, som jeg ved mange andre er! Især dine læsere, som du har hjulpet igennem vægttab og andre ting. Jeg har fulgt dig i små 2-3 år vil jeg tro, og jeg kan på ingen måde forstå, at nogen overhovedet kan sige noget negativt om dig. Du virker bare så glad og positiv, og selvom jeg nu ved, at det er en facade nogle gange, gør det dig ikke til en mindre positiv person, for du KÆMPER, og det er et tegn på, at man forsøger at gå den rigtige vej! Og det gør dig bare endnu mere skøn, når du på den måde viser følelser og sjæl frem, når du er i en ulykkelig tilstand. Det er modigt.

  Jeg ved at du tager ting personligt (efter hvad jeg kunne forstå) – sådan er jeg selv. Og jeg kan slet ikke forstille mig, hvor hårdt det er at modtage dumme kommentarer fra mange mennesker hele tiden. Men uanset hvad der bliver sagt, så skal du gøre hvad der gør DIG glad! Folk som holder af dig og dit arbejde, de vil fortsat være der og støtte dig. Og dem som intet positivt har at sige .. tja, det fortæller lidt mere om dem, end det gør om dig, ikk? DU ER SEJ!

  Efter alt hvad du har været igennem, har du startet dit eget og det er i sig selv stort, for slet ikke at snakke om din skønne personlighed og hvor meget du sikkert har vokset! Jeg håber du er stolt af dig selv, og at du klapper dig selv på skulderen, for SELVFØLGELIG har du lov til at tage penge for det du gør! Din blog er gratis, din facebook er gratis. Du deler stadig ting. Og hvis folk ikke vil betale, så lad dem om det! Men du skal ikke føle at det er forkert, for det er det ikke!!! Du laver noget som du ELSKER, og at have et arbejde, som man også ser som en hobby eller en livsstil er fandeme en gave i sig selv. Jeg ville ØNSKE, jeg vidste hvor min hylde var.. :) Det du gør er dit ARBEJDE og din GLÆDE. Så du skal gøre lige præcis hvad du ønsker, uden at få dårlig samvittighed. Og hvis du en dag ikke KAN hjælpe mere og give af dig selv, så er det STADIG i orden at sige fra, for selvfølgelig skal du ikke gøre ALLE glade. Det kan man aldrig. DU er den vigtigste du har, og jeg håber ikke du føler, at du skal gøre alle tilfredse, for det kan ingen mennesker i verden. Du gør det du kan og mere kan og skal man ikke kræve af dig! :)

  Til sidst, men ikke mindst vil jeg sige, at jeg er en af de første, som meldte sig i din klub. Jeg tror det var første dag det hele kom frem, at jeg tænkte: Fuck ja! Hvor fedt! Jeg nåede desværre kun at være medlem i en måned, fordi jeg ikke kom ind på en uddannelse og samme måned mistede mit job, og så var jeg nødt til at afmelde alt jeg kunne.
  Så jeg vil gerne sige, at jeg meldte mig ud pga. økonomien i mit liv, og IKKE fordi du ikke gør det godt nok i klubben! Jeg melder mig med glæde ind igen, den dag det hele flasker sig for mig. I hvert fald skal du vide, at du gør det godt. Jeg kan sagtens forstå, at du er bange, når folk melder sig ud, men jeg er sikker på, at der også sidder nogen som mig og måske ikke har råd. Ikke fordi det er dyrt, for det er det overhovedet IKKE! Men mange er på SU, arbejdsløse eller også er der andet i vejen, så man ikke liiige har de penge man kunne bruge..
  Og boede jeg tættere på, ville jeg sgu med glæde holde jul med dig, for jeg skal også være alene! Selvom du føler dig alene, er jeg sikker på, at mange vil holde deres døren åben for dig. Du skal huske, at familie ikke altid er kød og blod. Familie er folk, som er der for dig og ønsker dig det bedste, og jeg er en af dem, som virkelig gerne ville tilbringe tid med dig, hvis jeg havde muligheden for det – og hvis jeg boede tættere på – og jeg VED at der sidder mange derude og har det præcis på samme måde!!
  Du er en kæmpe inspiration, og jeg håber virkelig at du snart kommer ovenpå igen. Tænk på dig selv <3

  Jeg ved ikke om du læser dette her, for du får sikkert en masse beskeder dagligt, men for fanden.. Du er fucking sej og bare .. ja .. kjfljfkljlkgjkgltjglkjg you go girl!!!! <3 MØS!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er ikke alene. Jeg åbner gerne mit hjem op for dig★
  Det er ok at være dig uden du tror at du skræmmer folk væk. .. så er de ikke de rigtige mennesker for dig♥
  Knus fra Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Pyha…
  Har egentlig bare lyst til at give dig et kram. For helvede hvor er der bare mange ting du bliver proppet med konstant ;(
  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jense

  Sødeste Sofia, sider nærmest og græder i sofaen, det du gør er bare fantastisk, jeg elsker at man bare ved at du gør så meget ud af alt hvad du laver om det er på facebook i din fantastisk klub, blog eller insta. Folk der kommer med dårligt feedback og haters de er folk der har alt for meget tid, jeg kender det godt, og ved godt det er meget svært at se igennem fingrene med for når man gør så meget ud af noget og er så perfeksionistist så kan man ikke ungå at føle sig trådt på og ked af det. Hjemme hos mig gør vi så meget ud af julen og det gør mig så inderligt ked af du ikke har nogen at holde jul med. Jeg ville sige at du bare kan komme hjem til mig, men ved også det måske er lidt mærkeligt når jeg er en fremmed, selvom jeg føler jeg kender dig ret godt hvis man kan sige det, jeg vil så gerne med dig personligt men indtil videre har jeg ikke haft muglighed for at komme til dine meetups håber det snart lader sig gøre! Og HUSK det du gør betyder meget for mange af os jeg sender varme kram og kys håber du ser denne besked mange hilsner christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Puha den ramte hårdt!
  Jeg sender 1000 kæmpe store varme bamse kram og håber at det varmer.
  JEg er pt. selv, ved at gå ned med flaget fordi 3. g på gymnasiet er hårdt. Jeg kan ikke rigtig med min klasse, jeg er lidt ordblind så alt tage dobbelt tid og så kæmper jeg også med angst. JEg kender så meget det du skriver med, at man ikke har energi, er ked af det og spiser forkert de sidst 5 måneder har jeg tabt mig omkring 5 kg fordi jeg spiser for lidt. Men vi kommer igennem det. Tænk på de svære ting du har været igennem og har klart, selvfølgelig har det ikke været nemt, men når du har klaret det så kan du også klare det her.
  Jeg vil gerne støtte dig! DU ER SKIDE SEJ SOFIA!!!!
  Endnu et stort kram, et klap på skulderen og et kæmpe smil, som forhåbentligt kan lysne lidt på det hele <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej smukkeste sødeste skønneste Sofia..
  Jeg har nu efterhånden troligt fulgt dig det seneste års tid.
  Jeg synes det er virkelig flot af dig at dele det her med mig og alle de andre følgere!
  Jeg er målløs. Har bare lyst til at give dig et kram! Jeg kan godt forstå det er svært, når man bare vil præstere det bedste man kan, og man føler man gør det så godt man kan – og så alligevel er der nogle der ikke synes det er godt nok. Det er et kæmpe slag at få – been there..
  Hvis du har lyst og mod på det, er du velkommen til at holde jul med mig og min familie <3 Det bliver holdt i Søndersø på fyn! :) Ville ønske jeg kunne give dig den bedste familie i hele verden! Det fortjener du og det har du brug for – mere end nogen andre <3

  Kæmpe kæmpe kram og kys
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Plougfelt

  Hej Sofia
  Det gør mig ondt at læse, hvis du ikke ved hvor du skal holde jul er der en Søren Lynge der holder jul på en gård i Ballerup for dem som ikke ved hvor de skulle holde jul, det er et opslag her på Facebook
  Knus Bente

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Hej Sofia ..
  Vi alle elsker dig og du er en kæmpe inspiration for mange af os . Haters vil altid være en del af livet , om man er smukke sofia eller en prinsesse fra et tilfældig land ! Du er sej .. Længere er den ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Søde Sofia.
  Det eneste jeg har lyst til lige nu er at invitere dig hjem til mig! Det er ikke sjovt at sidde alene og kæmpe med alle de tanker. Og ensomheden som rammer en kan være overvældende! Jeg har fulgt dig længe både på Facebook og instagram men har nu droppet min Facebook konto. Derfor skriver jeg her.
  Dit opslag rammer mig dybt i hjertet! Vi kender ikke hinanden men hvis du en dag føler du bare skal væk så er du velkommen. Her er hjertevarme og plads til at sidde i hver sin ende af sofaen og sige ingenting. Føler med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja gram

  Kære Sofia. Sikke dog et indlæg! Jeg har fulgt dig meget meget længe. Du er en kæmpe inspiration, jeg lider også af overspisning og en elevator vægt der siger spar to! Syntes det er så sejt så langt du er kommet! Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe! Hvad med en spontan nisse øl i aften?? Du skal ikke have det sådan der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle K. F. Petersen

  Kære Sofia, hvor gør det mig ondt at du skal have det sådan! Og hvor kan jeg gang på gang blive chokeret over folks opførsel og over, at folk ikke er i stand til, at holde grimme, dumme og latterlige kommentarer for dem selv!! Misundelse er en grim ting og jeg er helt sikker på, at det er det den form for kommentarer bygger på. Sjældent ville folk behandle andre (og især ikke folk de ikke kender personligt), så dårligt ansigt til ansigt, hvilket klart er en ulempe ved de sociale medier.
  Du gør et FANTASTISK arbejde, som vi er utrolig mange der sætter rigtig meget pris på og får rigtig meget gavn af. Personligt synes jeg kun det bliver bedre jo mere ærligt det er – på trods af, at det selvfølgelig sårer mig, at læse at du ikke altid har det fantastisk. Men hvem har det? Du er et menneske ligesom alle os andre, dog med mere modgang end de fleste, men alligevel har du formået at komme så langt. Du er utrolig sej og modig og noget helt specielt! Jeg kender ikke til mange mennesker der offentligt tør dele deres hårde tider og som er i stand til, at give så meget til andre mennesker. Følg dit hjerte og mærk efter i din krop hvad der er bedst for dig og se bort fra de negative kommentarer. Det vigtigste er dit eget velbefindende og så må alle andres meninger og ønsker komme i anden række.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Årh Sofia❤️ Har fulgt dig i et godt stykke tid nu. Og elsker din ærlighed. Din sårbarhed, og dit væsen. Du er et godt menneske helt ind til det inderste. Og du giver og giver. I know the feeling. Jeg er også en pleaser, vel vidende om at jeg aldrig får bare halvdelen tilbage.. Det ee hårdt, men man bliver ved med at give, fordi man kan ikke lade være. Jeg føler din smerte og stress. Jeg har selv haft nogle problemer igennem de sidste, ja mange år.. Det tærer på en, og som du skriver.. Man sætter en facade på, for folk kan ikke klare at man har det skidt, de siger altid de er der, men når lorter brænder, er man ofte alene, og det er enormt svært. Jeg er pt, som du også på vej ned af en bakke jeg ikke ved hvordan jeg kommer væk fra. Men hvor dumt det end lyder, hjælper det mig at læse af der mindst én anden, der rummer nogle af de samme følelser, frygte og samme angst som jeg. Keep fighting smukke. We got this❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine riisgaard pedersen

  Sofia, jeg sidder lige nu med tåre i øjne, jeg har deltaget i alle dine meet ups i københavn, og snakket med dig udover disse. Du er ALTID velkommen i mit hjem, og jeg vil altid lytte på dig! husk at du er et menneske ligesom os andre, du har bare en meget tung rygsæk. og husk endnu en ting, jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med ting i klubben hvis du har brug for teknisk hjælp som er min stærke side. du har hjulpet mig ubetinget meget. så jeg er der 110% for dig smukke dejlige sofia! Ville ønske jeg stod overfor dig nu og bare gav dig et kæmpe kram<3
  knus din følger og klubmedlem
  Stine Riisgaard Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Schäfler

  Sødest Sofia gør mig helt trist at du har det sådan der. Syntes at du så sej. Ville ønske jeg kunne hjælpe dig med komme oven på igen. Da jeg selv ved hvor hårdt det kan være at være usikker og skræmt. Men flot du har modt til dele det med alle. kæmpe krammer til dig. (Må få den rigtig til næste meet up) min støtte her fra altid… ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shahla

  Vi er stadig mange som elsker dine indlæg og din skønne væremåde. Du er fantastisk og lad de haters sejle deres egen sø. Du er også kun et menneske og livet er ikke lutter lagkage og det ved du jo. Men til gengæld er du en fighter
  ❤❤❤❤❤ kys kram til dig søde Sofia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina horn

  Søde dejlige Sofia ville ønske jeg kunne hjælpe dig, bare give et kram og lytte. Jeg tænker lidt Hvad med at høre fx Henrik duer Hvad de andre offentlige personer gør? Jeg er sikker på han også har haters.. måske man kan blokere fra mails… Du nok nødt til at skille personlige Sofia og offentlige Sofia ad på en eller anden måde. Jeg har heller ingen familie ved hvordan det er, ville så meget ønske jeg kunne hjælpe dig Jeg er en af dem der har meldt mig ud men det er udelukkende fordi jeg ikke har råd,. Jeg elsker at følge dig og din klub desværre er jeg bare en fattig nordjyde uden penge knus og kram og tro på dig selv søde Sofia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Sofia du er jo et menneske som alle os andre og respekt for du kommer ud med det❤
  Du er velkommen i det jyske ☺
  Det vigtigste er nu at du passer på dig selv.. og vi ved nok ikke alt om dig,burde vi det?? Du er en hel almindelige pige der har tabt sig og lavet en masse der fik dig op…
  Men,hellere være glad og smilende end bange og skræmt❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Tak for de søde ord Trine <3

   Jeg vil dog sige at jeg på ingen måde er en helt almindelig pige der har tabt sig, der er enormt meget mere i det og derfor vil jeg gerne ud med det så jeg ikke føler jeg lever et dobbeltliv.
   Og det har jeg ikke været klar til før nu..

   Kæmpe varmt knus til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Månedsfavoritter - November 2015 (Video)