Tillykke med det første år sofiaskamp.dk

Der er fremgang! Jubiiii



Som i nok ved er jeg i fuld gang med at få fjernet min tatovering hos Undo-it i Aarhus – De har klinikker over hele landet men jeg har holdt ved den i Aarhus da jeg føler mig så godt tilpas der, (oooog så har jeg også en god undskyldning for at tage til aarhus haha) Jeg har forleden dag været til min 4 behandling, og man kan tydeligt se fremskridt synes jeg. Min S tatovering på håndleddet som jeg fik lavet i min selvskadende tid minder mig om en masse dårlige ting. Og som jeg har sagt før minder den mig mere om skiltet til en S tog station end noget andet ;) Jeg er rigtig glad for at få det gjort hos Undo-it, de er søde og imødekommende og der er rart at være. Det passer perfekt med at jeg behandles hver 6 uge når jeg alligevel ofte er i smilets by. Glæder mig enormt til at se det færdige resultat. Du kan også følge deres vilde resultater via Facebook her.

 

Synes i man kan se en forskel og har i selv prøvet at få fjernet en tatovering?

 


 

Sponsoreret

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • Josefine

    Hej, jeg synes du skulle overveje at få den laserfjernet hos Cosmo i stedet for, de har en anden form for laser og jeg har selv kun skulle have 5 gange med den laser og så var min ret store tatovering helt væk :) Var til konsultation hos undo-it inden, og de ville både have flere penge, samt det ville have taget dem 15 behandlinger :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      Jeg er SUPER tilfreds med at gå hos undo-it og jeg elsker hvordan personalet er så dygtige og imødekommende. Det går hurtigt og er meget imponeret over resultatet so far. Men dejligt du fik din fjernet :) God dag.

      Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Tillykke med det første år sofiaskamp.dk